Az argentin tehetség nem csak a zenei iparban találja meg a helyét. A Violettának köszönhetően színészi tudásait is megcsillogtatta már az évek során.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jackie Channel készít filmet Martina Stoessel
2018. július 14. 13:29
![]() |
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 ![]() |
2018. július 14. 13:47
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Wao ezt a csajszit utoljára a Violetta második évadában láttam még 3-4 évvel ezelőtt, mikor még néztem XDD
Juj és Jackie Chan-t is úgy elfelejtettem, pedig ő aztán jó színész, jó filmjei vannak, és meg sem látszik rajta, hogy már hatvanon felül van lol.
Felkeltette a figyelmemet a film, csak ne legyen valami nagyon csöpögős és gyerekes.
Juj és Jackie Chan-t is úgy elfelejtettem, pedig ő aztán jó színész, jó filmjei vannak, és meg sem látszik rajta, hogy már hatvanon felül van lol.
Felkeltette a figyelmemet a film, csak ne legyen valami nagyon csöpögős és gyerekes.
2018. július 14. 14:07
Már kíváncsian várom mit tartogat számunkra a film, de abban biztos vagyok, hogy Martinában nem kell majd csalódnunk, hiszen hihetetlen mennyire tehetséges a filmvásznon is.

2018. július 14. 15:16
![]() |
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 ![]() |
Nagyon kíváncsi vagyok a filmre, igazából abban bízok, hogy a sztori nem lett elcsépelt, mert Jackie Chan már sokat bizonyított, Martina pedig egy csodálatos új tehetség, ezért rajtuk biztos nem fog múlni a film sikere.
2018. július 15. 14:37
![]() |
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 ![]() |
Idézet (purpose @ 2018.07.14. 22:58)
Kívancsi vagyok!
De amúgy Tini nem is beszél angolul... (illetve csak pár szót max) spanyolul vették fel? Jackie Chan beszél spanyolul vagy...?

De amúgy Tini nem is beszél angolul... (illetve csak pár szót max) spanyolul vették fel? Jackie Chan beszél spanyolul vagy...?
Tini kiválóan beszéli az angol nyelvet sőt legtöbb dalát is angolul énekli ha még nem hallottad volna.azt pedig még nem lehet tudni hogy a film milyen nyelven lett felvéve.
2018. július 31. 13:46
![]() |
purposevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.03. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 268528 ![]() |
Hallottam a dalait, voltam koncertjén is. Néhány dalából csinált egy angol változatot is, de az túlzás, hogy a legtöbb dala angol. Láttam vele interjút, az angolul feltett kérdések nagyrészét csak spanyolul tudta megválaszolni.
Attól még mert el tud mondani pár mondatot, attól még nem tud (szerintem). Illetve ennyi erővel 6 nyelven beszélek xd
Nem rosszindulatból mondom, imádom, tehetséges és alázatos énekesnőnek tartom❤
Attól még mert el tud mondani pár mondatot, attól még nem tud (szerintem). Illetve ennyi erővel 6 nyelven beszélek xd
Nem rosszindulatból mondom, imádom, tehetséges és alázatos énekesnőnek tartom❤
2018. augusztus 04. 17:23
![]() |
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 ![]() |
Nagyon kíváncsi vagyok a filmre

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.