2002. május 3-án a Spider-Man megérkezett a mozikba, megismertetve a nem képregény rajongókkal is Harry Osbornt, Mary Jane Watson és számos más gonosztevőt. A trilógia első része 821,7 millió dollárt hozott és megnyitotta az utat több Marvel kasszasiker számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
60 színész, akiről nem tudhattad, hogy Marvel-filmekben szerepelt
2017. szeptember 01. 18:55
![]() |
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 ![]() |
Nem is vettem észre szegény Sasha-t

2017. szeptember 01. 19:35
![]() |
WhiteSparkleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 265823 ![]() |
Egyiket se ismerem.
2017. szeptember 01. 20:23
![]() |
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 ![]() |
Octavia Spencer ♥ Imádom ezt a nőt, először a the Snowpiercerben láttam Chris Evans oldalán, utána azt olvastam, hogy jó barátok, az éven pedig a Gifted-ben is együtt szerepeltek.

2017. szeptember 01. 20:32
Csak azért nyitottam meg a cikket hogy csekkoljam Sasha bele lett e írva.
Egyébként tenyleg mennyi ismerős, durva

Egyébként tenyleg mennyi ismerős, durva

2017. szeptember 01. 21:38
![]() |
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 ![]() |
hát ennek a feléről tudtamXDD
2017. szeptember 01. 23:00
![]() |
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 ![]() |
Szerintem a lista eléggé logikátlan lett. Sokról nem igazán tudom, hogy kicsoda, vagy miben volt.....pedig figyelemmel követem a filmeket/sorozatokat stb.
Stanley Tucci vagy Dominik Cooper elég nagy szerepet kaptak az első Amerika Kapitányban, szóval őket szerintem mindenki tudja, hogy benne vannak, vagy Kerry Washington a Fantasztikus négyesben, nekik nem csak egy cameo szerepe volt mint pl. Emily Deschanel-nek.
De elárulom, hogy van stáblista a filmek végén még a Marvel filmeknél érdemes is végignézni a plusz jelenet miatt, szóval ott rajta van ki szerepelt a filmben.
Stanley Tucci vagy Dominik Cooper elég nagy szerepet kaptak az első Amerika Kapitányban, szóval őket szerintem mindenki tudja, hogy benne vannak, vagy Kerry Washington a Fantasztikus négyesben, nekik nem csak egy cameo szerepe volt mint pl. Emily Deschanel-nek.
De elárulom, hogy van stáblista a filmek végén még a Marvel filmeknél érdemes is végignézni a plusz jelenet miatt, szóval ott rajta van ki szerepelt a filmben.

2017. szeptember 02. 16:45
![]() |
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 ![]() |
Nekem ebből max ha egy tizede ne tűnt fel korábban, de azok olyan emberek, hogy még a nevüket se láttam korábban. Nem volt nagy meglepetés.
2017. szeptember 03. 16:52
![]() |
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 ![]() |
Bex
Dania, Josh. Nem hiába Oncer vagyok. Egyedül Dania-n lepődtem meg, mert őt még nem ismerem. De néhányukon meglepődtem.

2017. szeptember 14. 21:19
omfg, Sara, Troye, Eric, Ellen, Emily, Natalie és Elizabeth

2018. május 19. 12:11
Sashat én is észrevettem, de Troye Sivant fel sem ismertem. :0
Kapcsolódó sztárok

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Az egykori sportoló jelenleg nem tud járni.

Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
A hírről a közösségi médiában számolt be.

Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Közzétettek egy videót, amit neki címeztek.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Szinte felismerhetetlen a Smallville színésze
Szinte felismerhetetlen a Smallville színésze
A letartóztatási képén rá sem ismerni.