Starity

Botrány! Melanie Martinez megerőszakolta legjobb barátnőjét!

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. december 05. 17:12 #41
- törölt felhasználó -    
Végigolvastam a lány tweetjét angolul, és nekem úgy tűnik, hogy igazat mond. Nagyon sajnálom, hogy attól az embertől kellett ezt elszenvednie, akivel barátok voltak. Viszont nem kellett volna hagynia magát, mert ez nemcsak kellemetlen, hanem egy életen át tartó rossz érzés lesz. Melanie még le sem tagadta, hogy ezt tette volna, ami szerintem igazolja a dolog hitelességét, plusz látom, hogy a YouTube videóinál a komment-szekciót is letiltotta, bár ez érthető, hiszen érkeztek volna ezrével a gyűlölködő megjegyzések. unsure.gif
2017. december 05. 17:22 #42
Pepka73
Pepka73
visszatérő vendég
 
Státusz,, Ne nyugdalankodj! Úgyis másképp történik minden , mint ahogy elgondolod. "
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.12.01.
Hozzászólás: 151
Csatolások: 0
Azonosító: 268068
Offline offline
Az utolsó videó mindent elmond amire most gondolok.
2017. december 05. 17:54 #43
Pixu
Pixu
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.26.
Hozzászólás: 239
Csatolások: 0
Azonosító: 261070
Offline offline
Elég ködös eset, természetesen nem lehetünk biztosak abban, hogy Timothy története 100% hiteles.
DE! 1.) Mi oka lenne hazudni? Tudja, hogyha lebukna a hazugsággal, őt utálná meg egy egész rajongói tábor.
2.) Olvasgattam régi tweetjeit, és már korábban is beszélt arról, hogy szexuális zaklatás áldozata volt, illetve hogy a barátai kihasználták majd "dobták".
3.) Melanie mindig olyannak tűnt, aki mindenkit irányítani akar, és nem szereti, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő akarja. Régebben olvastam róla ilyen-olyan dolgokat, ami alapján elég bunkónak tűnt. És a dalszövegei is nagyrészt mentális problémákról, erőszakos helyzetekről, abuzív kapcsolatokról szólnak, ami művészileg mindenképpen értékelendő, de bennem valamiért mindig ott volt a kérdés, hogy mi van, ha ezeknek ő nem a szenvedő végén áll? Az egész imidzse taszított, bár a zenéjét szerettem hallgatni.
4.) Melanie reakciója a vádakra iszonyatosan béna volt. Nem mondta hogy nem tette amit tett, de nem is kért bocsánatot. Csupán magyarázkodott, hogy "de nem mondott nemet". És megalázta Timothy-t, azt állította, hogy rágalmazza őt. Majd Melanie szentnek próbálta beállítani magát, aki a "rágalmazás" után is szépeket kíván bántalmazottjának. Gusztustalan. Az lehetne még opció, hogy Melanie nem fogta fel a helyzet súlyosságát, és nem realizálódott benne, hogy amit tesz az rossz, vagy inkább olyan állapotban volt, hogy nem jutott el az agyáig, hogy Timothy nem akarja. De ha ez is történt volna, az lenne a minimum, hogy bocsánatot kér, felismeri hogy hibázott és megbánja. Ehelyett magyarázkodott és az áldozatot szerepét játszotta.

Na ezért hiszek én Timothy-nak és ezért nem támogatom többé Melanie-t. Kivéve, ha a fejleményekben az ügy váratlan fordulatot vesz, amit ezen a ponton nem hinnék.
2 felhasználónak tetszik: Jacqueline, madeleine.
2017. december 05. 17:58 #44
- törölt felhasználó -    
Hirtelen szavakat sem találok. Ez egyszerűen undorító. Volt idő, mikor nagyon szerettem Melaniet, de az sem most volt. Én nem így ismertem meg. Hatalmasat csalódtam benne, annak ellenére is, hogy már egy jó ideje nem úgy viszonyulok hozzá, mint ahogy régen.
Tehetséges, de hiába, ha a személyisége kész förtelem. Lehet szidni, de ez van, teljesen igazuk van az előttem hozzászólóknak: nincs ki mind a négy kereke. A lány pedig nem hiszem hogy hazudna, már csak azért sem, mert Melanie még meg sem próbálta tagadni a dolgot. Én például kinézem belőle.
2017. december 05. 18:01 #45
Helga27
Helga27
Queen of Nothing
 
