Starity

Hatalmas show-t csinált a Queen + Adam Lambert tegnap Budapesten

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. november 07. 15:19 #21
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus
 
StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.05.
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Offline offline
Én nem voltam ott a koncerten, csupán az ott megjelentek véleményén és a videókon kívül más információ nincs a kezemben, viszont teljes mértékben egyet értek azzal a kijelentéssel, hogy hatalmas show-t csinált a Queen Adam Lambert-tel karöltve, aki nekem a kedvenc énekesem, szóval elfogult vélemény következik. Fantasztikus hangi adottságai vannak, mindössze egy sok ember tragédiája, hogy Ő NEM FREDDIE MERCURY! És valóban nem ő. Freddie igenis egy élő legenda, őt nem lehet pótolni, igaz! De Adam nem is erre törekszik, hiszen tökéletesen tisztában van vele, hogy lehetetlen küldetés, ahogy a megmaradt tagok is! Oké, nagy volt a fényűzés, sok a konfetti, és akkor mi van? Nem ezt kell nézni, hanem a külcsíny mögött rejtőző fantasztikus mértékű teljesítményt! Nem véletlen mentek el ennyien, nem véletlen tomboltak ennyien a koncerten! Én úgy vélem, egy csoda volt!
2017. november 07. 19:50 #22
madeleine.
madeleine.
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.25.
Hozzászólás: 1662
Csatolások: 10275
Azonosító: 261034
Offline offline
Sosem fogom megérteni, miért kell folyton felhozni az "Adam nem Freddie"-témát. Ezzel mindenki tisztában van, megsúgom, még maga Adam is és pont ezért sosem próbált meg még csak hasonló sem lenni, sőt én úgy vettem észre, hogy a színpadon mindig önmaga, bárki dalát is adja elő. A célja sosem az utánzás vagy más helyébe lépés volt, sokkal inkább az, hogy általa a mai generáció tagjai is megismerjék a Queen művészetét, zenéjét. Adam pedig a mai zenei élet egyik legtehetségesebb énekese, emellett remek előadó és csodálatos személyiség és ezáltal úgy gondolom, hogy erre ő az egyik legalkalmasabb. Én személy szerint mindkét változatot szívesen hallgatom. smileeee.gif

Egyébként nagyon bánom, hogy nem lehettem ott. A beszámolók és videók alapján tényleg klassz koncert volt. Remélem, terveznek még hasonlót a közelben, amin majd én is ott fogok csápolni. smileeee.gif
2017. november 07. 21:04 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Marius @ 2017.11.06. 17:48)
[...]Szóval, nincs szükségem, szinpadi giccsbe öltözött plagizálóra...ha Queent akarok hallgatni, akkor maradok az eredeti felállásnál..és próbálom messzire elfelejteni, hogy May, és Taylor, hol elássa, hol magasztalja Mercury személyét, mikor és hogyan kívánja az érdekük....Elég szomorú, hogy a zeneipar, így elfojtja a régi nagyokat...Hogy a mai, fiatalabb generációnak, Adamkáról, szól ez a valamikor elit együttes....mert azok a dalok, nem akárhogy voltak összerakva, szomorú, hogy fennmaradnak, ezek a dalok, lassan Freddie nélkül....és én a témát lezártam....Ha majd olyan zenei pályát, csinál, akkor fejet hajtok Adam Lambert előtt, amíg, Freddie Mercury vállán kapaszkodik a csúcsra....addig, ugyanúgy viszolygok tőle....

