A múlt decemberben négyfősre csökkent lánybanda most jelentette meg első új kislemezét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Fifth Harmony Camila Cabello nélküli első kislemeze
2017. június 02. 09:13
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. június 02. 10:40
nekem nem tetszik a Down, szerintem egyszerű dalocska lett. amit Camilát illeti, neki nagyon örülök, hisz eddig remek zenéket adott ki... bár egy kicsit hiányzik az az igazi Fifth Harmony csapat.

2017. június 02. 10:40
![]() |
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 ![]() |
Nem igazán szeretem ezt a lány bandát de elismerem hogy minden nyáron voltak nagy slágereik amiket a hazai rádiók is folyton nyomtak pl a Work from Home, That's My Girl, Worth It. Hát ez a szám nem lesz olyan.. számomra cseppet sem fülbemászó a dallama.. nem mondom azt hogy hiányoltam belőle Camilla hangját mert nem de nincs benne meg az plusz ami slágerré teszi.. ez most nem jött be..
2017. június 02. 11:08
Camilla vitte vállán ezt a bandát, hangilag legalábbis. Ally az aki még talán megmaradt régről, öt kedvelem egyedül. A többiek elég gyenge eresztés, ahogy a dal is.
Camilla viszont nagyon jó.
Camilla viszont nagyon jó.
2017. június 02. 11:57
![]() |
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 ![]() |
Még mindig ugyanúgy nyávognak
2017. június 02. 13:36
![]() |
Girl22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.09. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 248119 ![]() |
Szeretem őket de most nagyot csalódtam.Régen mindig azt mondtam Camila nélkül jobbak lennének de ez nem így van.Nélküle gyengék hiába van jó hangjuk.Erre a számra majdnem elaludtam annyira unalmas.
2017. június 02. 14:40
![]() |
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 ![]() |
Nekem viszont nagyon tetszik. Mielőtt meghallgattam a dalt, végigolvastam a kommenteket és kicsit megijedtem, hogy tényleg olyan rossz-e, de pozitívan csalódtam. Nekem kifejezetten tetszik bár számomra kicsit érezhető Camila hiánya, viszont szólóban szerintem jobb.
2017. június 02. 16:18
Összeségében jó lett, bár Camilával lenne az igazi sláger.
2017. június 02. 23:45
![]() |
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 ![]() |
Nem igazán mondanám, hogy lenyűgöztek, mert egyáltalán nem. Nagyon lapos a refrén is és unalmas. A nyomába se ér pl.a Work From Homenak vagy a Worth Itnek vay akármi más nagy slágerüknek.
Kicsit csalódtam. egyre jobban süllyednek nálam.
Na de mindegy. Lesz, ami lesz.
Kicsit csalódtam. egyre jobban süllyednek nálam.
Na de mindegy. Lesz, ami lesz.
2017. június 03. 20:30
![]() |
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 ![]() |
nem akarom mar megint osztani az eszt arrol, hogy ok a vilag legjobb csapata, de ami igaz, az igaz. hihetetlen emlekezetes lett, vegre, nem Camila enekli az OSSZES refrent. koszonom szepen.
Kapcsolódó sztárok

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Felvállalták a kapcsolatukat.

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Ilyen boldog új szerelme mellett.

Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Nagyon cuki nevet kapott.

Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Volt egy ilyen időszak az életükben.