Tavaly bejárta a sajtót, hogy a világ egyik legismertebb története a filmvászon után a tévéképernyőket is meghódítja. Tegnap napvilágot látott a forgatókönyvírók kiléte.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Payne-McKay páros leszerződött a Gyűrűk Ura sorozathoz
2018. július 29. 16:52
Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogják újra feldolgozni a történetet. Nekem a trilógia örök kedvenc marad, és nehéz lesz elszakadni a színészektől, és újakat látni a karakterek helyén. Azért remélem, hogy nem lesz bukás, pár jelenetet és kihagyott karaktert igazán vissza lehetne csempészni, mint pl. Aranymag vagy Glorfindel.♡
2018. július 29. 17:32
![]() |
Mrs. Doctor Strangeúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.07.29. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 270448 ![]() |
Nem tudom, de nekem a Hobbit trilógia jobban tetszik mint a Gyűrűk ura. Hogy most Martin és Benedict miatt e vagy amúgy is... Nem tudnám megmondani.
2018. július 29. 21:27
Nekem viszont A Gyűrűk Ura filmek jobban bejöttek, mint A Hobbit mozik. A könyvekből viszont A Hobbit tetszett jobban. Nem vagyunk egyformák, de már nagyon várom ezt a sorozatot. KIRÁLY LESZ!
Ez jobb lesz, mint a Trónok harca! : Érzem!

2018. július 30. 09:48
Hát erre kíváncsi vagyok. A Gyűrűk Ura az egyik kedvenc trilógiám, a Középfölde egyszerűen csodálatos hely! Ha ebből sorozat lesz én biztosan fogom nézni, jó lesz újra visszatérni a régi helyekre. ^^
Kapcsolódó sztárok

Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Visszaemlékezett a sorozatra.

Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Nézzük, kik a legvitatottabb férfi főhősök!

Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
A pár azután vállalt babát, hogy kiderült Justin hűtlensége.

Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Mary Jane Watson bőrében láthatjuk Zendayát.

Babát várt, de még senki sem tudta: így vonult a kifutón az állapotos Gigi Hadid
Babát várt, de még senki sem tudta: így vonult a kifutón az állapotos Gigi Hadid
A modell képet posztolt.

Csekkold azt a fotósorozatot, ami túl szexi volt az Instagramnak Noah Beckről
Csekkold azt a fotósorozatot, ami túl szexi volt az Instagramnak Noah Beckről
De mi azért lementettük!

Tényleg létezik a "Kardashian-átok"? 9 ember, aki nem bírta tovább a Kardashian-Jenner család mellett
Tényleg létezik a "Kardashian-átok"? 9 ember, aki nem bírta tovább a Kardashian-Jenner család mellett
Van egy hosszú listájuk.

Ezekről a celebfotókról maradhattál le a héten
Ezekről a celebfotókról maradhattál le a héten
Nézzük meg a hét legizgalmasabb celebfelvételeit!