Ana Brenda a mexikói telenovellák után, most egy amerikai sorozatban mutathatja meg tehetségét, Elizabeth Gillies és Grant Show oldalán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ana Brenda csatlakozik a Dynasty sorozathoz
2018. augusztus 07. 09:39
allisonhale.detective girl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2598 Csatolások: 20666 Azonosító: 267416 offline |
Nagyon örülök neki! Ana Brenda egy csodás színésznő. Sok sikert kívánok neki!
Nem nézem még ezt a sorozatot, de lehet, hogy elkezdem majd.
Nem nézem még ezt a sorozatot, de lehet, hogy elkezdem majd.
2018. augusztus 07. 10:28
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
5 részt láttam a sorozatból, furcsának tartom, hogy Nathalie után új színésznő fogja játszani a szerepet.
Btw Ana Brenda egyik kedvencem volt a mexikói telenovellás időszakomban, lehet folytatom a sorozatot, hogy lássam hogy alakít.
Btw Ana Brenda egyik kedvencem volt a mexikói telenovellás időszakomban, lehet folytatom a sorozatot, hogy lássam hogy alakít.
2018. augusztus 07. 12:57
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline |
Nagyon érdekel, hogy hogyan fog alakítani! Mondjuk még mindig sajnálom, hogy nem Nathalie lesz benne...
Furcsa lesz őt ebben a sorozatban látni. Anno nagyon imádtam őt, szóval már nagyon várom.
Furcsa lesz őt ebben a sorozatban látni. Anno nagyon imádtam őt, szóval már nagyon várom.
2018. augusztus 07. 14:25
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline |
Pont a minap gondoltam rá a Nathalie távozásáról szóló cikk után, hogy szerintem a karaktere marad a sorozatban, csak már veszi át a helyét, úgy, mint az eredeti sorozatban SPOILERT TARTALMAZHAT!!! hogy átoperálják egy baleset után az arcát. Csak akkor nem Cristallal történt ez, hanem Steve-vel. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg ezzel lesz-e majd magyarázva a csere.
2019. január 07. 12:31
Részről részre egyre sz*rabb a sorozat, sorra írják ki vagy teszik tönkre a főszereplőket (vagy a stílusukat). A határozott Blake-ből egy kis papucs papa lett, aki elveszi az első szélhálmost, aki vele szembe jön... És hagyj ne soroljam még a többit. Ezt a sorozatot is kár volt elkezdnem nézni.. De hát muszáj volt, Nathalie Kelley alig szerepel valamiben. Ahhoz hogy lássam, újabb csalódáson kellett átesnem. Megszoktam már, hogy nem szabad megszeretnem egy sorozatot sem, főleg, olyat nem, ami túl szép hogy igaz legyen, mert úgy is elcseszk :/
Kapcsolódó sztárok
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!