Izgalmas lesz - ígéri Nathalie Emmanuel a sikersorozat utolsó, 2019-ben a képernyőkre kerülő évadával kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Trónok harca sztárja szerint az utolsó évad észbontó lesz
2018. augusztus 15. 20:01
"Hihetetlenül izgalmas és szívbemarkoló lesz. Úgy érzem, az emberek eldobják majd az agyukat, amikor megnézik az utolsó részeket"
Remélem Nathalie ezzel nem arra célzott, hogy nézzük a harcjeleneteket, majd sorra hullanak el a kedvenc és központi karaktereink... Mindenesetre, már nagyon várom az utolsó évadot, de remélem, a Reddit-en kiszivárgott történet és a sorozat között nem lesz sok egyezés.
Remélem Nathalie ezzel nem arra célzott, hogy nézzük a harcjeleneteket, majd sorra hullanak el a kedvenc és központi karaktereink... Mindenesetre, már nagyon várom az utolsó évadot, de remélem, a Reddit-en kiszivárgott történet és a sorozat között nem lesz sok egyezés.
2018. augusztus 15. 20:22
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Már nem bírom ki! Legyen már 2019!♥♥
2018. augusztus 15. 23:08
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline |
én már most eldobtam az agyam ettől az évadtól, pedig még ki se jött. nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a vége a sztorinak. merem remélni, hogy a kedvenceim közül azért megmaradnak páran, illetve hogy Dany elfoglalja az őt megillető Vastrónt. de ha ez mégsem így történne, akkor is ugyanazzal a rajongással és szeretettel gondolok majd vissza a Game of Thronesra, mely életem legmeghatározóbb sorozata.
2018. augusztus 16. 00:47
Sokak szerint az előző évad volt a legrosszabb, szerintem a legjobb volt! A Trónok Harca az a sorozat, ami egyre jobb lett, ahogy telt az idő. Teljesen biztos vagyok benne, hogy méltó befejezést fog kapni. Alig várom már. ^^
2018. augusztus 16. 17:55
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Nagyon várom már. ♥
2018. augusztus 16. 22:30
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Alig várom már ezt az évadot, de közben azt sem akarom, hogy vége legyen a sorozatnak :') bár még mindig olyan mesze van...
2018. augusztus 17. 16:58
A másokra nagyon kíváncsi leszek! Remélem Daenerys Targaryen lesz a trónon!
2018. augusztus 17. 20:03
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
az utolsó évad nem tetszett, nem volt rossz, de annyira furcsa volt, hogy ilyen gyorsan történtek benne az események. remélem a utolsó évad jó lesz és valami meglepő vége lesz a sorozatnak, nem muszáj happy endnek lennie, ehhez a sorozathoz az a vég nem is illene. xd
2018. augusztus 28. 22:16
LizzieAmalievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.22. Hozzászólás: 443 Csatolások: 297 Azonosító: 270172 offline |
Hm..jól hangzik, de azért félek, hogy kedvenceink közül nem maradnak majd meg sokan az évad végére.. Kíváncsian várom a folytatást.
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Baj van Mila Kunis és Ashton Kutcher házasságával?
Baj van Mila Kunis és Ashton Kutcher házasságával?
Szakíthatott a páros?
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Elkelt a tinik egykori bálványa, Molnár Tamás
Elkelt a tinik egykori bálványa, Molnár Tamás