Tegnap, azaz augusztus 13-án a Los Angeles-i Galen Centerben került megrendezésre az idei Teen Choice Awards, melyen ismét a legjobbak vehették át az őket megillető díjakat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Teen Choice Awards 2017: Ők a nyertesek!
2017. augusztus 14. 09:53
A Teen Wolfra és annak a színészeire vagyok a legbüszkébb, elmondhatatlanul örülök nekik.
De természetesen Camila Mendes, Lili Reinhart, Lucy Hale, Emma Watson, Janel Parrish és a Fifth Harmony sikerének is nagyon örülök.
Egyébként nem értek azzal egyet, hogy a legjobbak vették át a díjat, olyanok is nyertek, akiknek még a jelöltek listáján se volt semmi keresnivalójuk.
De természetesen Camila Mendes, Lili Reinhart, Lucy Hale, Emma Watson, Janel Parrish és a Fifth Harmony sikerének is nagyon örülök.
Egyébként nem értek azzal egyet, hogy a legjobbak vették át a díjat, olyanok is nyertek, akiknek még a jelöltek listáján se volt semmi keresnivalójuk.
2017. augusztus 14. 09:55
Gal Gadot életem*--*, a Wonder Woman, Lili Reinhart, a Riverdale, a Teen Wolf, Chris Pine, Cole Sprouse, Lucy Hale, Dylan O'Brien, Melissa Benoist, Tyler Posey, Holland Roden, Janel Parrish, #BUGHEAD, Ariana Grande, Fifth Harmony, Camila Cabello, Selena Gomez, Imagine Dragons, Madelaine Petsch, Camila Mendes gratulálok! Galra és a Wonder Womanre vagyok a legbüszkébb, nagyon megérdemelték. De nagyon sajnálom, hogy Emeraude Toubia nem nyert díjat.
2017. augusztus 14. 09:57
Nem tudom, Jake Pault miért kellett díjazni. Így is akkora arca van, hogy még az űrből is látszik.
2017. augusztus 14. 09:59
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 73699 Azonosító: 155975 offline |
Elmondhatatlanul büszke vagyok Lilire, Cole-ra, Camilára, Madelaine-ra és a Riverdale stábjára, amiért majdnem az összes jelölésüket sikerül díjra váltani Sokkal régebb óta fennálló sorozatokat és szereplőit győzték le újonc sorozatként. Ha valakik, akkor ők nagyon megérdemelték
Viszont azt sajnálom, hogy a Little Mixnek nem sikerült bezsebelniük a díjat, de hát ebben a kategóriában mindig az igazságtalanság nyer.
Viszont azt sajnálom, hogy a Little Mixnek nem sikerült bezsebelniük a díjat, de hát ebben a kategóriában mindig az igazságtalanság nyer.
2017. augusztus 14. 09:59
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 36597 Csatolások: 21120 Azonosító: 252965 offline |
Lehet, hogy csak én vagyok így, de nincs senki, akinek örülnék ezen a listán Mondjuk az tisztán látszik, hogy most melyik sorozatok számítanak "menőnek", mégsem nézem egyiket sem.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. augusztus 14. 10:01
hű, hát nagyon örülök, amiért Emma Watson + a Szépség és a Szörnyeteg ennyiszer nyert, megérdemlik. viszont az igazi öröm Harry, Ariana, Louis és Niall miatt van. gratulálok nekik!
viszont én személy szerint azt a web/digital jelöléseket úgy ahogy van eltörölném, az ott lévő nyertesek nagyobb része meg se érdemli, hogy egyáltalán beszéljenek róluk, nem hogy még díjat is nyerjenek.
viszont én személy szerint azt a web/digital jelöléseket úgy ahogy van eltörölném, az ott lévő nyertesek nagyobb része meg se érdemli, hogy egyáltalán beszéljenek róluk, nem hogy még díjat is nyerjenek.
2017. augusztus 14. 10:02
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline |
Nagyon büszke vagyok Niallre, Louisra, Harryre is(bár szerintem a rocksztárt nem neki kellett volna megnyerni), és a Teen Wolfnak is nagyon örülök. Valamint a Riverdalenek és Emma Watsonnak is. ❤
2017. augusztus 14. 10:03
Habár tudtam hogy Lulu fog nyerni azért még felháborít hogy olyan nyert aki színészkedni sem tud csak felhájpolták a semmire...
De Gal Gadot és Wonder Woman
Riverdale szerrplők, Kat és Imagine Dragons - történtek jó dolgok is hahaha
De Gal Gadot és Wonder Woman
Riverdale szerrplők, Kat és Imagine Dragons - történtek jó dolgok is hahaha
2017. augusztus 14. 10:04
Teen Wolf és színészei, de büszkék vagyok rájuk, nagyon örülök, hogy nyertek
A Riverdale és színészeinek is nagyon örülök, illetve a további kedvenceimnek
A Riverdale és színészeinek is nagyon örülök, illetve a további kedvenceimnek
2017. augusztus 14. 10:18
"Legjobb rocksztár: Harry Styles" - Aha, ... Hol a kötél?
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. augusztus 14. 10:18
lovelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.19. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 265522 offline |
TVD, PLL, TW és színészeik ♡
Ariana, Selena, Shawn, Justin, Niall, Zac Efron, Emma Watson:) ♡
Harryvel amúgy semmi bajom, van egy-két jó száma, de azért szerintem a 'Legjobb rocksztár' kicsit erős...
Ariana, Selena, Shawn, Justin, Niall, Zac Efron, Emma Watson:) ♡
Harryvel amúgy semmi bajom, van egy-két jó száma, de azért szerintem a 'Legjobb rocksztár' kicsit erős...
2017. augusztus 14. 10:24
tothmarci156új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.10. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 265978 offline |
Miley Cyrus lett az Ultimate Choice nyertese... őt nem kéne megemlíteni? idióták...
2017. augusztus 14. 10:25
Saraaaáúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.14. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 266032 offline |
Harry Styles rocksztár de az 5SOSra nem mondják azt, hogy pop punk vagy punk rock. Na mindegy.
Annyira röhejes, hogy ekkora sikere van az 5hnak meg Camilanak... véleményem szerint a Little Mix tehetségesebb. Csak az élő előadásokat kell összehasonlítani... gratulálok Niallnek és a galaxys orzoi szereploinek!☺
Annyira röhejes, hogy ekkora sikere van az 5hnak meg Camilanak... véleményem szerint a Little Mix tehetségesebb. Csak az élő előadásokat kell összehasonlítani... gratulálok Niallnek és a galaxys orzoi szereploinek!☺
2017. augusztus 14. 10:27
obriener0223új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 261541 offline |
Holland, Dylan, Teen Wolf ♥♥♥
Bughead egyáltalán nem érdemelte meg:D BOCSI
Bughead egyáltalán nem érdemelte meg:D BOCSI
2017. augusztus 14. 10:27
überA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 404 Azonosító: 257618 offline |
Nagyon örülök,hogy a:Wonder Woman,Gal Gadott,Dwayne Johnson,Melissa Benoist,Teen Wolf,Tyler Posey,Ariana Grande,Fifth Harmony,Shape Of You,Beliver,Camilla Cabello,és Shawn Mendes nyertek!De!Nekem azt senki ne akarja be magyarázni,hogy a Riverdale jobb dráma sorozat mint a PLL!
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.