Tegnap este került megrendezésre a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arénában zeneipar egyik legnívósabb díjátadó ünnepsége.
A teljes cikkhez kattints ide!
Billboard Music Awards 2018: Íme a nyertesek listája!
2018. május 21. 11:31
Doryndawake up in day one |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.04. Hozzászólás: 2021 Csatolások: 32 Azonosító: 261189 offline |
Gratulálok mindenkinek! Büszke vagyok a BTS-re, hogy idén is ők vitték el a Social Artist díjat!
Viszont kár, hogy mindenki csak a fiúkra koncentrál. Más kpop előadók is vannak, akik olyan teheteséges mint ők...
Viszont kár, hogy mindenki csak a fiúkra koncentrál. Más kpop előadók is vannak, akik olyan teheteséges mint ők...
2018. május 21. 11:34
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Nagy gratuláció a Bangtan-nak! A VLive-kor is látszott, hogy örültek neki! Büszke vagyok rájuk, mert király comeback stage-t hoztak össze! ♥ A cameraman-re dühös vagyok, azt se láttam, hogy Suga fent van egyáltalán a színpadon. Ezektől eltekintve jók voltak, kitartást srácok, repüljetek haza egészségesen! :3
2018. május 21. 11:34
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
A top social nem volt kérdéses, gratulálok skacok, remek munkát végeztünk! A fiúk fellépéséről nem is beszélve...
Shawn fellépései nagyon szépek voltak, főleg a Youth. Janet pedig egy királynő, elképesztően tündökölt! Gratulálok az összes nyertesnek.
Shawn fellépései nagyon szépek voltak, főleg a Youth. Janet pedig egy királynő, elképesztően tündökölt! Gratulálok az összes nyertesnek.
2018. május 21. 11:53
ParkNiNeul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.13. Hozzászólás: 550 Csatolások: 11 Azonosító: 268665 offline |
Gratulálok a nyerteseknek Szörnyen örültem Ed-nek, nagyon kedvelem őt, szerintem egy nagyon közvetlen, kedves és tehetséges srác, az utóbbi időben nagyon megszerettem a dalait.
Hihetetlenül örülök a BTS-nek. ARMY-k, gondoljatok bele, a srácaink másodjára viszik el ezt a díjat és a comeback stage-ük a Billboard volt. Mekkora hihetetlen teljesítmény ez?! Annyira büszke vagyok rájuk. A fellépés csodálatos volt, a ruhák hihetetlenek, a boldogság a srácok arcán pedig amikor átvették a díjat páratlan. Nagyon örülök, hogy az amerikai előadók nagyon jól kezelték őket, a fiúk is biztosan szörnyen boldogak voltak, hogy találkozhattak a kedvenceikkel. Az interjúkkal kapcsolatban elég vegyes érzelmeim vannak, voltak nagyon jók is, de voltak olyanok is, ahol tisztán látszott, hogy egy-egy kérdés milyen kellemetlen volt a srácoknak. Már várom, hogy láthassam az Ellen-nel készült interjút. Összességében tényleg csak annyit tudok mondani, hogy annyira, de annyira büszke vagyok ezekre a csodákra, teljes mértékben megérdemlik azt a szeretetet és figyelmet, amit kapnak. Fighting guys és remélhetőleg jövőre is így ünnepelhetünk titeket
Hihetetlenül örülök a BTS-nek. ARMY-k, gondoljatok bele, a srácaink másodjára viszik el ezt a díjat és a comeback stage-ük a Billboard volt. Mekkora hihetetlen teljesítmény ez?! Annyira büszke vagyok rájuk. A fellépés csodálatos volt, a ruhák hihetetlenek, a boldogság a srácok arcán pedig amikor átvették a díjat páratlan. Nagyon örülök, hogy az amerikai előadók nagyon jól kezelték őket, a fiúk is biztosan szörnyen boldogak voltak, hogy találkozhattak a kedvenceikkel. Az interjúkkal kapcsolatban elég vegyes érzelmeim vannak, voltak nagyon jók is, de voltak olyanok is, ahol tisztán látszott, hogy egy-egy kérdés milyen kellemetlen volt a srácoknak. Már várom, hogy láthassam az Ellen-nel készült interjút. Összességében tényleg csak annyit tudok mondani, hogy annyira, de annyira büszke vagyok ezekre a csodákra, teljes mértékben megérdemlik azt a szeretetet és figyelmet, amit kapnak. Fighting guys és remélhetőleg jövőre is így ünnepelhetünk titeket
1 felhasználónak tetszik:
Taesha
2018. május 21. 12:06
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Nagyon örülök az Imagine Dragons, Camila Cabello, Kendrick Lamar, a Coldplay és Cardi B sikerének!!!!Gratulálok mindenkinek!