StátuszBirth is begin of death
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.06.11.
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Offline offline
Azta...ez most lesúlytott tekintve hogy az egyik kedvenc énekesnőm.... ohmy.gif sad.gif
2017. december 05. 18:12 #46
Kuronekofan
Kuronekofan
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.15.
Hozzászólás: 208
Csatolások: 0
Azonosító: 227659
Offline offline
Anyádxd Najó ez így kicsit sok xd Ez váratlanul ért főleg hogy nem gondoltam volna Melanieról hogy képes tenni ilyet. Pedig alapjáraton szeretem az énekesnőt..
2017. december 05. 18:14 #47
LunaNocturnea
LunaNocturnea
új tag
 
StátuszIn 666 ways I love you and I hope you feel the same...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.11.01.
Hozzászólás: 55
Csatolások: 0
Azonosító: 267632
Offline offline
Eddig is tudtuk, hogy nem normális...
(Félreértés ne essék, szeretem a zenéjét, de ez most nekem is sok volt...)
2017. december 05. 18:23 #48
Sarha H.
Sarha H.
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.08.25.
Hozzászólás: 28
Csatolások: 0
Azonosító: 266404
Offline offline
Mi...van.....?? Azt a rohadt... Ez durva... Nem tudom mit lehet erre reagálni...
2017. december 05. 18:23 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (blindie. @ 2017.12.05. 16:15)
Ha annyira ellenkezett volna biztos nem zaklatja tovább. A teljes igazságot se tudjuk.  Imádom Melanie-t és kiállok mellette, a csaj helyében ezzel a szöveggel meg se szólaltam volna inkább. Szép "barátnő" lehetett lol

jézusom.. melanie gyakorlatilag bevallotta, hogy megerőszakolta timothy-t. attól még, hogy nem mondott nemet, még nem jelenti azt, hogy beleegyezik abba, hogy szexuálisan közösüljenek. mondd, normális vagy? blink.gif
2017. december 05. 18:36 #50
- törölt felhasználó -    
tejóég. fogalmam sincs mit kéne most mondjak. nem hiszek a szememnek, ez nagyon lesokkolt...nagyon szerettem melanie-t, de ez már sok. csalódtam benne, de nagyot.
2017. december 05. 18:44 #51
- törölt felhasználó -    
Nagyon sokáig gondolkoztam a tökéletes megfogalmazáson, mert nem szerettem volna nyers lenni egy ilyen fontos témával kapcsolatban – de egye fene, kibírom, és legyűröm az ezzel kapcsolatos ellenérzéseimet.
Hogy mit érzek most egész pontosan? Undort – ráadásul felfoghatatlan, hogy milyent, és mennyit. Ha őszinte akarok lenni, sosem bírtam ezt a nőt. Nem mintha ismertem volna a személyiségét, mert egyáltalán nem; jóformán semmit nem tudtam róla, de sosem tekintettem rá olyan emberként, akivel szívesen megismerkednék, és éppen ezért sosem ástam bele magamat a karrierjébe, az életébe, és abba az énjébe, amit az interneten és a médiának mutatott. Viszont most, hogy ez megtörtént, undort érzek. Komolyan, felfoghatatlan számomra, hogy lehet valakinek annyira romlott személyisége, hogy a legjobb barátja szeretetét kihasználva bántalmazza / molesztálja őt. Számomra ez felfoghatatlan. Kimaradt a cikkből, hogy Timothy számára Melanie volt az egyik legfontosabb ember, és rettentően szerette, mint legjobb barátnőjét – a második meg ezt teljes mértékben kihasználta. Hogy miért nem ellenkezett jobban, erősebben? Mert szerette Melanie-t. Nem mert jobban ellenállni annál, mint ahogy tette – mert az is kimaradt, hogy Timothy több ízben mondta, hogy nem. Ha nem is pontosan ezzel a szóval, de kimondta. Nem akarok találgatni, de ebben a történetben simán el tudom képzelni, hogy nem véletlenül voltak beszívva, és nem ok nélkül ittak; az egyszerű ok Melanie. Ilyen undorító módon kihasználni a beszívott, ittas, korábban már bántalmazott legjobb barátnődet csak azért, hogy molesztálja, a létező egyik leggusztustalanabb dolog a világon.
És komolyan, én mindig találok pl. Instagram-on embereket, akik Tim helyett Melanie-t védik, és a másik felet állítják be egy „hazug, figyeleméhes r*bancnak”. Miért hazudna? De komolyan, valaki magyarázza el. Ha hazudna, maga alatt ásná a sírt – egy idő után úgyis kiderülne, hogy mit tett, és gondolom nem érdeke, hogy egy egész rajongótábor támadja meg hozzászólásban. A másik, hardcore cry baby-k által kreált „indok” a lány vallomásának, hogy biztos tönkre akarta tenni Melanie karrierjét. Őszintén, erre nincsen gyomrom reagálni, több ízben kéne kifejtenem, hogy ezt miért gondolom a valaha létezett egyik legnagyobb baromságnak.
Így utoljára elmondanám, hogy undorodom azoktól az emberektől, akik védik ezt a nőt. Nem számít, hogy nő – bántalmazott valakit. Az sem enyhítő körülmény, hogy be voltak szívva – ez nem ad neki semmivel sem több jogot arra, hogy ezt tegye. Összességében erősen azt a tábort erősítem, aki az elkövetkezendő időben nem szeretne semmit sem hallani erről a nőszemélyről. Elásta magát a szememben, és aligha hiszem, hogy bármilyen, a közeljövőben kiderülő tény képes lesz változtatni ezen.
3 felhasználónak tetszik: Lisanne, madeleine., Pixu
2017. december 05. 18:45 #52
mikaelah
mikaelah
visszatérő vendég
 
