2002. május 3-án a Spider-Man megérkezett a mozikba, megismertetve a nem képregény rajongókkal is Harry Osbornt, Mary Jane Watson és számos más gonosztevőt. A trilógia első része 821,7 millió dollárt hozott és megnyitotta az utat több Marvel kasszasiker számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
60 színész, akiről nem tudhattad, hogy Marvel-filmekben szerepelt
2017. szeptember 01. 18:55
![]() |
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 ![]() |
Nem is vettem észre szegény Sasha-t

2017. szeptember 01. 19:35
![]() |
WhiteSparkleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 265823 ![]() |
Egyiket se ismerem.
2017. szeptember 01. 20:23
![]() |
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 ![]() |
Octavia Spencer ♥ Imádom ezt a nőt, először a the Snowpiercerben láttam Chris Evans oldalán, utána azt olvastam, hogy jó barátok, az éven pedig a Gifted-ben is együtt szerepeltek.

2017. szeptember 01. 21:38
![]() |
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 ![]() |
hát ennek a feléről tudtamXDD
2017. szeptember 01. 23:00
![]() |
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 ![]() |
Szerintem a lista eléggé logikátlan lett. Sokról nem igazán tudom, hogy kicsoda, vagy miben volt.....pedig figyelemmel követem a filmeket/sorozatokat stb.
Stanley Tucci vagy Dominik Cooper elég nagy szerepet kaptak az első Amerika Kapitányban, szóval őket szerintem mindenki tudja, hogy benne vannak, vagy Kerry Washington a Fantasztikus négyesben, nekik nem csak egy cameo szerepe volt mint pl. Emily Deschanel-nek.
De elárulom, hogy van stáblista a filmek végén még a Marvel filmeknél érdemes is végignézni a plusz jelenet miatt, szóval ott rajta van ki szerepelt a filmben.
Stanley Tucci vagy Dominik Cooper elég nagy szerepet kaptak az első Amerika Kapitányban, szóval őket szerintem mindenki tudja, hogy benne vannak, vagy Kerry Washington a Fantasztikus négyesben, nekik nem csak egy cameo szerepe volt mint pl. Emily Deschanel-nek.
De elárulom, hogy van stáblista a filmek végén még a Marvel filmeknél érdemes is végignézni a plusz jelenet miatt, szóval ott rajta van ki szerepelt a filmben.

2017. szeptember 02. 16:45
![]() |
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 ![]() |
Nekem ebből max ha egy tizede ne tűnt fel korábban, de azok olyan emberek, hogy még a nevüket se láttam korábban. Nem volt nagy meglepetés.
2017. szeptember 03. 16:52
![]() |
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 ![]() |
Bex
Dania, Josh. Nem hiába Oncer vagyok. Egyedül Dania-n lepődtem meg, mert őt még nem ismerem. De néhányukon meglepődtem.

2017. szeptember 14. 21:19
omfg, Sara, Troye, Eric, Ellen, Emily, Natalie és Elizabeth

2018. május 19. 12:11
Sashat én is észrevettem, de Troye Sivant fel sem ismertem. :0
Kapcsolódó sztárok

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

Sofia Vergara plasztikai műtétet csináltatott? - sokak szerint nagyon másként néz ki
Sofia Vergara plasztikai műtétet csináltatott? - sokak szerint nagyon másként néz ki
Rajongói szerint kés alá feküdt.

Paris Hiltonnak megszületett a második gyermeke - kiderült a neve is
Paris Hiltonnak megszületett a második gyermeke - kiderült a neve is
Titokban ismét bővült a családjuk.

Blackpink a Buckingham-palotában: csodaszép estélyikben ragyogtak a lányok!
Blackpink a Buckingham-palotában: csodaszép estélyikben ragyogtak a lányok!
Bevették a palotát a Blackpink tagjai.

Selena Gomez anyukája nagyon cuki közös fotókat posztolt: "Ahol most tartunk, az hihetetlen"
Selena Gomez anyukája nagyon cuki közös fotókat posztolt: "Ahol most tartunk, az hihetetlen"
Mandy Teefey a lányával közös lépeket rakott ki.

Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
A szeme és az orra lett gyanús.

Négy színész már biztosan nem tér vissza A Grace klinika következő évadában
Négy színész már biztosan nem tér vissza A Grace klinika következő évadában
Van olyan is, akiről még nem tudni biztosan, hogy mi lesz a sorsa.