Majka Belahalok című dalának feldolgozása után, a nagyszájú rapper legújabb slágerét is górcső alá vette az Irigy Hónaljmirigy. A Mindenki táncol alig két hónapja robbant be, és azóta több mint 14 millió megtekintésnél jár. A ’90-es éveket feldolgozó nóta igencsak beindította az IHM fantáziáját, és a fiúk persze most sem fogták vissza magukat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra Majka paródiával tarol az Irigy Hónaljmirigy
2018. január 29. 11:58
bfanni07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 253497 offline |
Sztem mint az eddigi összes paródiájuk ez is egy nagy sz...Nem értem h futottak be ők ilyen borzalmas paródiákkal.A Pápai Joci Origo cimű számának paródiájáról ne is beszéljünk,olyan durván sértették Jocit h már én éreztem magam rosszul.
2018. január 29. 14:16
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline |
de egy nagy hulyeseg
2018. január 29. 14:31
Az általad kedvelt sztárok hűen tükrözik a kommentárod stílusát. Kulturáltabban nem tudtad kifejezni a véleményed? Fájt volna ugye? És igen, én kedvelem az Irigy Hónaljmirigyes srácokat. Ők legalább tudtak/tudnak valami egyedit/mást előadni a paródiájukkal, mint a mai nyavalygós kis tini énekesek.. Nagy sz.r? Mégis megélnek belőle
Idézet (bfanni07 @ 2018.01.29. 11:58)
Sztem mint az eddigi összes paródiájuk ez is egy nagy sz...Nem értem h futottak be ők ilyen borzalmas paródiákkal.A Pápai Joci Origo cimű számának paródiájáról ne is beszéljünk,olyan durván sértették Jocit h már én éreztem magam rosszul.
2018. január 29. 14:53
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Valakinek nincs humorérzéke...
bfanni07
Idézet
bfanni07
2018. január 29. 15:06
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Régebben kedveltem őket, mert jól csinálták és voltak humoros műsoraik. A mostani munkájuk inkább már csak vergődés és borzasztóan erőltetett az egész.
2018. január 29. 20:17
Az IHM megunhatatlan. Egyszerűen mindig újítanak. Az unalmas, rossz, hallgathatatlan sz*rokból is olyan jókat csinalnak. Örülök hogy Majka nem vette sértésnek. Mondjuk annó valahol láttam/olvastam, hogy mindig egy paródia előtt engedélyt kérnek. Egyébknt igaza van Majkának. Mondták is a fiúk, hogy azért van egyre kevesebb paródia, mert nincsenek egyéniségek. A legtöbb dal egy unalmas, tömegszerzemény, mi jó lenne azt meg nem engedélyezik.
2018. január 29. 20:22
bfanni07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 253497 offline |
Wow wow wow szóval h nincs humorérzékem.Sztem elég kulturáltan fogalmaztam és azt sem mondtam h bajom van azokkal akik birják őket.U.i.:A Kardashian familia is megél valamiből
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.