Ha esetleg nem akartad volna pénzért beszerezni Taylor Swift új alkotását, akkor jó hírünk van: most már bármelyik streaming oldalon elérhető.
A teljes cikkhez kattints ide!
Felkerült a Spotify-ra Taylor Swift új albuma
2017. december 03. 11:44
Nem rossz kis album! Egyre jobban kezdem megkedvelni ezt a nőt.
2017. december 03. 12:53
![]() |
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 ![]() |
New Year's Day <3*
2017. december 03. 14:16
![]() |
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 ![]() |
Imádom az összes számot! <3
2017. december 03. 16:16
![]() |
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 ![]() |
A So It Goes-ból, vagy a I Did Something Bad-ből muszáj egy klip. Én inkább a IDSB-re szavazok, karrierjének egyik, ha nem a legjobb dala, viszont van egy olyan érzésem hogy a SIG-ból nagyobb siker lenne. Na mind1, az albumról már írtam véleményt, még egyszer nem teszem

2017. december 03. 17:41
Lehet hogy csak velem van a baj de a legtöbb szám ugyan olyan. Lehet hogy csak én érzem úgy hogy sohasem tud újat mutatni...
2017. december 03. 19:11
"Sosem tud újat mutatni" lol, mert mondjuk a Love Story és a Look What You Made Me Do között apró különbségek sincsenek, ugyebár...
Én augusztus óta nem tudtam túl tenni magam a LWYMMD berobbanásán, szóval továbbra is az a első számú kedvenc dalom az albumról, viszont a Don't Blame Me-t, a This Is Why We Can't Have Nice Things-et és az I Did Something Bad-et is nagyon-nagyon imádom. Csak úgy, mint az összes többit...egyszerűen képtelen lennék rendes sorrendet állítani, ugyanis egyik számnál sem érzem azt, hogy "hát ez most nem annyira tetszik". Bár amikor november elején kijött a lemez úgy voltam vele, hogy a Delicate és a ...Ready For It az, ami nem annyira nyűgözött le, de aztán mostanra már azokat is ugyanúgy megszerettem. Megunhatatlan számomra az album. Alig várom, hogy a turnén is előadja Tay a számokat, már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a LWYMMD koreográfiája a táncosokkal és a színpadi felszerelésekkel együtt. Már a Jingle Bell Ball-os fellépésén is tátva maradt a szám, szóval milyen lesz ha majd hazai pályán lesz.

Én augusztus óta nem tudtam túl tenni magam a LWYMMD berobbanásán, szóval továbbra is az a első számú kedvenc dalom az albumról, viszont a Don't Blame Me-t, a This Is Why We Can't Have Nice Things-et és az I Did Something Bad-et is nagyon-nagyon imádom. Csak úgy, mint az összes többit...egyszerűen képtelen lennék rendes sorrendet állítani, ugyanis egyik számnál sem érzem azt, hogy "hát ez most nem annyira tetszik". Bár amikor november elején kijött a lemez úgy voltam vele, hogy a Delicate és a ...Ready For It az, ami nem annyira nyűgözött le, de aztán mostanra már azokat is ugyanúgy megszerettem. Megunhatatlan számomra az album. Alig várom, hogy a turnén is előadja Tay a számokat, már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a LWYMMD koreográfiája a táncosokkal és a színpadi felszerelésekkel együtt. Már a Jingle Bell Ball-os fellépésén is tátva maradt a szám, szóval milyen lesz ha majd hazai pályán lesz.
2017. december 04. 15:57
![]() |
audreyzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.28. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 257475 ![]() |
Imádom, fantasztikus ♥
Még soha nem olvastam olyat, hogy nem tud újat mutatni, inkább azt, hogy túlságosan megváltozott. Élvezzétek a zenét, kit érdekel mennyit változott? Ha meg nem tetszik, akkor nem kell hallgatni
Még soha nem olvastam olyat, hogy nem tud újat mutatni, inkább azt, hogy túlságosan megváltozott. Élvezzétek a zenét, kit érdekel mennyit változott? Ha meg nem tetszik, akkor nem kell hallgatni

Jason Derulo exe szerint az énekes fűvel-fával csalta őt
Jason Derulo exe szerint az énekes fűvel-fával csalta őt
Kifakadt Jena Frumes.

96 évesen is lóra ül II. Erzsébet királynő
96 évesen is lóra ül II. Erzsébet királynő
Kedvenc időtöltését végezte.

Gyanúsan nagy a titkolózás Berki halála körül, pedig már van eredmény
Gyanúsan nagy a titkolózás Berki halála körül, pedig már van eredmény
Nem lehet tudni, miért hunyt el Berki Krisztián.

Joe Alwyn eljegyezte Taylor Swiftet?
Joe Alwyn eljegyezte Taylor Swiftet?
Megtörténhetett az eljegyzés.

Selena Gomez felnőtt: csak úgy ragyogott sminkmárkája bemutatóján
Selena Gomez felnőtt: csak úgy ragyogott sminkmárkája bemutatóján
Az egykori Disney-sztárból kész nő lett.

Margot Robbie Barbie-tortával ünnepelte szülinapját
Margot Robbie Barbie-tortával ünnepelte szülinapját
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Shailene Woodley továbblépett: hosszú posztban írt életéről
Shailene Woodley továbblépett: hosszú posztban írt életéről
Boldogan számolt be a színésznő.