A Sziget, jövő évi zenei felhozataláról eddig nem érkezett hír, most azonban egyből majd’ 40 zenekar zuhant le a Nagyszínpadra, az A38 színpadra és az Arénába.
A teljes cikkhez kattints ide!
Színvonalas névsort jelentett be a Sziget fesztivál – itt vannak az első fellépők!
2018. január 23. 15:19
![]() |
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 ![]() |
úristen zara larsson❤❤
2018. január 23. 15:33
![]() |
Zentabieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 261040 ![]() |
Justin idén sem
2018. január 23. 15:37
![]() |
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 ![]() |
Eddig semmi érdekes...
2018. január 23. 15:48
![]() |
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4408 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 ![]() |
Vagy nekem nincs ízlésem, vagy én öregedtem ki, de ezek közül névről bár dereng némelyik előadó, de egy dalukat nem tudom felidézni. Mondhatnám úgy is, hogy kissé szégyen a felhozatal, pláne hogy január közepén-végén jelentik be a line-upot, és így is max a tizenéves tinik csapnak az asztalra ezen előadók láttán

2018. január 23. 16:15
![]() |
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 ![]() |
Egyedül a Bastille-t ismerem és szeretem, a többi előadóról még nem is hallottam. Úgy látszik 16 éves létemre ennyire nem vagyok tisztában a mai 'színvonallal'. Habár ahogy belenéztem pár előadó munkásságba... nem is bánom.
Kár, hogy az én ízlésemnek - rock - a Sziget sose fog eleget tenni.
Kár, hogy az én ízlésemnek - rock - a Sziget sose fog eleget tenni.
2018. január 23. 16:19
LaDySmIth
Egyetértek. Max egy-kettőt ismerek, de nekik is csak pár számukat, amúgy senkit. Úgy hogy korban én is a tizenéves tinikhez tartozok
és egyiktől se csaptam nagyon az asztalra.
Egyetértek. Max egy-kettőt ismerek, de nekik is csak pár számukat, amúgy senkit. Úgy hogy korban én is a tizenéves tinikhez tartozok

2018. január 23. 18:10
![]() |
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 ![]() |
Egyiket sem ismerem

2018. január 23. 20:51
![]() |
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 ![]() |
Akkor a 2018-as Szigetet is kihagyom, ahogy látom..
2018. január 23. 23:26
![]() |
PopRocksúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.20. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 265535 ![]() |
Mit ne mondjak, a kedvenceim már mind rég kihaltak vagy nem turnéznak, szóval nem tudom, honnan tudnának olyan előadót szalajtani, akinek a neve láttán leesne az arcom. Egy igazán nagy valakit megnéznék, pl. Lanát emlegetik évek óta, de sajnos mainstream zenén és alter rockon kívül nem látok itt mást.
2018. január 24. 11:47
![]() |
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 ![]() |
ÚRISTEN LESZ CIGARETTES AFTER SEX?
rájuk és a Mumford and Sonsra nagyon elmennék, de nincs annyi pénz a világon, amennyiből Sziget jegyet lehet venni, szóval rip me i guess

rájuk és a Mumford and Sonsra nagyon elmennék, de nincs annyi pénz a világon, amennyiből Sziget jegyet lehet venni, szóval rip me i guess

Kapcsolódó sztárok

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Sokak szerint nem volt jó passzban.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Nagyon népszerű lett a fotó.

Peter Kavinsky és Lara Jean Covey újra együtt: az Oscar-gála afterpartiján táncolt Noah Centineo és Lana Condor
Peter Kavinsky és Lara Jean Covey újra együtt: az Oscar-gála afterpartiján táncolt Noah Centineo és Lana Condor
Összetalálkozott a két sztár.

Brendan Fraser: "Köszönöm, hogy kaptam egy kreatív mentőövet"
Brendan Fraser: "Köszönöm, hogy kaptam egy kreatív mentőövet"
Megható beszédet mondott a sztár.