Tegnap, azaz augusztus 12-én a Los Angeles-i Galen Centerben került megrendezésre az idei Teen Choice Awards, melyen ismét a legjobbak vehették át az őket megillető díjakat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Teen Choice Awards 2018: Ők a nyertesek!
2018. augusztus 13. 10:22
Wow az 5SOS-nak rettentően örülök, igazán megérdemelték, hogy nyerjenek.
A BTS-nek is örülök persze, bár, hogy őszinte legyek jobban szurkoltam az EXO-nak és a GOT7-nek.
Gratulálok mindenkinek!

Gratulálok mindenkinek!

2018. augusztus 13. 10:28
![]() |
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 ![]() |
Nagyon büszke vagyok a 5SOS-ra, Arianara (még akkor is ha két éve nem rakott ki semmit snapchatre) Lilire és Camilára. Mindenkinek gratulálok.

2018. augusztus 13. 10:40
![]() |
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 ![]() |
Liam Payne-éknek örülök hogy nyertek a Familiar-rel. Megérdemelték.
2018. augusztus 13. 11:20
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Tarolt a Riverdale, gratulálok nekik, bár én inkább Caminak & KJ-nek szurkoltam a TV-s párosnál és a TV színész/színésznő kategóriában, de várható volt, hogy Cole és Lili nyerik mert őkörülöttük van a legnagyobb hype... Vanessa, Mads és Mark is nagyon megérdemelték a díjakat.
Nagyon örülök annak is, hogy a Shadowhunters, Matt, illetve Zendaya & Zac Efron is nyert, imádom mindannyiukat.
(Az azért túlzás mondjuk, hogy Cole a legdögösebb
)
Nagyon örülök annak is, hogy a Shadowhunters, Matt, illetve Zendaya & Zac Efron is nyert, imádom mindannyiukat.

(Az azért túlzás mondjuk, hogy Cole a legdögösebb

2018. augusztus 13. 11:25
![]() |
Fzsuzsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 269850 ![]() |
OMG! Már reggel elolvastam a nyerteseket és már akkor szétvetett a boldogság!
Végre, VÉGRE elért a TCA-ra a "Legnagyobb Showman"!
Az Oscar díjátadón ""csak"" a legjobb betétdalért járó díjat vihették el, itt egyszerre lepődtem meg és vigyorogtam, mint a tejbetök, hogy mennyi kategóriában sikerült elvinniük a díjat!
A "Rewrite the Stars"-t az összes többi betétdallal együtt rongyosra hallgattam, mióta kijött, szóval gratulálok Zendaya-éknak, mert baromi jó duettet sikerült összehozniuk, valamint a "Legjobb páros" kategóriában is remekeltek!
Illetve ezen felül a "Legjobb dráma"/"Legjobb színész/színésznő drámában" is méltán nyertek (szerintem)!
*Nagy levegő* Másik abszolút favorit filmemnek, a "Love, Simon"-nak is gratulálok(nem véletlenül írom az eredeti címén, a magyar még mindig borzalmas), alig hittem el, hogy LMBT-film mivolta ellenére is lazán elhozta két kategóriában is a győzelmet! Nick Robinson azóta a TOP1 színészem!
"Legjobb filmes gonosz" kategóriában láttam, hogy Pennywise-t is jelölték, sajnálom, hogy végül nem ő nyert, epikus gonosz (bár a filmben néha inkább volt vicces, mint ijesztő, a regényben rendesen beparáztat!
)
Uhh, mi van még?
Ja, a Miraculous! Hiába vagyok lassan 22, képes lekötni, mert a maga módján kikapcsol és szórakoztat és eléri, hogy várjam a folyamatosan kijövő részeket!
A "Legdögösebb férfi/nő" kategóriát viszont nem értem!Eléggé szubjektív, kinek ki a "dögös", nem? Számomra pl. totál hétköznapi a két kategória győztese, sőt....Lauren Jauregui szerintem egyáltalán nem ez a kategória, Cole meg.....ne kövezzetek meg Riverdale, meg minden más rajongója, de Cole helyett nyugodtan elhozhatta volna Chris Hemsworth a díjat, aki szintén jelölve volt.....ha valaki,akkor Ő dögös!
De mondom, ez csak az én véleményem!

Végre, VÉGRE elért a TCA-ra a "Legnagyobb Showman"!

Az Oscar díjátadón ""csak"" a legjobb betétdalért járó díjat vihették el, itt egyszerre lepődtem meg és vigyorogtam, mint a tejbetök, hogy mennyi kategóriában sikerült elvinniük a díjat!

A "Rewrite the Stars"-t az összes többi betétdallal együtt rongyosra hallgattam, mióta kijött, szóval gratulálok Zendaya-éknak, mert baromi jó duettet sikerült összehozniuk, valamint a "Legjobb páros" kategóriában is remekeltek!

