Számos magyar vlogger, celeb és híresség várja, hogy ma ismét Dagobert bácsival zárja a napot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ma este vadi új részekkel tér vissza a képernyőre mindenki egyik kedvenc meséje, a Kacsamesék!
2018. április 09. 18:47
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
A régi sokkal jobb volt.
2018. április 09. 18:57
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Pont lemaradtam, már vége volt. Amúgy nem hiszem, hogy olyan jó lesz, mint a régi. Nem tetszik a grafikája.
2018. április 09. 23:14
Ha hasonló lesz a stílusa/grafikája, mint az új Pindúr Pandúroknak, akkor biztosan nem fogom nézni
2018. április 10. 08:14
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline |
Idézet (JustMe18 @ 2018.04.09. 23:14)
Ha hasonló lesz a stílusa/grafikája, mint az új Pindúr Pandúroknak, akkor biztosan nem fogom nézni
Ne is mondd egy vicc az egész Teljesen kiakadtam mikor megláttam, hogy a bohócos vonalastelefont lecserélték hogy mindenkinek okostelefonja legyen, majd rajzoltak nekik egy nővért dehogy minek...
2018. április 10. 16:21
Ha még ugyan olyan lenne mint a régi...De így hogy ezt is elcseszték semmi kedvem megnézni
2018. április 19. 11:28
viharsolyomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.19. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 259835 offline |
Nagyon jó lett. Bár a régit nem láttam. Mindennap nézem, remélem még sok részt csinálnak.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Jim Parsons elárulta, miért nem érdekli már az Agymenők
Jim Parsons elárulta, miért nem érdekli már az Agymenők
Nem akar már a sorozattal foglalkozni.
Ekkorát nőtt Margot Robbie pocakja!
Ekkorát nőtt Margot Robbie pocakja!
Kerekedó pocakját villantotta meg.
Megérkezett az első fotó a Nem férek a bőrödbe folytatásából
Megérkezett az első fotó a Nem férek a bőrödbe folytatásából
Ilyen lesz a két főszereplő.