Először is, elhiszem én, hogy nehéz elfogadni azt a tényt, hogy Fred és Johnny nélkül van Queen már majdnem 20 éve, de képes vagy még mindig Adam Lambertet szidni, aki konkrétan csak a két megmaradt taggal együtt fellép pár helyen? Ahogy ő is mondta: "Nem akarom imitálni, másolni vagy utánozni őt, nem akarok taktikázni vagy tiszteletlenné válni a rajongókkal szemben. Nem a megszemélyesítés miatt vagyok itt. Azért vagyok itt, hogy megbizonyosodjam arról, hogy ezeket a dalokat ma is hallja a közönség, hogy életben maradnak a dalok." És itt le is lehet zárni a plagizálás témát. smileeee.gif Adam sosem fog felérni Freddie-hez, ez köztudott - össze se lehetne hasonlítani kettőjüket, de neki is nagyon jó hangi adottságai vannak, és bár nem operaénekes, szerintem a mai előadók között megállja a helyét.
2017. november 08. 10:17 #24
Marius
Marius
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.22.
Hozzászólás: 31
Csatolások: 0
Azonosító: 176300
Offline offline
Nem szídom Adam Lambertet, csak épp a teljesítményt látom, és arról beszélek, ami még talán May, és Roger egykori teljesítménye, de az is kis részben...az egy dolog, hogy mit mond, másik, hogy mit tesz..majmolja rendesen...sőt...ha valaki megnézi Freddie egykori ötleteit, sőt még a gesztusait is, arcmimikáját majdnem ugyanazokat használja... és rendesen felnyálazták az eredeti dalokat ... jobb lett volna, zeneileg nem nyúlni hozzájuk....sztem meg kúrvára nem létezik a Queen, csak a jól bevált név alatt futnak....ha a Queen létezne, írnának új zseniális dalokat, amik nincsenek sehol...mert arról szólt a Queen, a zenei merészségről, és megdöbbentésről, ami sehol nincs, ez már csak nosztalgiázás....én személy szerint nem vagyok hajlandó másolatot hallgatni, ha meg van az eredeti, és ez mindegyik halott hírességre igaz....Adamnél meg vannak sokkal tehetségesebb és fantázia dúsabb előadok is....szóval, nem értem, a nagy ájulásotok okát....más műfajokban ez plagizálás,tetszik, vagy nem ez tény...Várom, hogy az Adam Lambertetek, végre tegyen valamit az asztalra. fél - Queen háttér nélkül...de eddig, max. egy slágert tudnék mondani, a nem Glambertek, meg nem ismerik fel, hogy ha játsszák...pedig több ezres fős munkahelyen dolgozom, ahol változatos a korosztály. Szóval semmi extra....Nem bántom Adam Lambertet, csak nem vagyok beleszédülve, sokakkal ellentétben, és megmondom, hogy ez a nem fanoknak, hogy is néz ki. Freddie rajongó vagyok igen...de nem a két szeméért, meg a hangjáért szerettük, és szeretik most, hanem, nagyon megmutatta, hogyan kell zenélni, hogyan kell összerakni a dalokat, és hogyan kell személyiséget építeni...ezért szerettük..és ez a Queen, még mindig arra épít...akkor, miért is kéne beájulnom tőle? Meg miért kéne nem unalmasnak találnom? Ezért mondjuk sokan, hogy Freddie nélkül, köszönjük nem érdekel a Queen. Megtisztelem azzal, a munkáját, hogy megpróbálom megismerni, utólag, és megveszem a zenei anyagait, a róla megjelent könyveket ...de nem érdekel ha más bújik a bőrébe...arról, meg nem tehetek, hogy szegény Lambert nekem ennyire ellenszenves...ahogy viselkedik a színpadon...én nem tudom..mondjátok meg mit esztek rajta? mert én viszolygok , még csak a mozgásától is...nem megbántásként, ez van... John Deacont sztem hagyjuk ki az egészből, ő hozta a legnormálisabb döntést, Freddie halála után...ő ebből ki akart maradni...Szóval mikor is lesz, sláger gyáros Adam Lambert?? Remélem még az életemben megtörténik.
2017. november 08. 16:39 #25
Roxxy
Roxxy
 