2018. május 21. 12:07
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
El akartam kezdeni írni egy regényt, de aztán észrevettem, hogy ParkNiNeul már mindent leírt, amit akartam. Én csak a BTS és Shawn miatt érdeklődtem a BBMAs iránt, és nem csalódtam. Nagyon büszke vagyok a fiúkra
ParkNiNeul
2018. május 21. 12:15
Gratulálok a nyerteseknek.Mindig ez a BTS nyer? Bocsi nem tudom mi a nevük
2018. május 21. 12:48
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Annyira örülök a BTS győzelmének!! ♥ Ilyenkor mindig csak ámulok, hogy hogy felnőttek a debütálásuk óta, és végül sikerült kibontaniuk a szárnyaikat. Csak örülni tudok, amiért nem akadályozta őket a sikerben az, hogy előttük a BigHit Entertainment nem éppen a nagy ügynökségek közé tartozott, és a kisebb cégektől érkezőknek nehezebb kitörni, míg a SM, a YG és a JYP bandáinak szinte garantált a fényűzés. Egy egészen egyedi színárnyalatot vittek az egész showba. A fellépésük elképesztő volt, ahogy várhattuk, csak én nem teljesen vagyok megelégedve a kamerás.. hát.. próbálkozásaival. Ez most nem jött össze, bár biztosan nincsenek hozzászokva ennyi előadóhoz egy színpadon egyszerre vagy nem tudom.
Zárójelesen megjegyzem én is, ahogy Dorynda, hogy tényleg minden figyelmet most ők kapnak, persze, megérdemlik abszolút, de vannak más tehetséges előadók Dél-Koreából.
Zárójelesen megjegyzem én is, ahogy Dorynda, hogy tényleg minden figyelmet most ők kapnak, persze, megérdemlik abszolút, de vannak más tehetséges előadók Dél-Koreából.
Dorynda
2018. május 21. 13:20
yoonkookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 269565 offline |
Idézet
ParkNiNeul
Gratulálok a nyerteseknek Szörnyen örültem Ed-nek, nagyon kedvelem őt, szerintem egy nagyon közvetlen, kedves és tehetséges srác, az utóbbi időben nagyon megszerettem a dalait.
2018. május 21. 13:45
nem is tudok már mit írni, hiszen ParkNiNeul mindent leírt amit én is akartam!
ANNYIRA BÜSZKE VAGYOK RÁJUK ISTENEM
ANNYIRA BÜSZKE VAGYOK RÁJUK ISTENEM
2018. május 21. 13:45
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline |
Gratu mindenkinek
2018. május 21. 13:58
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
végigszenvedtem ezt a szart és rájöttem, hogy engem miért hagy évek óta hidegen minden ehhez hasonló díjátadó, egyszerűen borzasztó volt az egész. xd a fiúkra nagyon, de nagyon büszke vagyok és hiába volt egy fos az operatőri munka akkor is nagyon jó volt a fellépésük, nagyon ügyesek voltak.
2018. május 21. 14:13
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline |
Csak szerintem nagyon egyhangú és kiszámítható ez a lista?
2018. május 21. 17:15
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
bruno megnyerte azt amit kiérdemelt cardi b-nek is örülök❤ csak azt nem értem, h mért ekkora nagy szám ez a BTS?!
2018. május 21. 17:42
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline |
Ha jól számolom Kendrick 8, Ed 5, Bruno is 5 és az Imagine Dragons 4 díjat nyert. Ezek elég szép számok, nem értem a cikkben miért nem emelték ki, máskor ki szokták, legalábbis azt, aki tarolt.
Amúgy gratulálok a nyerteseknek, habár nem igazán értem, hogy mi vagy ki dönti el a kategóriák nyertesét, hisz talán csak kettőben szavazhatnak rajongók. Szakmai zsűri van?
Amúgy gratulálok a nyerteseknek, habár nem igazán értem, hogy mi vagy ki dönti el a kategóriák nyertesét, hisz talán csak kettőben szavazhatnak rajongók. Szakmai zsűri van?
Kapcsolódó sztárok
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
A banda 2018-ig volt aktív.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!