Státuszi can't stop me
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.07.
Hozzászólás: 294
Csatolások: 0
Azonosító: 257820
Offline offline
A legrosszabb pedig az hogy tagadni sem próbálja... Undorító az egész nő, ahogy van, még ebben is a rivaldafenyt látja csak...
1 felhasználónak tetszik: Lisanne
2017. december 05. 18:52 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (blindie. @ 2017.12.05. 16:15)
Ha annyira ellenkezett volna biztos nem zaklatja tovább. A teljes igazságot se tudjuk.  Imádom Melanie-t és kiállok mellette, a csaj helyében ezzel a szöveggel meg se szólaltam volna inkább. Szép "barátnő" lehetett lol

Jézus Krisztus. Mert egyébként beszívva és ittasan, plusz úgy, hogy már korábban is történt veled ilyesmi, te is képes lennél lelkileg védekezni. És egyébként is, az, hogy nem mondta szó szerint azt, hogy nem, nem hatalmaz fel senkit, semmilyen körülmények között sem arra, hogy szexuálisan zaklasson valakit. Hol élsz te? Jézusom.
Én inkább a te helyedben nem szólaltam volna meg ilyen lelketlen, és gyenge szöveggel. Aki ennyire védeni próbál egy olyan romlott személyiséggel rendelkező nemi bántalmazót, mint Melanie, azzal problémák vannak, már bocsánat. Gondolkozz el.
1 felhasználónak tetszik: Lisanne
2017. december 05. 18:59 #54
Sailor_Bunny
Sailor_Bunny
új tag
 
StátuszSad Boi
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.31.
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 267625
Offline offline
Háát...attól függetlenül, hogy emberileg nagyon csalódtam benne a zenéjét még szeretni fogom.
2017. december 05. 19:01 #55
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕
 
Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.01.31.
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Offline offline
Lapozgatok Twitteren, és jön szembe velem pár ilyen kiírás: "Ha Melanie mondja, hiszek neki." Ne csináljátok már, emberek... ennyire nem egyértelmű egyeseknek? Arra aztán várhatnak, hogy kiírja, megerőszakolta a legjobb barátnőjét. Sőt szerinte nem is történt erőszaktétel, mivel a lány nem mondott nemet.
2017. december 05. 19:20 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fylia @ 2017.12.05. 18:52)
Jézus Krisztus. Mert egyébként beszívva és ittasan, plusz úgy, hogy már korábban is történt veled ilyesmi, te is képes lennél lelkileg védekezni. És egyébként is, az, hogy nem mondta szó szerint azt, hogy nem, nem hatalmaz fel senkit, semmilyen körülmények között sem arra, hogy szexuálisan zaklasson valakit.  Hol élsz te? Jézusom.
Én inkább a te helyedben nem szólaltam volna meg ilyen lelketlen, és gyenge szöveggel. Aki ennyire védeni próbál egy olyan romlott személyiséggel rendelkező nemi bántalmazót, mint Melanie, azzal problémák vannak, már bocsánat. Gondolkozz el.


Idézet (itsxness @ 2017.12.05. 18:23)
jézusom.. melanie gyakorlatilag bevallotta, hogy megerőszakolta timothy-t. attól még, hogy nem mondott nemet, még nem jelenti azt, hogy beleegyezik abba, hogy szexuálisan közösüljenek. mondd, normális vagy? blink.gif

Idézet (bestgirlever @ 2017.12.05. 16:29)
Értem én, hogy nagy fan vagy, de szerinted normális az, ha valakit molesztál a legjobb barátnője? Mondd, te normális vagy?
Valszínűleg azért nem tett semmit, mert sokk hatása alatt volt. Van, aki így reagál az ilyen eseményekre és van, aki képes í tudatánál maradni. Ő nem. 
Ja és tudod, ki a szép barátnő? Aki molesztálja a SAJÁT barátnőjét. SENKINEK nincs joga ehhez. Nem mondom, hogy egyből álláspontot kell foglalni, de ha ezek után is kiállsz mellette, jóhiszemű és elfogult vagy.

