Öt sorozat, amit mindenképp nézned kell! – II. rész
2017. szeptember 04. 15:38
![]() |
Jacquelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.18. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 262534 ![]() |
Végül is a My Mad Fat Diary még csak két éve ért véget.

2017. szeptember 04. 22:47
![]() |
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 ![]() |
Az elsot talan megnezem

2017. szeptember 06. 19:50
![]() |
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 ![]() |
A My Mad Fat Diary az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam imádtam és szerintem ezután a cikk után újra is fogom nézni.
A White Princessen kívül az összeset néztem/nézem, de azt is szeretném elkezdeni már egy ideje. Egyébként a többi sorozatot szeretem, kivéve az Ifjú Pápát, pedig vártam anno, de 2 részig jutottam vele. :/
A White Princessen kívül az összeset néztem/nézem, de azt is szeretném elkezdeni már egy ideje. Egyébként a többi sorozatot szeretem, kivéve az Ifjú Pápát, pedig vártam anno, de 2 részig jutottam vele. :/
2017. szeptember 07. 16:31
![]() |
Gyllenhaalantichrist superstar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.05. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 238625 ![]() |
Az ifjú pápát tényleg mindenkinek látnia kell. Megváltoztatja az ember világnézetét.
2017. november 05. 16:47
![]() |
Holland Roden-fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 267350 ![]() |
,,Összeválogattunk öt – talán kevésbé ismert – sorozatot, ami esetleg érdekes lehetne számodra, és kedvet kapnál a tévé, vagy számítógép elé csüccsenni megnézni jó pár részt. " Persze...csak rontsátok még jobban az emberek szemét és a gyerekek tanulmányi eredményeit. Elvégre sorozatok nézéséből meg lehet élni és nagyon egészségesek is. Nem igaz?
2017. november 07. 17:13
![]() |
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 ![]() |
Idézet (Holland Roden-fan @ 2017.11.05. 16:47)
,,Összeválogattunk öt – talán kevésbé ismert – sorozatot, ami esetleg érdekes lehetne számodra, és kedvet kapnál a tévé, vagy számítógép elé csüccsenni megnézni jó pár részt. " Persze...csak rontsátok még jobban az emberek szemét és a gyerekek tanulmányi eredményeit. Elvégre sorozatok nézéséből meg lehet élni és nagyon egészségesek is. Nem igaz?
Mondod ezt úgy, hogy a profilodon az áll, hogy a kedvenc időtöltéseid a sorozatok/filmek nézése. Azért ilyen képmutatóak ne legyünk már. Vagy neked netán sikerül megélned belőle?
2017. november 07. 20:28
![]() |
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 ![]() |
A Fehér hercegnő az egyik kedvencem

Kapcsolódó sztárok

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Nagyon jól nézett ki.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Híres színésznőt akart szerződtetni.

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.

Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Újra összejött a két híresség.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.