Az egykori szerelmesek idestova tíz hónapja szakítottak, rajongótáboruk pedig ezzel együtt két részre szakadt.
A teljes cikkhez kattints ide!
A rajongók össze akarták ugrasztani Dove Cameront és Ryan McCartant
2017. augusztus 23. 08:28
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. augusztus 23. 10:45
![]() |
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 ![]() |
Ryannek van igaza teljes mértékben, és szerintem ezekből a tweetekből tökre látszik, ki a felnőtt, pedig bírtam Dove-ot. Mellesleg Ryan második tweetje nagyon ott van

2017. augusztus 23. 12:05
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Lehet, hogy Dove írta a dalt, csak együtt énekelték fel, sose tudni. A rajongók felhagyhatnának azzal, hogy vagy újra össze akarják hozni őket, vagy összeugrasztani.
Egyébként pedig szerintem jó dal
Egyébként pedig szerintem jó dal

2017. augusztus 23. 13:22
Soha nem fogom meg érteni hogy az emberek miért utálnak meg valakit csak mert már nem azal jár akivel régen . Nekem egyikel sem volt és nem is lesz bajom a közel jövöben mind ketten thetségesek és ez bizonyitja a glowing in the dark is ( szerintem)
2017. augusztus 23. 18:08
Én Doveot egészen addig szerettem, amíg nem változott. Régebben egy aranyos, szerény lány volt, aztán felvette ezt a beképzelt, ribancos stílust. Ryan ezzel szemben ugyanaz az ember maradt.
2017. augusztus 23. 19:38
![]() |
audreyzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.28. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 257475 ![]() |
Saját dala. Igen, az ő dala is, miért ne mondaná azt? "Dove megváltozott, ellenszenves." Mióta híresebb lett kicsit is, azóta minden lépését figyelik szinte, próbálják rossznak beállítani sajnos. De ez jár a hírnévvel. Ha tényleg követi őt valaki, és nem csak az ilyen híroldalakon olvas róla, akkor tudná, hogy amúgy ugyanolyan, mint régen.
És... Én is ignorálnám/nem említeném a nevét annak az exemnek AKI BÁNTALMAZOTT/ROSSZUL BÁNT VELEM. Mert védhetitek Ryan-t, attól még egy ű
álszent senki marad, aki Dove hírnevébe kapaszkodott.
És... Én is ignorálnám/nem említeném a nevét annak az exemnek AKI BÁNTALMAZOTT/ROSSZUL BÁNT VELEM. Mert védhetitek Ryan-t, attól még egy ű
álszent senki marad, aki Dove hírnevébe kapaszkodott.

2017. augusztus 23. 23:55
![]() |
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 ![]() |
audreyzz: mondja ezt egy Dove-rajongó. Ha Ryan rajongó lennél, akkor meg Dove-ot hordanád el mindennek. Egy objektív mondatod se volt, ellenben sokan (én is) nem rajonganak egyikükért sem, és nem szubjektíven beszélnek erről. Szerintem is Dove elszállt magától. Lehet, hogy Ryan rosszul bánt vele, az is lehet viszont, hogy ez hazugság volt. Elvégre a közösségi médiában nem mindig az igazat olvassuk a sztároktól
2017. augusztus 24. 11:24
![]() |
Suzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.10. Hozzászólás: 360 Csatolások: 1 Azonosító: 255553 ![]() |
Alapvetően ott a gond hogy Dove úgy csinál mint ha az együttesük nem létezett volna
Nézzétek meg az első videójukat Ryannel: látszik mennyire imádták egymást de főleg az hogy Ryan mennyire imádta Doveot
És aki ezt tudja az biztos benne hogy Ryan sose bántotta őt és azóta is mindig szeretettel beszél róla azok után hogy Thomassal valószínűleg már akkor együtt volt amikor Ryannel még nem szakítottak és ezek után beállítja az exét mindennek hogy bántalmazta meg stb hogy ne azt lássák a rajongói hogy ő tehet az egészről
Nézzétek meg az első videójukat Ryannel: látszik mennyire imádták egymást de főleg az hogy Ryan mennyire imádta Doveot
És aki ezt tudja az biztos benne hogy Ryan sose bántotta őt és azóta is mindig szeretettel beszél róla azok után hogy Thomassal valószínűleg már akkor együtt volt amikor Ryannel még nem szakítottak és ezek után beállítja az exét mindennek hogy bántalmazta meg stb hogy ne azt lássák a rajongói hogy ő tehet az egészről
2017. augusztus 24. 16:39
![]() |
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 ![]() |
Idézet (jennette13 @ 2017.08.23. 23:55)
audreyzz: mondja ezt egy Dove-rajongó. Ha Ryan rajongó lennél, akkor meg Dove-ot hordanád el mindennek. Egy objektív mondatod se volt, ellenben sokan (én is) nem rajonganak egyikükért sem, és nem szubjektíven beszélnek erről. Szerintem is Dove elszállt magától. Lehet, hogy Ryan rosszul bánt vele, az is lehet viszont, hogy ez hazugság volt. Elvégre a közösségi médiában nem mindig az igazat olvassuk a sztároktól
itt a pont.
2017. augusztus 24. 20:14
Az, hogy ki bánt rosszul kivel, sosem fog kiderülni. Bárki hazudhat bármit. De a testbeszéde és a viselkedése sok mindenkiről elárul sok mindent.
2017. augusztus 24. 21:48
![]() |
audreyzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.28. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 257475 ![]() |
Maga Dove írta instagram kommentben, hogy Ryan rosszul bánt vele, illetve olyan tweeteket kedvelt, amiben az állt, hogy Ryan bántalmazta őt. Tehát nem hazugság és kitaláció, hanem magától Dove-tól tudjuk biztosan. És igen, természetesen boldogok régi videókban, képeken stb. Mivel szerették egymást. Attól, hogy kívül minden tökéletesnek tűnik, nem mindig az az igazság. Sőt, Dove-nak Ryan volt az első párja, és teljesen szerelmes volt belé. Én támogattam is őket, a kapcsolatukat, de azok után, amik kiderültek (ryanről, nem csak ezzel kapcsolatban), sajnos nem tudom támogatni Ryan-t.
Ez a megcsalásos dolog... ezt semmi nem támasztja alá, ez az egész dolog csupán találgatás. Attól, hogy ismerték egymást már a szakítás előtt, még nem jelenti azt, hogy Dove megcsalta volna. Azt, hogy összejöttek, hónapokkal (majdnem fél évvel) később jelentették be.
Ez a megcsalásos dolog... ezt semmi nem támasztja alá, ez az egész dolog csupán találgatás. Attól, hogy ismerték egymást már a szakítás előtt, még nem jelenti azt, hogy Dove megcsalta volna. Azt, hogy összejöttek, hónapokkal (majdnem fél évvel) később jelentették be.
2017. augusztus 24. 23:45
Egyiküket se ismerem, de csak a hírt és a tényeket alapul véve a pasinak van igaza, ha ketten dolgoztak rajta, akkor Dove nem emlegetheti a saját dalaként, mert nem egyedül készítette el.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Még csak 13 éves, de valóságos díva!

Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Persze, hogy van beceneve!

A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A férfiaknak akar tetszeni és folyamatos megfelelési kényszer dolgozik benne.