Pár napja kezdődött el a felkészítőtábor, 3 óra alvás, 2 óra vezetés, 4:30-kor kelés után végre megérkeztek a lányok a Spirit Hotel Thermal Spa***** hotelbe, Sárvárra. Némelyikük már nagyon korán érkezett, de a többség a fővárosból buszozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyarország Szépe 2017: Megvan a legszebb 16 lány!
2017. június 10. 12:22
2017. június 10. 13:07
Az a legjobb az egészben, hogy egyik se szép. Annyira átlagosak, az utcán sokkal szebb lányokat látok.. Persze a szépség relatív, de szerintem nem csak én vagyok egyedül, aki ezt gondolja.
2017. június 10. 13:08
![]() |
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12419 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 ![]() |
Én nem tudom, lehet velem van a baj, de 16-ból talán kettő, aki szép. Alakra, formára csinosak, de arcra... Fele átlagos, néhány olyan semmilyen és kettő-három, aki arcra is helyes.
2017. június 10. 13:25
![]() |
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 ![]() |
Kár, hogy egyikünk sem különleges szépség. Egytől-egyig mindegyik átlagos. Senki sem tűnik ki közülük, egy-kettő pedig szerintem nagyon eltévesztette a versenyt vagy a zsűri volt vak, de nem tudom mit keresnek itt egyáltalán.
Talán az egyetlen, aki minimálisan kiemelkedik Viczián Viktória, de ő sem a különleges szépség kategória.

2017. június 10. 14:21
![]() |
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 ![]() |
Hát nem vagyok elragadtatva a mezőnytől... Persze a lányok hozzák a kor divatját, és megfelelnek az aktuális elvárásoknak, de kiemelkedő szépség - akiknek az ilyen versenyeket elvileg kitalálták - még véletlenül sem került közéjük.
2017. június 10. 16:53
![]() |
El Mexicanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.29. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 239645 ![]() |
Hát, én nem tudom, egyeseknek milyen igényeik vannak és szerintük akkor ki a szép, de én örülnék, mint majom a farkának, ha csak legalább egy fele olyan "nem szép" barátnőm lenne, mint közülük bármelyik is...
2017. június 10. 17:40
Idézet (El Mexicano @ 2017.06.10. 16:53)
Hát, én nem tudom, egyeseknek milyen igényeik vannak és szerintük akkor ki a szép, de én örülnék, mint majom a farkának, ha csak legalább egy fele olyan "nem szép" barátnőm lenne, mint közülük bármelyik is...
Mi csak azt mondtuk, hogy szépségkirálynőnek nem szépek, ami igaz is.
2017. június 11. 11:35
![]() |
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 ![]() |
Feleslegesek ezek a szépségversenyek, de az méginkább, hogy azon megy a hiszti, kik jutnak be vagy ki nyeri meg. Valakit ki kell választani a jelentkezők közül, akár tetszik, akár nem. Unalmas és értelmetlen mindig mindenen nyafogni.

2017. június 11. 13:11
![]() |
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 ![]() |
A sorban a második, negyedik és középen a sötétkék ruhás borzasztóan néz ki
Talán akire azt mondom, hogy tényleg szép, az a sorban az első, meg a vége fele az a világoskék ruhás

Talán akire azt mondom, hogy tényleg szép, az a sorban az első, meg a vége fele az a világoskék ruhás
2017. június 11. 22:31
Nem látok ezekben a lányokban semmi különlegeset, mindegyik olyan "egyformának" tűnik és átlagosnak.
2017. június 11. 23:14
![]() |
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 ![]() |
Ja amúgy lehagytátok az 5* után azt, hogy superior
(((üdv, egy sárvári lakos:D )

(((üdv, egy sárvári lakos:D )
2017. június 12. 16:32
Nyáron a mamáméknál mindig megnézem a döntőt és mindig ugyanarra jutok: ezekben a lányokban semmi különleges sincs.
Vannak, akikre nem is lehet azt mondani, hogy hű, de szépek, néhány pedig kifejezetten irritálóan viselkedik az interjúkban. Ráadásul a legtöbben egymás klónjai, nincs választási lehetőség a sok tucat közül... Nyilván a szépség relatív, de akkor már megadnák a lehetőséget azzal, hogy változatosabb lenne a mezőny.
Vannak, akikre nem is lehet azt mondani, hogy hű, de szépek, néhány pedig kifejezetten irritálóan viselkedik az interjúkban. Ráadásul a legtöbben egymás klónjai, nincs választási lehetőség a sok tucat közül... Nyilván a szépség relatív, de akkor már megadnák a lehetőséget azzal, hogy változatosabb lenne a mezőny.
2017. június 12. 16:43
![]() |
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 ![]() |
Mindegyik lány ugyanolyan átlagos, sőt, még szépnek sem nevezném őket; szóval, ugyanolyanok mint tavaly, talán még rosszabbak. Ezeket a szépségversenyeket csak az nyerheti meg, akinek sok a pénze, és lefizeti a zsűrit, erről ennyit. Meg amúgy is, a szépség relatív fogalom, és belülről jön, de innen is megmutatkozik az, mennyi olyan ember van, aki a borító alapján ítél.

2017. június 12. 18:38
![]() |
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 ![]() |
Biztosan velem van a baj, de én mindet átlagosnak és egyformának látom, semmi különleges nincs bennük...
2017. június 12. 23:46
![]() |
katherine0813 |
Lisanne: a pénznek ehhez semmi köze. Ellenben a szexnek annál több

Kapcsolódó sztárok

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Meg tud neki bocsántani?

Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Egy biztonsági őrt kapott le Dániában.

Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Új hajápolási terméket dob piacra.

Máris Barbie baba született Margot Robbie-ról
Máris Barbie baba született Margot Robbie-ról
Ryan Gosling is kapott Kent.

Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kb. egy hónapig alkottak egy párt.

Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Az apja új barátnőjével nem jön ki.

Elliot Page felfedte titkos románcait
Elliot Page felfedte titkos románcait
Új memoárjában mesél róluk.