StátuszTanuláááás
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.20.
Hozzászólás: 1579
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
Offline offline
Marius!Hogyan beszélhetsz plagizálásról,amikor a Queen fennmaradt része kérte fel?
2017. november 09. 18:07 #26
Marius
Marius
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.22.
Hozzászólás: 31
Csatolások: 0
Azonosító: 176300
Offline offline
Ha ez ugyanaz a Queen, aki Mercury saját dalt, Queen dalként és feltüntetett válogatás albumokon, akkor igen. Még ha tévednék is, amit szerintem nem, arra gondolom, nem kérték vagy utasították, hogy a mimikáját is lenyúlja....gondolom nem.
2017. november 09. 18:10 #27
Marius
Marius
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.22.
Hozzászólás: 31
Csatolások: 0
Azonosító: 176300
Offline offline
Különben lezártam a témát...nekem Mercury és Deacon nélkül, nem Queen a Queen, ha valaki szereti ....szive joga....amíg ...látvány nélkül hátra dőlve Mercury hangja cseng szebben a fülembe...nem fogok másik változattal megelégedni, ha ár rég halott akkor se...
2017. november 13. 12:48 #28
Roxxy
Roxxy
 
StátuszTanuláááás
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.20.
Hozzászólás: 1579
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
Offline offline
Támaszd fel,Marius biggrin.gif
2017. november 15. 23:49 #29
Onogur
Onogur
új tag
 
StátuszAz új felállállású Queen+ hangzását elemeztem. Sajnos, Freddy nélkülözhetetlen!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.11.15.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 267864
Offline offline
Eddig nég csak George Michel tudta hizby Freddy fantasztikus hangját, de ő sincs már. Viszont Brian visszatért a gyökerekhez, a jó öreg hard rockhoz, s ez sokat lendít a show-n!
2017. november 17. 18:31 #30
Dormea
Dormea
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.08.23.
Hozzászólás: 40
Csatolások: 0
Azonosító: 266343
Offline offline
Annyiban igaza van Mariusnak, hogy ez a Queen a pénzről a lóvéról szól és a mi sexi Adamünk az ötoktávnyi hangterjedelmével tutti nem énekelne koncertezne velük, ha nem kapna évi kb 10-15 millió dollárt és nem magángépen hurcibálnák a csinos fenekét.
De én ott voltam a Budapesti koncertjükön és eszméletlen, szenzációs fantasztikus felejthetetlen élmény volt.
Nagyon rendesek volta, jó 2-2,5 órás showt nyomtak az elején amikor jött Frank és 'bekukucskált" annyira jó volt, dübörgött a stadion, a lézerfények, Lambert hangja színapadi előadása fenomenális, nem lehetett volna a nagy Freddie Mercuryt másvalakivel helyettesíteni!
Ez srác tud énekelni, lenyűgőzően- és tud szórakoztatni 10-20 ezer embert. Hol humorosan, hol pedig az énekhangjával lenyűgözve és a külsejéről még nem is beszéltünk.
Brian gitárszólói lélegzetelállítóak voltak a végén egy emelvényről liftezte le magát, a háttérbejátszások minden csodálatos volt.
Tényleg nagyon tudnak a két veterán leganda is, meg a fiatal Adam is, szerintem nagyon egymásra találtak.
Én a Londoni shown is ott leszek mivel ott lakok ugye, de remélem még sok évig fogak játszani együtt.
2017. november 17. 18:35 #31
Dormea
Dormea
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.08.23.
Hozzászólás: 40
Csatolások: 0
Azonosító: 266343
Offline offline
George koncertjein is voltam kettőn is, ő egy nagyon más típusú énekes volt, nagyon finom, lágy lányos hangja volt, szerintem pl a rock dalokat, vagy a Who wants to live forevert nem is tudta volna megfelelően előadni, és amúgy sem egy olyan színpadi showman mint Adam Lambert.
Amikor egy London i koncertjén voltam ott pl lenyomta a show t vagy 50 ezer ember előtt egy fekete farmerban fekete blézer talán kétszer ha átöltözött de fantasztikus koncert volt.
2011 egy öltönyös törékeny de kristálytiszta hangú George Michaelt láthattam de én őt a Queen nel baromira nem tudnám elképzelni sz megették volna egymást....biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Brian May Brian May 2399.