Igen normális vagyok köszönöm a kérdést. rofl.gif
Ez az én véleményem az egészről, elnézést, hogy le mertem írni. xd Nem hiszem, hogy ellenkezett volna, de egyikünk se volt ott és ő bármit írhat. Egyébként is felfordul a gyomrom ettől az interneten való mocskolódástól, ha nagyon zavarta őt ez a dolog akkor a bírósághoz kellett volna fordulnia. Ha pedig azért nem tette ezt meg, mert a "legjobb barátnője" akkor a neten sem kellett volna kitálalnia erről. Megoldás lett volna az is, hogy többet nem találkozik vele vagy leül vele normálisan és elmondja neki, hogy nagyon nem szeretné, ha előfordulna több ilyen. Vagy sosincs tudatánál, mindig be van szívva? Nonszensz.
btw. Nem kéne azonnal letámadni, mert nem egy a gondolkodásmódunk és mert nem veszek mindent készpénznek amit a neten látok. Valamint egy szóval sem mondtam, hogy normális, ha valaki molesztál mást, de az esetről csak annyit tudunk, amennyit az a lány leírt, ami nem biztos, hogy teljesen igaz. Gondolom, ha a ti nagy kedvenceitekről derülne ki ilyen nem undorítóznátok le azonnal, inkább hinnétek benne, hogy nem úgy van, ahogy azt a másik fél állítja.
2017. december 05. 19:46 #57
TheBestKitsune
TheBestKitsune
visszatérő vendég
 
Státusztake me to a halsey concert and ill be yours
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.08.21.
Hozzászólás: 275
Csatolások: 0
Azonosító: 259123
Offline offline
engem az utolsó két videó sújtott le. ők nevezik (vagy mostmár csak nevezték) magukat rajongóknak? mikor egy pletyka miatt így elfordulnak a kedvencüktől? egy igazi rajongó még akkor is a kedvencéd támogatja ha annak nincs igaza. eleinte. majd szépen rájön hogy tényleg hülyeséget csinált. ha egyáltalán megtörtént.
2017. december 05. 19:50 #58
TheBestKitsune
TheBestKitsune
visszatérő vendég
 
Státusztake me to a halsey concert and ill be yours
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.08.21.
Hozzászólás: 275
Csatolások: 0
Azonosító: 259123
Offline offline
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2017.12.05. 14:22)
Nem támogatom ha igaz, viszont mi van, ha a lány csak hasznot akar belőle húzni? Meg fogdoshassa a mellét? Könyörgöm, minek engedte neki? Miért nem hagyta ott és szakította meg a kapcsolat vele? Ez nem csak egy emberen múlott... sleep.gif


persze. az instasztorijában elkezdte reklámozni az "új" számát. októberi volt, biztos nem hallgatták valami sokan.
2017. december 05. 19:51 #59
alltimelover
alltimelover
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.03.24.
Hozzászólás: 154
Csatolások: 0
Azonosító: 223147
Offline offline
Sírok, mi történik?:"DDDDDDDDD
Eskü azt hittem valami vicc.
2017. december 05. 19:51 #60
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo
 
Státuszmikrokosmos
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.08.03.
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Offline offline
Na most az a nagy büdös helyzet, hogy kib*szottul le vagyok sokkolva és nem tudom mit mondjak. Imádtam a csajt. Nem akarok magamnak meg senkinek hazudni, igen, NEM akarom elhinni ezt az egészet. Nem akarom, hogy igaz legyen. Ezért nem foglalok álláspontot. Már egy éve biztos vagyok Cry Baby. Éppen ezért nagyon nagyon szomorú vagyok. Az a baj, hogy ha ez az egész meg van beszélve és egy szar média fogás akar lenni, akkor is undorító, mert a szexuális zaklatás nagyon komoly téma. De ha igaz, az még rosszabb. Én remélem, még kapunk valami infót a dologról. Egyenlőre nem akarok senkinek hinni. Nagyot csalódtam, de a zenéjét még mindig szeretem, és a további dalait is hallgatni fogom. Hagyom, majd talán lesz valami, ha nem, akkor viszont látásra, a zenéjét hallgatom, de azon kívül nem fog érdekelni.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok