Ismét eltelt egy újabb hét: nézzük meg a hét legizgalmasabb celebfotóit az Instagramról!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezekről a celebfotókról maradhattál le a héten
2018. április 29. 23:24
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Amikor Zendaya után Dancsót látod meg és így Miaf? nemrossz ❤
2018. április 30. 05:32
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Dancsó hogy kerül ide xD
Ariana barna haja viszont nagyon hiányzik. Nekem nem tetszik ez a frizura, sőt...
Ariana barna haja viszont nagyon hiányzik. Nekem nem tetszik ez a frizura, sőt...
2018. április 30. 07:14
Idézet
Morcosan pózol Palvin Barbi
hát ezen nagyon jót röhögtem. még, hogy morcosan. hát ezt a szándékosan beállított arckifejezést nem mondanám annak
2018. április 30. 10:18
KaylaNedinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 269736 offline |
Vannak azért jó képek , de Petin ismét jót röhögtem ..
2018. április 30. 12:26
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline |
Sajnálom szegény melegeket, hogy adam lambert miatt elítélik őket Én ismerek egyet, és nem sminkeli magát
2018. április 30. 13:34
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Adam, Ariana, Harry ♥
2018. április 30. 16:57
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Morcosan pózol Palvin Barbi? XDD Mondjuk lehetett volna azt írni, hogy szexin pózol, mert ez minden, csak nem morcos arckifejezés. XDD
2018. május 01. 00:42
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
dancsó nem is szelfizett. na mindegy
2018. május 01. 01:25
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Idézet
Sajnálom szegény melegeket, hogy adam lambert miatt elítélik őket sad.gif Én ismerek egyet, és nem sminkeli magát
Tehát a melegeket Adam Lambert sminkje miatt ítélik el, nem egy évszázadokat túlélt vallási és társadalmi nézet miatt, amely generációról-generációra száll még mindig... ah, hát tudtam, hogy az a baj, hogy Adam Lambert, meg egyébként még eléggé sok férfi, akik eléggé leszarják a nemi szerepeket, sminkelik magukat... A Da Vinci-Kód meg lett fejtve!
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.