Ahogy minden évben, a Maxim magazin idén is összeszedte az év legszebb és legkívánatosabb nőit, akiket mi is elhoztunk most nektek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Maxim Hot 100: Íme 2017 legszexibbnek választott női!
2017. május 31. 17:57
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. május 31. 18:03
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Úgy látom, megint nagyot kell csalódnom az emberiségbe. Az a gáz a mai világban, hogyha egy adott személynek kint van, aminek kint kell lennie, akkor már ejha de szép, wow. Egyáltalán nem értek egyet ezzel a választással, azon meg végképp kiakadtam, hogy a második KYLIE JENNER, aki egy olyan nagy mű nő, hogy elmondani nem lehet. Kendallal, Cara-val, és a normálisan felöltözött modellekkel igazából semmi bajom, de az olyan ízléstelen képekkel, mint pl Alexis Ren-é, Palvin Barbié, és hasonlóké, nagyon is sok van. Nagyon de nagyot esett most is az emberiség sok százaléka a szememben, amiért olyan nők az állítólagosan legszebbek, akiknek kint a mellük. :')
Egyébként, Alexandra nálam a number one, hihetetlen gyönyörű ez a nő, még is visszafogott. Emellett nálam még Halsey vitte nagyon a pálmát, de egyáltalán nem értem, miért lett ide beválogatva Camila Cabello, amikor minden második lány barna hajú - barna szemű, és vékony.
Egyébként, Alexandra nálam a number one, hihetetlen gyönyörű ez a nő, még is visszafogott. Emellett nálam még Halsey vitte nagyon a pálmát, de egyáltalán nem értem, miért lett ide beválogatva Camila Cabello, amikor minden második lány barna hajú - barna szemű, és vékony.
2017. május 31. 18:06
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline |
Én vagyok az egyetlen, aki ezeknek a felét nem ismeri? Viszont Barbinak nagyon örülök :laugh:
2017. május 31. 18:32
Staritylaxmivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.02. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 261144 offline |
ezeknek a fele szerintem mű... a természetesség nem is számit?!
2017. május 31. 18:33
ez a lista akkor vált teljesen értelmetlenné és nevetségessé, mikor megláttam Kylie Jenner nevét a felsoroltak közt.
2017. május 31. 18:36
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Megnézném őket smink és photoshop nélkül is.
Na de most őszintén, tényleg ez a szexi, ez a kívanatos? Ezek itt néhány kivételtől eltekintve műnők, a pasiknak általában egy dugásra szokott kelleni az ilyen, nem életreszóló párnak.
Szerintem az ilyen nők szebbek: https://thumbs.mic.com/ZDM0NTI2YjkzYiMvV3VUM1JoM2l1NDRYZGJycmdwVFV2dllscFNRPS82eDIyOjE1OTR4ODI5LzE2MDB4...HZ0aXMuanBn.jpg
Na de most őszintén, tényleg ez a szexi, ez a kívanatos? Ezek itt néhány kivételtől eltekintve műnők, a pasiknak általában egy dugásra szokott kelleni az ilyen, nem életreszóló párnak.
Szerintem az ilyen nők szebbek: https://thumbs.mic.com/ZDM0NTI2YjkzYiMvV3VUM1JoM2l1NDRYZGJycmdwVFV2dllscFNRPS82eDIyOjE1OTR4ODI5LzE2MDB4...HZ0aXMuanBn.jpg
2017. május 31. 18:39
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Jujj véletlen kitöröltem egy csomo dolgot
Szóval. Tényleg ez a szexi, ez a kívanatos a férfiaknak? Én azt tapasztaltam, az ilyen nők csak egy alkalomra szoktak kelleni a pasiknak, nem életreszólo párnak.
Szóval. Tényleg ez a szexi, ez a kívanatos a férfiaknak? Én azt tapasztaltam, az ilyen nők csak egy alkalomra szoktak kelleni a pasiknak, nem életreszólo párnak.
2017. május 31. 18:41
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Ismét bebizonyosodott, hogy ha magamutogató vagy, akkor kívánós/szexi leszel. Ruhában úgy tűnik nem is lehetünk szexik, meg mindenféle csücsörítgetés és beterpesztések nélkül...
