Starity

#KPOP: Retró hangulatban mutatkozik be szólóban Yubin

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. június 07. 17:44 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916
 
StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.11.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Offline offline
Kim Yubin a Wonder Girls nevezetű klasszis dél-koreai lánycsapattal szerzett magának népszerűséget (aminek közel tíz évig volt az oszlopos tagja), s a júniusi hónap eljövetelével szólózásra kapott lehetőséget.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. június 07. 18:22 #2
- törölt felhasználó -    
Amikor megláttam, hogy debütálni fog, mint szólista nem hittem a szememnek. Ő volt a kedvenc Wonder Girls lányom, mindig is nagyon karizmatikusnak és dögösnek tartottam, mindemellett pedig tehetséges előadónak is. Még mindig borzasztóan sajnálom, hogy feloszlottak, pedig szerintem egyik legnagyszerűbb női együttes volt előadótársaik között.
Ettől eltekintve nagyon örülök a debütálásnak, mint szólista. Nagyon szerettem a hangját, igaz nem olyan erőteljes hiszen rapper volt a Wonder Girlsben, de szerintem ettől függetlenül nagyon különleges és szép. Első hallásra kicsit szokatlan volt ez a retró dallam, de hamar megszokható és utána már élvezettel végig lehet hallgatni többször is a dalt, annak aki szereti ezt a műfajt. A klip nagyon tetszik tényleg olyan 80-as évek feelingű, Yubin pedig egyszerűen meseszép. wub3.gif Remélem, nem ez lesz az első és utolsó szóló munkája és hallunk felőle még hosszú ideig!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok