Az énekesnő júliusban dobta piacra készülőben lévő új stúdióalbumának harmadik kislemezét, a Fetish-t.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez lerántotta a leplet a Fetish születési körülményeiről
2017. szeptember 04. 06:13
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. szeptember 04. 17:47
Harmadik kislemez? Bocsi sorold már fel mi volt a másik kettő, mert én csak egyre emlékszem a Bad Liar-re. A Stained csak promóciós dalm
2017. szeptember 04. 17:57
![]() |
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 ![]() |
hát őszintén szólva nekem igazából nem annyira hiányzott Gucci Mane a Fetishből, bár nem lett attól annyira rossz. az egyik kedvencem Selenától
egyébként igen, nekem is feltűnt az a harmadik kislemez.. talán az It Ain't Me lenne? bár kétlem

egyébként igen, nekem is feltűnt az a harmadik kislemez.. talán az It Ain't Me lenne? bár kétlem
2017. szeptember 04. 20:26
![]() |
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 ![]() |
Hát az a harmadik nekem is szemet szúrt, de khalifa, a Stained nem promóciós dal, hanem kiszivárgott. Nagyon várom már az új albumot, remélem lesz olyan jó, mint az előzőek!
2017. december 04. 09:33
![]() |
dekala2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 260975 ![]() |
Na ez a határozottság és az együttműködés
2017. december 04. 09:33
![]() |
dekala2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 260975 ![]() |
Habár szerintem rap nélkül jobb lenne a szám

Jennifer Lawrence összefutott egy nővel az utcán, és véletlenül ugyanazt a ruhát viselték - fotók
Jennifer Lawrence összefutott egy nővel az utcán, és véletlenül ugyanazt a ruhát viselték - fotók
Így reagált a színésznő.

Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Fontos kérdésben nem értenek egyet.

13 év házasság után válik Cam Gigandet, az Alkonyat sztárja
13 év házasság után válik Cam Gigandet, az Alkonyat sztárja
Új életet kezd a sztár.

Joey King szerint van egy dolog, amit minden nőnek meg kellene csinálnia a hajával
Joey King szerint van egy dolog, amit minden nőnek meg kellene csinálnia a hajával
Frizurájáról vallott a színésznő.

Amber Heard eladta hatszobás sivatagi villáját - fotók
Amber Heard eladta hatszobás sivatagi villáját - fotók
Kénytelen volt eladni a sztár.

Sydney Sweeney szerint alig él meg színészi keresetéből
Sydney Sweeney szerint alig él meg színészi keresetéből
Erről vallott a híresség.