Illetve ezen felül a "Legjobb dráma"/"Legjobb színész/színésznő drámában" is méltán nyertek (szerintem)!

*Nagy levegő* Másik abszolút favorit filmemnek, a "Love, Simon"-nak is gratulálok(nem véletlenül írom az eredeti címén, a magyar még mindig borzalmas), alig hittem el, hogy LMBT-film mivolta ellenére is lazán elhozta két kategóriában is a győzelmet! Nick Robinson azóta a TOP1 színészem!

"Legjobb filmes gonosz" kategóriában láttam, hogy Pennywise-t is jelölték, sajnálom, hogy végül nem ő nyert, epikus gonosz (bár a filmben néha inkább volt vicces, mint ijesztő, a regényben rendesen beparáztat!

Uhh, mi van még?

A "Legdögösebb férfi/nő" kategóriát viszont nem értem!Eléggé szubjektív, kinek ki a "dögös", nem? Számomra pl. totál hétköznapi a két kategória győztese, sőt....Lauren Jauregui szerintem egyáltalán nem ez a kategória, Cole meg.....ne kövezzetek meg Riverdale, meg minden más rajongója, de Cole helyett nyugodtan elhozhatta volna Chris Hemsworth a díjat, aki szintén jelölve volt.....ha valaki,akkor Ő dögös!

2018. augusztus 13. 11:26
Hihetetlenül örülök a Riverdale minden színészének és a sorozatnak is, valamint a Shadowhunters-nek és Ariana-nak is, gratulálok!
Viszont szomorú vagyok, hogy Gal, Emeraud, Elizabeth, Hailee és Dua nem nyert.

2018. augusztus 13. 11:29
![]() |
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 ![]() |
Fortnite... FORTNITE?! Nem is értem, de komolyan xD viszont a többieknek örülök, egyértelmű volt, hogy a Riverdale tarolni fog
2018. augusztus 13. 11:45
Ahww. Gratulálok Cardinak! Megérdemelten tudhatja magáénak a díjat. ^^ így tovább B*TCH, Te vagy a legjobb <3
2018. augusztus 13. 12:05
![]() |
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 ![]() |
Jajj, nagyon megörültem Dwayne Johnsonnak, Camila Cabellónak, Cardi B-nek, Normaninak, az Imagine Dragonsnak, és az Agymenőknek!
Ennek ellenére a legtöbb kategóriában csalódtam.
Ennek ellenére a legtöbb kategóriában csalódtam.
2018. augusztus 13. 12:14
![]() |
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 ![]() |
Riverdale konkrétan tarolt a TCA-n. Mindegyik kategóriát megnyerték, amiben jelölve voltak. Megérdemelték!! ❤❤
Gratulálok a nyerteseknek.
Gratulálok a nyerteseknek.

2018. augusztus 13. 12:45
![]() |
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 ![]() |
Lauren aratott, omg
Csodálatosan nézett ki, szavakat nemtalálok rá, mennyire OBSESSED vagyok a kinézetével
és a Shadowhunters + Matt is rettentően megérdemelte a díjat!!
Csodálatosan nézett ki, szavakat nemtalálok rá, mennyire OBSESSED vagyok a kinézetével
és a Shadowhunters + Matt is rettentően megérdemelte a díjat!!
2018. augusztus 13. 12:46
![]() |
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 ![]() |
sajnálom, hogy Sophia végül nem nyert díjat, pedig jelölték:(
2018. augusztus 13. 16:12
egyáltalán nem szoktam követni az ehhez hasonló díjátadókat, mert mindig kiszámítható és legtöbbször nem is az nyerni meg kategóriájában az elismerést, aki/ami megérdemelné (bár ez mindenkinél más)... ahogy látom ezalkalommal sem volt másképp, viszont most örültem, hogy a miraculous díjart nyert, hogy egy igen népszerű esemény keretein belül is elismerték, teljes mértékben megérdemli és nagyon örülök, hogy egy kis figyelem irányult erre a sorozatra.
2018. augusztus 13. 16:16
![]() |
Alennaʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.29. Hozzászólás: 2552 Csatolások: 37312 Azonosító: 267566 ![]() |
Annyira örülök, hogy a Riverdale és a színészei, mind megnyerték azokat a kategóriákat amelyekben jelölve lettek, szerintem teljes mértékben megérdemelték.
Még ennél is jobban örülnék, ha KJ és Cami nyerte volna a legjobb TV-s páros kategóriát, hiszen a véleményem szerint ők sokkal aranyosabbak együtt, mint Cole és Lili... Mellettük még örülök Cardi, Ariana, valamint Shawn nyerésének is.

Kapcsolódó sztárok

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A férfiaknak akar tetszeni és folyamatos megfelelési kényszer dolgozik benne.