#Teszt! Hallottál már ezekről a hollywoodi összeesküvés-elméletekről?
2018. március 17. 16:49
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
ezek nagy részéről már hallottam, a beyoncés anno nagyon felkapott volt.
khloe esetében pedig oj simpson is szóba került, mint lehetséges apajelölt, de szerintem erre az emberre még hasonlít is. xd
khloe esetében pedig oj simpson is szóba került, mint lehetséges apajelölt, de szerintem erre az emberre még hasonlít is. xd
2018. március 17. 21:41
Nem tudom, van-e olyan ostoba, aki bármelyiket beveszi... Nekem már nagyon lerágott csont az, hogy Courtney-t hibáztatják Kurt haláláért...sőt, egyesek még Frances-t is belevették, aki akkor kisgyerek volt -.-
2018. március 18. 12:07
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline |
Beyonces es a Marilynes a leghihetobb szerintem
Taylor Swift satanista?
Taylor Swift satanista?
2018. március 18. 21:33
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline |
mikor kb. az összesnél a hallotamat nyomtam xdd kicsit elgondolkoztam az életemen, de hát ajj, imádom az összeesküvés elméleteket.
ezen kiégtem mondjuk nagyon igaz.
Idézet (vizelettartásigondok @ 2018.03.17. 02:19)
A Starityt látogatók 80%-a az sem tudja ki az a Kurt Cobain.
ezen kiégtem mondjuk nagyon igaz.
2018. március 23. 10:55
vikcsaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 133201 offline |
a Kardashianos sztori szerintem igaz lehet,hiszen ha megnézitek Kim és Kourtney nagyon hasonlítanak egymásra és Khloé a kakukktojás...holott ugyanaz az apja mind 3nak "elvileg"
2018. március 25. 17:08
Supermodellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.01. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 251319 offline |
Beyoncé elsőnek terhes volt, csak elvetélt. Nézzétek meg a filmjét.
2018. március 25. 17:15
Supermodellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.01. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 251319 offline |
Larry is real! (Amúgy ez nem összeesküvés elmélet)
2018. március 28. 10:48
Vivikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.05. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 252936 offline |
Szerintem Beyoncé mindkét terhessége kamu volt és béranya hordta ki, voltak az ikrek születése előtt is olyan fotók amiket tök lapos hassal jelent meg, azután ezeket a képeket leszedték a netről, simán el tudom képzelni, hogy béranya hordta ki a gyerekeket, amivel semmi gond, csak nem kell úgy beállítani hogy ő szülte őket. Amúgy nem tűnt fel még nektek, hogy a sztárvilágban szinte minden 2. színésznőnek/ énekesnek ikrei születtek, sokszor meglepően 1 fiú 1 lány, ez sem véletlen.....
Marilyn Monroe biztosan nem lett öngyilkos, az politikai ügy, Walt Disney pedig az elsők között fagyasztatta le magát halála után, kb 2000 ember van így... Khloe Kardashianról el tudom képzelni hogy más azapja, annyira különbözik a testvéreitől. A többi felvetésnek nincs értelme.
Marilyn Monroe biztosan nem lett öngyilkos, az politikai ügy, Walt Disney pedig az elsők között fagyasztatta le magát halála után, kb 2000 ember van így... Khloe Kardashianról el tudom képzelni hogy más azapja, annyira különbözik a testvéreitől. A többi felvetésnek nincs értelme.
2018. március 29. 23:03
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Nem csak simán ''hallottam'' arról, hogy Courtney ölte meg Kurt-öt, szerintem TÉNYLEG ő is volt..vannak elméleteim, de ezeket meghagyom magamnak..
2018. március 31. 16:17
Beyonce, Larry, Kurt Cobain, Marilyn Monroe torteneterol hallottam.
2018. április 12. 20:24
Dorcsika22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 269630 offline |
Az egyszer biztos, hogy Larry nem egy összeesküvés elmélet.
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.