Starity

DIY Szépségápolási tippek!!!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 05. 13:41 #1
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^
 
StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.14.
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Offline offline
Hali Mindenkinek!!!!

Egyik barátnőm azt ajánlotta, hogy dörzsöljem be kávézaccal az arcomat, mert sok mitesszerem van... Először kinevettem, mert azt hittem szórakozik, de amikor egyedül voltam itthon megpróbáltam.... laugh.gif És ha hiszitek, ha nem: a barátnőmnek igaza volt!!!!!!!!! ohmy.gif w00t.gif thumbsup.gif thumbsup.gif Olyan sima lett tőle az arcbőröm! Csak ajánlani tudom!!! smileeee.gif Ismertek még ilyen praktikákat? Nagy kérés lenne, ha megosztanátok őket Velünk Starity felhasználókkal?????? smileeee.gif smileeee.gif biggrin.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2017. július 13. 16:02 #2
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
Haj:
-Zsíros hajra jó az ecet, csökkenti a faggyútermelést.
-A korpás fejbőrt úgy a leghatékonyabb elkerülni, hogy csak alaposan ki kell mosni a sampont a hajból.
-A balzsamokat érdemes kerülni, mert tönkrebaccák a hajat. :v
-A citrom is jót tesz a hajnak, de figyelni kell, mert ha túl sokat használsz belőle, szétmarja a fejbőrt, ami hajhulláshoz vezet.
-Nem tudom ez mennyire igaz, de egyszer azt olvastam, hogy esténként érdemes átmasszírozni a fejbőrt, mert így egészségesebb lesz tőle a haj és kevésbé hullik.

Arc:
-Az uborkakarikák halványítják a sötét karikákat a szem alatt.
-Zsíros/ pattanásos arcbőre jó a férfi arcszesz és a szappan. DE UTÁNA KÖTELEZŐ ARCKRÉMET HASZNÁLNI! Különben nagyon száraz lesz a bőr.
-A fogkrém csökkenti a pattanások utáni duzzanatot és piros foltot.
-Ha száraz a szád, de szívesen viselnél rúzst, akkor a száraz részeket egyszerűbb egy nem fogmosásra használt fogkefével ledörzsölni.
-Az ajkakat mézzel is lehet ápolni és elméletileg nagyon puhává varázsolja őket. (még nem próbáltam ki, mert nem szeretem a mézetxd)

Így hirtelen ennyi jutott az eszembe blush.gif
2017. július 13. 16:28 #3
- törölt felhasználó -    
Pattanásokra nekem az vált be, hogy kevés édességet és chipset eszek (heti egyszer maximum), illetve arra is odafigyelek mit eszek. Rengeteg folyadékot iszok, főleg vizet és teát (zöld). Emellett minden reggel letisztítom az arcom Clear&Clear tonikkal és szoktam használni maszkot is. De ezek mellékesebb dolgok, mert mielőtt mindenfélével teleettem magam és mellette tisztítottam az arcomat ugyanúgy kijöttek. Régen tele voltam pattanásokkal, de amióta ezeket betartom nagyon ritkán jelennek meg. smileeee.gif Én se gondoltam, hogy ennyire számítanak ezek az apróságnak tűnő dolgok, de mégis. biggrin.gif
Azt mondják az élesztő is jó pattanásokra, bár még nem próbáltam.
Volt régen, hogy a hátam is tele volt pattanásokkal, kifeküdtem napozni nyáron vagy télen szoláriumba mentem és rengeteget segített.

Ha eszembe jut a számat megdörzsölöm cukorral, mert én mindig harapdálom és így szebb lesz.xd

Elvileg a krumpli is halványítja a szem alatti barna karikát, hát ez nekem nem igazán jött be, de ki lehet próbálni. biggrin.gif

Körömrágásról is leszoktam. Valamelyik drogériában (DM, Rossman vagy Müller, én már nem emlékszek xd az is lehet, hogy gyógyszertárban XD) vettem keserű körömlakkot és így nem volt kedvem rágni. Vagy elmentem csináltatni műkörmöt és nem volt szívem elcsúfítani. rohog.gif

Mondjuk sok olyat mondtam, ami nem DIY, de azért leírtam. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Gureka10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!