A hétvégén került megrendezésre a 2018-as szezon 6. futama, a Monacói Nagydíj, melynek a hercegség adott otthont. Egy érdektelen-érdekes hétvégén vagyunk túl.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Forma-1 "bálja": Avagy a szörnyen unalmas Monacói nagydíj
2018. május 28. 17:53
![]() |
CseszkóAnnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 245523 ![]() |
2018. május 28. 17:56
![]() |
gyarfaspetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 269905 ![]() |
Örülök, hogy ilyen témájú cikket is találok az oldalon! Így tovább

2018. május 28. 21:07
Danniel Ricciardo király volt!
A cikk is nagyon szuper! Köszi!

2018. május 28. 21:37
![]() |
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8667 Csatolások: 209102 Azonosító: 59785 ![]() |
Idézet
A feszült hangulatú pódiumünnepség, ahol egyedül Daniel Ricciardonak volt felhőtlen mosolya (...)
Vagyis hozta a szokásos formáját.

De valóban... ez a futam körülbelül annyira volt izgalmas, hogy kb. végig háttérzajként ment, helyette inkább olvastam.

2018. május 28. 21:52
![]() |
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 ![]() |
Lehet, hogy sokaknak unalmas volt, de mikor a huszon akárhányadik körben jött az üzenet Danieltől, hogy elmegy az erő onanntól kb. egy pillanatra nem bírtam nyugton maradni. Annyira izgultam, hogy meg ne adja magát a motor. Olyan nincs, nem lehetett, hogy ezt a futamot ne ő nyerje!! Ricciardo megérdemelte a győzelmet, remélem sok ilyenben lesz még része ... Nagyon bírom

2018. május 28. 22:43
![]() |
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 ![]() |
Láttam már unalmas futamokat, de ez egyáltalán nem volt az, legalábbis számomra biztosan nem. Szurkoltam Danielnek és Sebastiannak egész hétvégén és megérte, mert szép eredményeket hoztak. Danielnek végre sikerült a Monacói győzelem, amiről 2 éve éppencsak lecsúszott. Szóval ez egy nagyon jó futam volt, szép pillanatokkal.
Köszi a cikket az F1-ről.

2018. május 28. 23:07
![]() |
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 ![]() |
monaco (és az összes utcai pálya) vagy nagyon izgalmas vagy nagyon unalmas. nos, ez utóbbi volt. alonsot sajnáltam, elég jó helyről esett ki. :/ verstappen miatt pedig nagyon, de nagyon mérges vagyok, összekéne szednie magát, mert jó pilóta lenne, ha nem törné össze állandóan azt a kibszott autót.
de kimi beért, nálam ez a lényeg! ♥

2018. május 30. 08:49
![]() |
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 ![]() |
Sose volt szimpatikus vettel. Na hát nem véletlenül...
2018. május 30. 19:35
![]() |
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 ![]() |
Mondjuk ezt a néhány futam óta fennálló rendszert nem értem, szerencsétlen pilóták még ki sem szálltak az autóból már az orruk alá nyomják a mikrofont. Tudom, hogy időmérő már egy ideje így megy, de akkora butaságnak tartom. Jobb volt amikor hagyták őket ünnepelni, szusszanni, és fent a pódiumon interjúztak!

Kapcsolódó sztárok

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Joe Jonas reagált arra, hogy Sophie Turner beperelte a kislányaik miatt
Joe Jonas reagált arra, hogy Sophie Turner beperelte a kislányaik miatt
Újabb fordulatot vett a dráma.

Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Felvállalták a kapcsolatukat.

Sophie Turner beperelte Joe Jonast a gyerekeik visszatartása miatt - nagyon durva dolgok derültek ki
Sophie Turner beperelte Joe Jonast a gyerekeik visszatartása miatt - nagyon durva dolgok derültek ki
Újabb csúnya celebválás?

Nyilvánosságra hozták Angus Cloud halálának okát
Nyilvánosságra hozták Angus Cloud halálának okát
Júliusban hunyt el a sztár.

Meglepetés! Nicole Scherzinger Európába költözött
Meglepetés! Nicole Scherzinger Európába költözött
Új életet kezdett a híresség.

Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
A színésznő Sophie pártját fogja.