Starity

Luke Hemmings exe kiteregette a szennyest! Az énekes többször is megcsalta őt

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 24. 14:05 #21
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3
 
Státuszcho miyeon loveland
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.28.
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Offline offline
Idézet (Pityang @ 2017.08.23. 18:52)
Életemben nem fogom megérteni, hogy mi a fenéért kell drámázni. Értem én, hogy ő érzi igazságtalannak a dolgot, mert igen, végül is igazságtalan az egész, Luke-ot sajnálta mindenki, amikor a csaj megcsalta őt a rapperrel, és mindenki rajta kezdett el utálkozni, közben pedig Luke is orrba-szájba csalta. Értem én, hogy a csaja sem volt soha egy szent, csak ő nem is akart annak tűnni, a rajongók pedig védték Luke hátát egész végig, hogy "Ő nem tehet semmiről, ő ártatlan!". De a helyében én hagytam volna az egészet a fenébe, mert hiába borította ki a bilit, a rajongók közül ezek után is csak kevesen lesznek majd olyanok, akik úgy gondolkodnak, mint mondjuk én, és nagyot csalódva benne rájönnek, hogy rossz embert kerestek maguknak példaképnek (nem mintha a példaképem lett volna eddig, de sokaknak ő volt az, most pedig hátha felnyílik néhányuk szeme). A legtöbben továbbra is a csajt fogják utálni, mert a rajongók ki fognak tartani a banda valamennyi tagja mellett, és továbbra is Arzaylea lesz majd a hülye p*csa, mert ilyeneket ír a kedvencükről. 
Hagyni kellett volna inkább ezt az egészet, és elfogadni a tényt, hogy a világ így működik.
Odáig nem mennék mondjuk el, mint sokan, és kezdenék el én is a csajon utálkozni, mert amúgy nem gondolom, hogy igazságtalan lett volna ezek után a bosszúvágy. Mi több, néha jobb is, ha az ember ilyesmikre rájön, legalább sokak szemei elől tényleg eloszlik majd a rózsaszín köd Luke-al kapcsolatban. Csak annyit mondok, céltalan volt drámát szítani, mert ezzel nem ért el sokat.

meghajolo.gif
2017. augusztus 24. 14:05 #22
heccarvú
heccarvú
új tag
 
Státusz"I'm wide awake and I can see The perfect sky is torn" - Natalie Imbruglia
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.08.22.
Hozzászólás: 10
Csatolások: 0
Azonosító: 266316
Offline offline
A tény hogy ezt most hozta nyilvánosságra elég ahhoz, hogy azt gondoljuk ez nem egy átgondolt lépés volt tőle a pár hónapos szakítás után. Abban igaza van, hogy mindenki Luke-ot védi de abban biztos lehet hogy én sem őt fogom, ugyanis nézzük már meg mit tett le ő az asztalra és mit Luke. Tisztában vagyok/vagyunk vele, hogy Luke sem egy álszent főleg mióta megváltozott de emberből van ő is és azt tesz amit akar. Teljesen felesleges a másikat ócsárolni! Ha belegondolt volna egy kicsit is, hogy a 5SOS fandom legalább fele nem az ő pártján fog állni és még több negatív kommentet és üzenetet fog kapni akkor lehet, hogy ennyi idő után ezt nem tette volna közzé. Esetleg lehet pont ezért csinálta. Szerintem a legjobb lenne ha leszállnának egymásról és erről a témáról. Nem lehet könnyű a továbblépés de ha továbbra is szponzorokat akar keressen egy másik hírességet. Az hogy mostmár 3-4 havonta majd ezt felemlegeti csak azért hogy figyeljenek rá nem tesz jót senkinek. Menjen ő is pasizni (meg mondjuk dolgozni is megpróbálhatna valami értelmeset) és menjen Luke is a maga dolgára. Ha ő prostikkal van akkor egészségére! Ha pedig drogozik tegye azt ha neki az jó! (Félreértés ne essék én sem örülök annak, hogy így kikelt magából) De tegye azt amit akar, felnőtt férfi és sok más ember is drogozik mégis csak a hírességeket róják meg ezért. Mindenki megpróbálhatna a saját dolgával törődni...
2017. augusztus 24. 15:50 #23
Luca Ford
Luca Ford
új tag
 
StátuszSütit ?
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.03.29.
Hozzászólás: 22
Csatolások: 0
Azonosító: 263343
Offline offline
Érdekes. Én azt sem tudtam hogy szakítottak xD.
2017. augusztus 24. 17:01 #24
Detta
Detta
Queen♛
 
StátuszTired AF.... but succesful
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.07.
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Offline offline
Háát igen igen... ezek a hírességek átka.
2017. augusztus 25. 14:08 #25
Kiwi94
Kiwi94
új tag
 
Státusz"I just wanted you to notice me for who I am..."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.08.22.
Hozzászólás: 79
Csatolások: 0
Azonosító: 266319
Offline offline
És most jobb lett? Mindketten elkövették ugyanazokat a hibákat csak Lukeban van annyi méltóság hogy nem a neten mocskolja volt párját... Vagy már rég túllépett rajta ahogy neki is kellene!
2017. augusztus 27. 13:06 #26
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.15.
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Offline offline
Jajj istenem, újabb dráma. Csodás! Arzyt mindig is utáltam, nem gondolom,hogy Luke-hoz való, de ettől most eltekintve ugyanarraz az álláspontra jutottam. Luke nem egy szent, mindenki tisztában van vele, de nem is rossz ember, ahogyan Arzy lefesti,mert hogy az kihagyták a cikkból, hogy Arzy a homofób, rasszista, erőszakos " szavakkal tobálózott. Nyilvánvalóan aki ismeri a bandát tudja, hogy ezeknek semmi valóságalapjuk nincsen! Arzy élvezte a rivaldafényt addig amíg volt ki mellett ragyognia, de most hogy Luke lapátra tette, rájött hogy rá senki sem figyel. Hónapok óta senki sem foglalkozik ezzel az üggyel és hát mitvolt mit tenni, előhúzta a csúnya ex kártyát,hogy felkavarja az állóvizet.
Nyilván ez személyes vélemény, de hányingert kapok ettől a csajtól. Nem mondom,hogy Luke tökéletes és tisztában vagyok vele,hogy hogyan éli az életét de még így is mérföldekkel jobb ember mint Arzy.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok