A 2016-os Megadeth-botrány anyagi károkat és szívfájdalmat okozott a fesztivál szervezőinek, sokáig úgy is volt, ennyi, vége, a rockerek legnagyobb fesztiválja a múlté, a főszervező, Varga Zoltán végül mégis azt mondta, megcsinálja, és újra összehozta a rockerek által legjobban várt eseményt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Olvasói beszámoló: Rockmaraton 2017 – ilyen volt a szerdai nap
2017. július 13. 13:42
2017. július 14. 20:31
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
csütörtöki beszámoló is lesz? sajnos csak aznapra tudtam menni, az AE miatt nagyon sajnálom a szerdát amúgy a barátkozóssal is egyetértek, én mindig az ugyanolyan zenekaros pólót viselőkkel szoktam lepacsizni, vannak emberek, akiket évek óta csak ilyen helyeken látok
2017. július 14. 20:42
Idézet (nothingcanstopme @ 2017.07.14. 20:31)
csütörtöki beszámoló is lesz? sajnos csak aznapra tudtam menni, az AE miatt nagyon sajnálom a szerdát amúgy a barátkozóssal is egyetértek, én mindig az ugyanolyan zenekaros pólót viselőkkel szoktam lepacsizni, vannak emberek, akiket évek óta csak ilyen helyeken látok
Sajnos csak szerdára tudtam lemenni. Én is tapasztalatból írtam a barátkozósat, békésen ücsörögtem a fűben, egy srác meg odajött, hogy csatlakozhat-e. Na meg Ossian előtt is sikerült megtalálnom a közös hangot egy házaspárral.
2017. július 21. 22:25
Kitsunemimi27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 263536 offline |
Nagyon jó kis beszámoló volt, köszi érte )
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Óriási lagzit csaptak a szerelmével.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Az énekesnőnek elege lett.
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nemrég közös fotót posztoltak.
Eminem nagypapa lesz! A rapper lánya első gyermekével várandós
Eminem nagypapa lesz! A rapper lánya első gyermekével várandós
Hailie Jade áldott állapotban van.