Természetesen tisztelet a kivételeknek! (Nem, nem Barbira gondolok. Hát nézzetek már rá! A közönségesség megtestesítője...)
Természetesen tisztelet a kivételeknek! (Nem, nem Barbira gondolok. Hát nézzetek már rá! A közönségesség megtestesítője...)
2017. május 31. 18:45
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3349 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Nagyon jó cikk lett! Sokuknál csak ezt tudtam reagálni. Aminek pedig a legjobban örültem,hogy Becky G is bekerült a listára. Voltak azért olyanok is,akik tényleg elég közönségesek voltak!
2017. május 31. 19:05
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline |
A szépségről vagy szexiségről alkotott véleményekben igazából senkinek sincs "igaza". Mindenki a saját maga megítélése, ízlése szerint állítja össze a saját listáját, ezért sincs sok értelme ennek a Maximtól. De teljesen felesleges ezen kiakadni. Azzal sincs baj, aki egyet ért vele, és azzal se, aki nem, mert nagyon sokan vannak, akik nem.
2017. május 31. 19:08
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Elizabeth Hurley is a listára kerülhetett volna. Korához képest szebb, mint néhány nő ezen a listán.
2017. május 31. 19:19
Eviiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 258330 offline |
Ez a lista nevetséges, es a szépség egyébként is relatív, itt mindenki szinte ugyan úgy néz ki, eddig nekem nem is tűnt fel hogy milyen sokan mennyire hasonlítanak es ők nem a világ legszexibb női csak nagy ismertek, mondjuk biztos nagy örülnek annak hogy fent vannak ezen a listán , de egy hasonló kariberű emberekell találkozunk nap mint nap az utcán, es szerintem az kifejezetten karos, hogy nem volt itt egy testesebb lány sem , hanem mind nagy soványak , nekem nincs gondolom a soványsággal en is vékony vagy, de nem mindenki az, es szerintem ha van rajtad valami felesleg atól is lehetsz szép vagy sex.
2017. május 31. 19:22
nochta_eszterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.24. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 259209 offline |
Most komolyan??
Csak én hiányolom Selena Gomez-t?
Jó néhány embernél szebb az itt felsoroltak közül. A felét nem is ismerem.Az már nem számít hogy smink nélkül nem is így néznének ki?A legtöbb csak sminkel szép.Amúgy nem.Ez a lista egy szar.
Csak én hiányolom Selena Gomez-t?
Jó néhány embernél szebb az itt felsoroltak közül. A felét nem is ismerem.Az már nem számít hogy smink nélkül nem is így néznének ki?A legtöbb csak sminkel szép.Amúgy nem.Ez a lista egy szar.
2017. május 31. 19:29
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline |
khm..khm.. ARIANA!!!
2017. május 31. 19:31
Új cím: Noname és agyonhájpolt modellecskék és magukat színésznőcskéknek nevezett emberek listája...
...De azért jó látni egy-két ismerős arcot, akik megérdemelték. A többiek meg... Nos, valahogy hírnevet kell szerezni, ha máshogy nem, a (mű)mellük mutogatásával. De azért akadt olyan akit enyhén megkérdőjeleznék, már-már undorítóan vékony (most mindegy hogy betegség vagy önsanyargatás miatt), de az már minden csak nem szexi... És egyébként, nem azt olvasni mindenhol hogy a szépség relatív? Miért nincs egy ducibb csaj sem a listán? Nagyon sok pasi és meleg nő szerint ők sokkal dögösebbek mint a legtöbb gebe...
...De azért jó látni egy-két ismerős arcot, akik megérdemelték. A többiek meg... Nos, valahogy hírnevet kell szerezni, ha máshogy nem, a (mű)mellük mutogatásával. De azért akadt olyan akit enyhén megkérdőjeleznék, már-már undorítóan vékony (most mindegy hogy betegség vagy önsanyargatás miatt), de az már minden csak nem szexi... És egyébként, nem azt olvasni mindenhol hogy a szépség relatív? Miért nincs egy ducibb csaj sem a listán? Nagyon sok pasi és meleg nő szerint ők sokkal dögösebbek mint a legtöbb gebe...
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
Új filmjét promótálja a sztár.