Az Azeri pálya nem számít régi pályának, hisz 2016-ban debütált a Forma-1-ben egy eszméletlenül unalmas versennyel, ám 2017-re sikerült behoznia magát, és történelmi versenyhétvégét kaptunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Unalom után izgalom: Forma-1 nagydíj futam most hétvégén!
2018. április 26. 19:32
![]() |
CseszkóAnnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 245523 ![]() |
2018. április 26. 20:20
![]() |
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 ![]() |
Végre F1 cikk az oldalon!

2018. április 30. 10:15
![]() |
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 ![]() |
Nagyon izgalmas futam volt, ez az Azeri pálya szuper. Szeretem az utcai pályákat. Nagyon sajnálom, hogy Valtteri az utolsó pillanatokban defektet kapott megérdemelte volna a győzelmet. A futam első pillanatától bíztam benne, hogy Ricciardo dobogós lesz, féltem tőle, hogy előbb utóbb kiütik egymást a versenyből, annak ellenére, hogy szépen elszórakoztak egymással. Sajnálom őket, jó lett volna megnézni mi lesz a végeredmény ha nem ütköznek.
Péreznek pedig gratulálok, örülök, hogy végül nem vették el a 3. helyét.
Péreznek pedig gratulálok, örülök, hogy végül nem vették el a 3. helyét.
2022. április 26. 12:19
![]() |
Cuesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.04.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 321582 ![]() |
Szeretem a sportot, magam is gyakran focizom, és szeretem nézni. Hogy még érdekesebbé tegyem a nézést, elkezdtem fogadásokat kötni. De szükségem van egy új bukmékerre, tudna ajánlani valakit?
2022. április 26. 12:22
![]() |
Gyatennaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.04.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 321583 ![]() |
A sportfogadás több lett, mint időtöltés; hobbivá vált, amely kezdett állandó jövedelmet hozni nekem. Érdemes komolyan kiválasztani a bukmékert, és ebben segít a mighty tips hu weboldal. Ez egy nagyszerű projekt, amely áttekintést ad a bukmékerekről és a tippekről, elmondja, hogy melyek azok a fogadási stratégiák, amelyek a pluszba mennek, és nem veszítik el a teljes egyenleget.
Kapcsolódó sztárok

Joe Jonas reagált arra, hogy Sophie Turner beperelte a kislányaik miatt
Joe Jonas reagált arra, hogy Sophie Turner beperelte a kislányaik miatt
Újabb fordulatot vett a dráma.

Sophie Turner beperelte Joe Jonast a gyerekeik visszatartása miatt - nagyon durva dolgok derültek ki
Sophie Turner beperelte Joe Jonast a gyerekeik visszatartása miatt - nagyon durva dolgok derültek ki
Újabb csúnya celebválás?

Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Felvállalták a kapcsolatukat.

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Kiderült, mikor romlott meg Hugh Jackman házassága
Kiderült, mikor romlott meg Hugh Jackman házassága
Nem bírták a nehéz időszakot.

Joe Jonas és Sophie Turner válása: a háttérben óriási háború folyik?
Joe Jonas és Sophie Turner válása: a háttérben óriási háború folyik?
Kifelé igyekeznek nyugodt képet festeni a válásukról.

Nyilvánosságra hozták Angus Cloud halálának okát
Nyilvánosságra hozták Angus Cloud halálának okát
Júliusban hunyt el a sztár.

Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
A színésznő Sophie pártját fogja.