Az öt fiú (Kyungil, Dokyun, Sihyoung, Jaeho és Yijeong) 2013 áprilisában mutatkozott be először a Dreamer című dallal, mellyel azonnal belopták magukat a közönség szívébe.
A teljes cikkhez kattints ide!
K-pop: Négy év után feloszlott a History
2017. május 13. 16:53
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9513 Csatolások: 28121 Azonosító: 189546 offline |
2017. május 13. 16:59
Olyan szomorú lettem, mikor megláttam még tegnap a hírt Nagyon szerettem/szeretem őket TT
2017. május 13. 17:09
Imádtam ezt a csapatot. Volt egy olyan érzésem, hogy fel fognak oszlani és be is igazolódott. Kyungilnak kitartást, kedvencem volt. Azért remélem majd egyszer hallani lehet a fiúkról külön-külön.
2017. május 13. 17:40
Majdnem rám jött a sírhatnék. Nagyon szerettem őket, és remélem még hallani fogunk felőlük
2017. május 13. 18:21
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
voltak jo szamaik es szerintem roppant alulertekeltek voltak mind del-koreaban mind mas orszagokban. a fo ok nyilvan ez volt, ha nincs kereslet egy csapatra termeszetesen nem allnak ossze a katonai szolgalat utan sem. pedig szereny velemenyem szerint volt bennuk tehetseg es stilus is, de korea nepessege csak bizonyos dolgokra vevo (pl cuki lanybandak, catchy fiubandak) es az atlagosabb, kevesbe nepszeru csapatok sajnos gyakran a sullyesztoben vegzik. a youtube nezettseg es a nemzetkozi fanoknak ebben nyilvan semmi szerepuk, nem ok veszik az albumokat, vagy csak nagyon ritkan. ha bevetel nincs, a ceguk sem promotalja oket tovabb, anno nagyon sajnaltam a c-clownt is.
2017. május 13. 19:37
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Jaj, ez nem jó hír. Ezt a számukat nagyon szeretem, és a Might just die-t is. Valamiért tényleg nem kaptak elég figyelmet. Mindig csak a nagy cégek csapatait veszik észre.
2017. május 13. 22:00
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Nagyon szeretem őket, és még mindig nem akarok beletörődni, hogy feloszlanak
Kyungil a biasom, és amikor meghallottam hogy bevonul, már sejtettem, hogy ez lesz a vége.
Pedig annyira tehetségesek, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőlük. Nagyobb ismertséget érdemeltek volna.
Nagyon fognak hiányozni
Kyungil a biasom, és amikor meghallottam hogy bevonul, már sejtettem, hogy ez lesz a vége.
Pedig annyira tehetségesek, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőlük. Nagyobb ismertséget érdemeltek volna.
Nagyon fognak hiányozni
2017. május 15. 13:14
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Annyira sajnálom,hogy ők is feloszlottak. :c Tökre szerettem őket.
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.