Ahogy minden évben, a Maxim magazin idén is összeszedte az év legszebb és legkívánatosabb nőit, akiket mi is elhoztunk most nektek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Maxim Hot 100: Íme 2017 legszexibbnek választott női!
2017. május 31. 17:57
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. május 31. 18:03
![]() |
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 ![]() |
Úgy látom, megint nagyot kell csalódnom az emberiségbe. Az a gáz a mai világban, hogyha egy adott személynek kint van, aminek kint kell lennie, akkor már ejha de szép, wow. Egyáltalán nem értek egyet ezzel a választással, azon meg végképp kiakadtam, hogy a második KYLIE JENNER, aki egy olyan nagy mű nő, hogy elmondani nem lehet. Kendallal, Cara-val, és a normálisan felöltözött modellekkel igazából semmi bajom, de az olyan ízléstelen képekkel, mint pl Alexis Ren-é, Palvin Barbié, és hasonlóké, nagyon is sok van. Nagyon de nagyot esett most is az emberiség sok százaléka a szememben, amiért olyan nők az állítólagosan legszebbek, akiknek kint a mellük. :')
Egyébként, Alexandra nálam a number one, hihetetlen gyönyörű ez a nő, még is visszafogott. Emellett nálam még Halsey vitte nagyon a pálmát, de egyáltalán nem értem, miért lett ide beválogatva Camila Cabello, amikor minden második lány barna hajú - barna szemű, és vékony.
Egyébként, Alexandra nálam a number one, hihetetlen gyönyörű ez a nő, még is visszafogott. Emellett nálam még Halsey vitte nagyon a pálmát, de egyáltalán nem értem, miért lett ide beválogatva Camila Cabello, amikor minden második lány barna hajú - barna szemű, és vékony.
2017. május 31. 18:06
![]() |
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 ![]() |
Én vagyok az egyetlen, aki ezeknek a felét nem ismeri? Viszont Barbinak nagyon örülök :laugh:
2017. május 31. 18:32
![]() |
Staritylaxmivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.02. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 261144 ![]() |
ezeknek a fele szerintem mű... a természetesség nem is számit?!

2017. május 31. 18:33
ez a lista akkor vált teljesen értelmetlenné és nevetségessé, mikor megláttam Kylie Jenner nevét a felsoroltak közt.
2017. május 31. 18:36
![]() |
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 ![]() |
Megnézném őket smink és photoshop nélkül is.
Na de most őszintén, tényleg ez a szexi, ez a kívanatos? Ezek itt néhány kivételtől eltekintve műnők, a pasiknak általában egy dugásra szokott kelleni az ilyen, nem életreszóló párnak.
Szerintem az ilyen nők szebbek: https://thumbs.mic.com/ZDM0NTI2YjkzYiMvV3VUM1JoM2l1NDRYZGJycmdwVFV2dllscFNRPS82eDIyOjE1OTR4ODI5LzE2MDB4...HZ0aXMuanBn.jpg
Na de most őszintén, tényleg ez a szexi, ez a kívanatos? Ezek itt néhány kivételtől eltekintve műnők, a pasiknak általában egy dugásra szokott kelleni az ilyen, nem életreszóló párnak.
Szerintem az ilyen nők szebbek: https://thumbs.mic.com/ZDM0NTI2YjkzYiMvV3VUM1JoM2l1NDRYZGJycmdwVFV2dllscFNRPS82eDIyOjE1OTR4ODI5LzE2MDB4...HZ0aXMuanBn.jpg
2017. május 31. 18:39
![]() |
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 ![]() |
Jujj véletlen kitöröltem egy csomo dolgot
Szóval. Tényleg ez a szexi, ez a kívanatos a férfiaknak? Én azt tapasztaltam, az ilyen nők csak egy alkalomra szoktak kelleni a pasiknak, nem életreszólo párnak.
Szóval. Tényleg ez a szexi, ez a kívanatos a férfiaknak? Én azt tapasztaltam, az ilyen nők csak egy alkalomra szoktak kelleni a pasiknak, nem életreszólo párnak.
2017. május 31. 18:41
![]() |
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 ![]() |
Ismét bebizonyosodott, hogy ha magamutogató vagy, akkor kívánós/szexi leszel. Ruhában úgy tűnik nem is lehetünk szexik, meg mindenféle csücsörítgetés és beterpesztések nélkül...
Természetesen tisztelet a kivételeknek! (Nem, nem Barbira gondolok. Hát nézzetek már rá! A közönségesség megtestesítője...)
Természetesen tisztelet a kivételeknek! (Nem, nem Barbira gondolok. Hát nézzetek már rá! A közönségesség megtestesítője...)
2017. május 31. 18:45
![]() |
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3278 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 ![]() |
Nagyon jó cikk lett! Sokuknál csak ezt tudtam reagálni.
Aminek pedig a legjobban örültem,hogy Becky G is bekerült a listára.
Voltak azért olyanok is,akik tényleg elég közönségesek voltak!

