Tegnap, a Los Angeles-i Hollywood Bowlban került megrendezésre az a fellépés, melynek keretein belül 41 évesen öngyilkos lett énekesére emlékezett a Linkin Park.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így búcsúzott frontemberétől a Linkin Park – videó
2017. október 28. 19:12
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |

2017. október 28. 21:15
![]() |
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 ![]() |
Elobe neztem a youtube on szet sirtam a szemeim nagyon jooo volttt es nagyon hianyzol Chester❤❤
2017. október 28. 22:01
![]() |
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 ![]() |
Emlekszem amikor hallottam a hirt legeloszor...hat nagyon szomoru
Szerintem nagyon jo ember volt es irto tehetseges! Az ilyen koncertek mindig nagyon kedvesek es sirosak. RIP <3

2017. október 28. 22:41
![]() |
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 ![]() |
Felkeltem hajnalba és megnéztem... Nagyon szép volt! Érzelmi hullámvasút, de azt hiszem mind a zenekar, mind a rajongók számára "terápia"-ként szolgált. Szép emléket állítottak. ♥
2017. október 29. 10:29
![]() |
S_Queenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 267557 ![]() |
Szerencsémre,én is élőben néztem a YouTube-on, szintén sírtam. Meg kell mondjam, hogy gyönyörű szép volt a koncert, s annyira hihetetlen, hogy már nincs köztünk Chester!
2017. október 29. 10:51
Soha nem voltam nagy rajongója a Linkin Park-nak bár az első albumukat nagyon szeretem még ma is és jó pár zenéjüket ma is meghallgatom a többi albumról. Viszont ezen a koncerten amikor az In the End következett és ahogy azt lenyomták a közönséggel refrénben azért azt megkönnyeztem rendesen!

2017. október 29. 11:55
![]() |
Zirailahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 257599 ![]() |
Hajnalban pont dolgoztam még. :\ De amint volt lehetőségem vissza néztem végig. Sok pillanatban kapott el a sírás. A Linkkn Parkot én a Transformers által ismertem meg, így a New Divide és az Iridescent nagyon furcsa volt Chester nélkül. De ugyanígy az In The End, a Numb is előhozta a könnyeimet. Köszönöm a csodás 8 évet Chester, hiányzol. Az emléked a szívünkben él.
2017. október 29. 13:55
![]() |
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 ![]() |
Istenem!
Még mindig olyan hihetetlen. Már nagyon rég figyelemmel követtem a Linkin Parkot és emlékszem , hogy hugom sosem szerette ha az In The End-et hallgattam , mert mindig sírhatnékja támadt.Most én is fájó szívvel de annál sokkal több szeretettel hallgatom őket tovább. Nagyon szép koncert volt , csaknem hogy az egészet végig sírtam.

2017. október 29. 16:30
![]() |
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 ![]() |
Szinte végig folytak a könnyeim, de a Numb-ot, a Looking For An Answer-t és a One More Light-ot egyszerűen végigsírtam. Minden elismerésem a srácoknak, amiért ezt képesek voltak végigcsinálni. Főleg Mike, akinek többször is elcsuklott a hangja és látszott rajta, hogy nagyon közel áll a síráshoz, de minden alkalommal sikerült összeszednie magát. Nagyon szép koncert volt és szerintem Chester is nagyon büszke rájuk.
Nagyon hiányzik Chester, de ez a koncert kicsit talán mindenkinek segített feldolgozni, hogy elment.

2017. október 29. 20:21
![]() |
Zsófii_kavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 141910 ![]() |
Ez egy méltó megemlékezés volt.Az összes fellépőt csodálom, és hiába voltak hamis hangot, amit érezni lehetett miközben énekeltek mindennél többet jelentett. They #makeChesterproud. <3
2017. november 01. 14:39
![]() |
mesigrexaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 267635 ![]() |
Hihetetlen, hogy Chester elment.Az egész koncert nagyon szép és megható volt. Minden tiszteletem a srácoké, hogy képesek voltak végigcsinálni. És külön köszönet nekik azért is, hogy YouTube-on is streameltek, így azok a soldierek is részt vehettek rajta akik nem tudtak ott lenni élőben.

Kapcsolódó sztárok

Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Elárulta, miért ez a véleménye.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Csalódtak az énekesben.

Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Továbblépett a híresség.

Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Újabb pasira vetett szemet.

Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
New Yorkban forgattak, ahol Lady Gagát is lefotózták.

Matt Damon Jimmy Kimmelről: „Ő egy szörnyű ember”
Matt Damon Jimmy Kimmelről: „Ő egy szörnyű ember”
A viszályuk 2006-ban kezdődött.

Selena Gomez és Zayn Malik már nem először randizott
Selena Gomez és Zayn Malik már nem először randizott
Korábban már találkozgattak.