A svéd youtuber el volt ragadtatva a várostól, mégis kellemetlen hibát vétett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Budapesten nyaralt a YouTube legnagyobb sztárja, PewDiePie, ám augusztus 20-át benézte
2018. augusztus 25. 12:11
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline |
pewds képéről először nem ismertem fel, hogy hol készült a fotó, de mikor megláttam marzia instáján egy másikat, majdnem kiesett a szívem a helyéből. nem tudom mit csináltam volna, ha meglátom őket budapesten. ha felix találkozott volna velem is, tuti nem írja le a magyar rajongókat chillnek.xddd imádom őt, örülök, hogy jól érezte magát nálunk.♥
2018. augusztus 25. 12:54
jenni666666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.02. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 252855 offline |
Mikor megláttam a képeket instán, hogy itt vannak Magyarországon először örültem, majd borzasztóan elkeseredtem,hisz tudtam hogy nem találkozhatok velük (mivel nagyon messze lakom Pestől). Ettől függetlenül nagyon boldog vagyok, hogy jól érezték magukat és hogy pár szerencsés rajongónak sikerült elkapnia vele egy képet, remélem máskor is lejönnek még és akkor talán találkozhatok velük Imádom őket és a legjobbakat kívánom nekik
2018. augusztus 25. 12:54
Hogyha ő a YouTube legnagyobb sztárja, miért nem hallottam még róla?!?
2018. augusztus 25. 14:11
Idézet (Fannii33 @ 2018.08.25. 12:54)
Hogyha ő a YouTube legnagyobb sztárja, miért nem hallottam még róla?!?
You live under a rock, ig.
2018. augusztus 25. 15:20
Már nem azért, de ha valahova utazom, akkor próbálok felkészülni az adott országból és városból. Legalábbis nálam ez az alap tevékenység. De nem vagyunk egyformák...Azért örülök, hogy odavannak Budapestért!
2018. augusztus 25. 21:17
Mélisande140új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 270492 offline |
Tényleg jó lenne ha a sztárok, kicsit művelődnének azzal kapcsolatban, ahová utaznak. Vagy csak nem mondjanak olyat, ami nem 100%-osan biztos ennek ellenére kedves gesztus volt tőle
2018. augusztus 26. 16:01
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 offline |
Persze,hogy "chillek" a hazai rajongók.Már Shawn Mendestől a Szigeten "bechillelt" a magyar nép.Kíváncsi vagyok,hogy ez a chill szó melyik cikkben fog következőnek megjelenni.
1 felhasználónak tetszik:
moonlightgirl
2018. augusztus 27. 11:10
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Jó lett volna összefutni vele, csípem őt. Azt meg már megszokhattuk hogy a külföldiek nem igazán ismerik a történelmünket. Tisztelet a kivételnek.
2018. augusztus 27. 13:22
zuraiklaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.28. Hozzászólás: 71 Csatolások: 3 Azonosító: 270444 offline |
Múltkor még minket szidott :DDDD
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Bradley Cooper és Gigi Hadid együtt nyaralt Margot Robbie-val és férjével
Bradley Cooper és Gigi Hadid együtt nyaralt Margot Robbie-val és férjével
Vakációt szerveztek négyesben!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 20 évvel ezelőtt!
Repülj vissza velünk 2004-be!
Lady Gaga hosszú idő után végre a vörös szőnyegen is felvállalta szerelmét
Lady Gaga hosszú idő után végre a vörös szőnyegen is felvállalta szerelmét
Hivatalosan is felvállalta a kapcsolatát.