2017. május 31. 19:05
![]() |
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1699 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 ![]() |
A szépségről vagy szexiségről alkotott véleményekben igazából senkinek sincs "igaza". Mindenki a saját maga megítélése, ízlése szerint állítja össze a saját listáját, ezért sincs sok értelme ennek a Maximtól. De teljesen felesleges ezen kiakadni. Azzal sincs baj, aki egyet ért vele, és azzal se, aki nem, mert nagyon sokan vannak, akik nem.
2017. május 31. 19:08
![]() |
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 593 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 ![]() |
Elizabeth Hurley is a listára kerülhetett volna. Korához képest szebb, mint néhány nő ezen a listán.
2017. május 31. 19:19
![]() |
Eviiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 258330 ![]() |
Ez a lista nevetséges, es a szépség egyébként is relatív, itt mindenki szinte ugyan úgy néz ki, eddig nekem nem is tűnt fel hogy milyen sokan mennyire hasonlítanak es ők nem a világ legszexibb női csak nagy ismertek, mondjuk biztos nagy örülnek annak hogy fent vannak ezen a listán , de egy hasonló kariberű emberekell találkozunk nap mint nap az utcán, es szerintem az kifejezetten karos, hogy nem volt itt egy testesebb lány sem , hanem mind nagy soványak , nekem nincs gondolom a soványsággal en is vékony vagy, de nem mindenki az, es szerintem ha van rajtad valami felesleg atól is lehetsz szép vagy sex.
2017. május 31. 19:22
![]() |
nochta_eszterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.24. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 259209 ![]() |
Most komolyan??
Csak én hiányolom Selena Gomez-t?
Jó néhány embernél szebb az itt felsoroltak közül. A felét nem is ismerem.Az már nem számít hogy smink nélkül nem is így néznének ki?A legtöbb csak sminkel szép.Amúgy nem.Ez a lista egy szar.
Csak én hiányolom Selena Gomez-t?
Jó néhány embernél szebb az itt felsoroltak közül. A felét nem is ismerem.Az már nem számít hogy smink nélkül nem is így néznének ki?A legtöbb csak sminkel szép.Amúgy nem.Ez a lista egy szar.
2017. május 31. 19:29
![]() |
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 182 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 ![]() |
khm..khm.. ARIANA!!!
2017. május 31. 19:31
![]() |
AliceLizaWarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 20513 Azonosító: 225584 ![]() |
Új cím: Noname és agyonhájpolt modellecskék és magukat színésznőcskéknek nevezett emberek listája...
...De azért jó látni egy-két ismerős arcot, akik megérdemelték. A többiek meg... Nos, valahogy hírnevet kell szerezni, ha máshogy nem, a (mű)mellük mutogatásával. De azért akadt olyan akit enyhén megkérdőjeleznék, már-már undorítóan vékony (most mindegy hogy betegség vagy önsanyargatás miatt), de az már minden csak nem szexi... És egyébként, nem azt olvasni mindenhol hogy a szépség relatív? Miért nincs egy ducibb csaj sem a listán? Nagyon sok pasi és meleg nő szerint ők sokkal dögösebbek mint a legtöbb gebe...
...De azért jó látni egy-két ismerős arcot, akik megérdemelték. A többiek meg... Nos, valahogy hírnevet kell szerezni, ha máshogy nem, a (mű)mellük mutogatásával. De azért akadt olyan akit enyhén megkérdőjeleznék, már-már undorítóan vékony (most mindegy hogy betegség vagy önsanyargatás miatt), de az már minden csak nem szexi... És egyébként, nem azt olvasni mindenhol hogy a szépség relatív? Miért nincs egy ducibb csaj sem a listán? Nagyon sok pasi és meleg nő szerint ők sokkal dögösebbek mint a legtöbb gebe...
Kapcsolódó sztárok

Barbie és Ken: újabb fotók jelentek meg Margot Robbie-ról és Ryan Goslingról
Barbie és Ken: újabb fotók jelentek meg Margot Robbie-ról és Ryan Goslingról
Hamarosan megjelenik a film.

Sztárok, akik nagyot csalódtak egy kollégájukban
Sztárok, akik nagyot csalódtak egy kollégájukban
Volt egy rossz élményük.

Selena Gomez szégyellte, hogy meztelenül szerepel egy lemezborítóján
Selena Gomez szégyellte, hogy meztelenül szerepel egy lemezborítóján
Egyik lemezének borítójáról beszélt.

Ezért gáz példakép a fiataloknak Azahriah
Ezért gáz példakép a fiataloknak Azahriah
A Paul Streetként megismert szerény youtubernek már nyoma sincs.

Mézbarna hajjal hódít Camila Cabello
Mézbarna hajjal hódít Camila Cabello
Megváltoztatta megjelenését a sztár.

Amber Heard teljesen le van égve
Amber Heard teljesen le van égve
Könyvet akar írni a színésznő, hogy növelje a vagyonát.

Újabb bakin kapták a rajongók a Kardashian családot
Újabb bakin kapták a rajongók a Kardashian családot
A valóságshow-jukban bakiztak.