Az Azeri pálya nem számít régi pályának, hisz 2016-ban debütált a Forma-1-ben egy eszméletlenül unalmas versennyel, ám 2017-re sikerült behoznia magát, és történelmi versenyhétvégét kaptunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Unalom után izgalom: Forma-1 nagydíj futam most hétvégén!
2018. április 26. 19:32
CseszkóAnnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 245523 offline |
2018. április 26. 20:20
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline |
Végre F1 cikk az oldalon!
2018. április 30. 10:15
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Nagyon izgalmas futam volt, ez az Azeri pálya szuper. Szeretem az utcai pályákat. Nagyon sajnálom, hogy Valtteri az utolsó pillanatokban defektet kapott megérdemelte volna a győzelmet. A futam első pillanatától bíztam benne, hogy Ricciardo dobogós lesz, féltem tőle, hogy előbb utóbb kiütik egymást a versenyből, annak ellenére, hogy szépen elszórakoztak egymással. Sajnálom őket, jó lett volna megnézni mi lesz a végeredmény ha nem ütköznek.
Péreznek pedig gratulálok, örülök, hogy végül nem vették el a 3. helyét.
Péreznek pedig gratulálok, örülök, hogy végül nem vették el a 3. helyét.
2022. április 26. 12:19
Cuesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.04.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 321582 offline |
Szeretem a sportot, magam is gyakran focizom, és szeretem nézni. Hogy még érdekesebbé tegyem a nézést, elkezdtem fogadásokat kötni. De szükségem van egy új bukmékerre, tudna ajánlani valakit?
2022. április 26. 12:22
Gyatennaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.04.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 321583 offline |
A sportfogadás több lett, mint időtöltés; hobbivá vált, amely kezdett állandó jövedelmet hozni nekem. Érdemes komolyan kiválasztani a bukmékert, és ebben segít a mighty tips hu weboldal. Ez egy nagyszerű projekt, amely áttekintést ad a bukmékerekről és a tippekről, elmondja, hogy melyek azok a fogadási stratégiák, amelyek a pluszba mennek, és nem veszítik el a teljes egyenleget.
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.