Kíváncsi vagy, hogyan telik a nyár, a szabadság, a szerelm évszaka a sztárok világában? Megmutatjuk, ki hol nyaral és mit csinál!
A teljes cikkhez kattints ide!
Így töltik a nyarat a hazai sztárok – fotók
2017. július 13. 14:08
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. július 13. 21:59
Én maradnék inkább az olvasásnál, mint a kirándulásnál.
2017. július 14. 00:23
Bence még mindig nem jött rá hogy nem az övé a gyerek?
2017. július 15. 09:20
Hu, ezek a Palvin lányok milyen szépek! Teljesen oda vagyok értük! Lolát bikiniben is látni csodás dolog így nyáron! Nagyon jól néz ki! Zimány Linda és Dukai Regina is Görögországot választotta! Oda én is egyszer ki akarok menni majd! Tóth Andinak nagyon szép teste van, irtó jó nő lett belőle! Nagy Alexandra Szingapúrban pihent! Kapás Boginak is hatalmas kedvenc helye az a város, és én is szeretem! Már csak a jó kis F1-es futamok miatt is! Weisz Fanni bombanő! Igazi Baywatch lány lett! Nyári Dia választása Rómára esett! Klassz hely az is! Dér Heni Horvátországban pihent! Imádom a horvátokat! Heni alakja továbbra is fantasztikus! Bódi Szilvit már párszor láttam meztelenül, és még mindig jól tartja magát! Iszak Esztert is nagyon jó nőnek tartom! Kiss Ramóna és Lékai Ákos los angelesi képe egyszerűen szuper! Látványos és király is egyben! Leiner Laura és Szabó Zsófi is olvas a nyáron! Ezt a tevékenységet csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jól kikapcsol és még nagyon szórakoztató is!
2017. december 10. 17:47
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline |
Azok a könyvek kellenek
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Sokakat bántalmazott a producer.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Óriási lagzit csaptak a szerelmével.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Eminem nagypapa lesz! A rapper lánya első gyermekével várandós
Eminem nagypapa lesz! A rapper lánya első gyermekével várandós
Hailie Jade áldott állapotban van.