Becca Fitzpatrick Csitt, csitt című bestsellere 2009-ben került a boltok polcaira, a történet pedig hamar a könyvmoly tinédzserek kedvence lett. Az írónő sokáig habozott a könyv adaptálását illetően, nemrégiben viszont szabad utat adott a stúdióknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Film készül a Csitt, csitt című regényből - íme a két főszereplő
2018. augusztus 29. 18:18
2018. augusztus 29. 18:47
![]() |
Alessia.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.08. Hozzászólás: 322 Csatolások: 18 Azonosító: 256196 ![]() |
Alig várom.
Eddig csak 2 könyvet olvastam ki és most olvasom a 3.-at. Néha játszadoztam a gondolattal hogy milyen lenne ha film készülne belőle és tessék. Nagyon várom.

2018. augusztus 29. 20:09
![]() |
Fzsuzsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 269850 ![]() |
Ennek a "testvér-sorozatát" olvastam (ha lehet így fogalmaznom) a Falen-t....bár annak se lett túl nagy visszhangja.
Félek, ennek se lesz....a Young Adult adaptációknak pár éve kezd leáldozni, pl. az Időcsavar, meg most a Sötét elmék (de a Beavatott is csúfosat bukott a mozikasszáknál)
Nem lehet már újat mutatni, az Alkonyat-szériák környékén kezdődött ez az őrület, hogy felfedezte magának Hollywood, hogy minek saját ötlet, amikor vannak kész alapanyagok is? Igen ám, de egy idő után bejött a fentebbi helyzet....sajnálom, mert a bukott angyalos regényekért egy időben majd' megőrültem (pl. most is ott figyel Susan Ee "Angelfall"-trilógiájának első 2 kötete, és fogalmam sincs, mikor jutok el a 3.-ig.
Most pl. nyakamba kaptam King bácsi műveit, és jelenleg is az "Az"-t olvasom bőszen....a világ változik, az emberek ízlése szintúgy.....mostanság pl. King műveit dolgozzák fel (vagy újra, vagy először)....HBO-n elindult a Castle Rock, az "Az"-nak a 2. része jövőre jön, a "Carrie"-t 2013-ban remake-elték.....
Ezzel a rakat szöveggel csak arra akartam rávilágítani, hogy minden kornak megvan a maga filmkultusza.....és az most már nem a Young Adult-regények adaptációjának kultusza....annak már leáldoztak, most jöhet az újabb éra.

Félek, ennek se lesz....a Young Adult adaptációknak pár éve kezd leáldozni, pl. az Időcsavar, meg most a Sötét elmék (de a Beavatott is csúfosat bukott a mozikasszáknál)

Nem lehet már újat mutatni, az Alkonyat-szériák környékén kezdődött ez az őrület, hogy felfedezte magának Hollywood, hogy minek saját ötlet, amikor vannak kész alapanyagok is? Igen ám, de egy idő után bejött a fentebbi helyzet....sajnálom, mert a bukott angyalos regényekért egy időben majd' megőrültem (pl. most is ott figyel Susan Ee "Angelfall"-trilógiájának első 2 kötete, és fogalmam sincs, mikor jutok el a 3.-ig.

Most pl. nyakamba kaptam King bácsi műveit, és jelenleg is az "Az"-t olvasom bőszen....a világ változik, az emberek ízlése szintúgy.....mostanság pl. King műveit dolgozzák fel (vagy újra, vagy először)....HBO-n elindult a Castle Rock, az "Az"-nak a 2. része jövőre jön, a "Carrie"-t 2013-ban remake-elték.....

Ezzel a rakat szöveggel csak arra akartam rávilágítani, hogy minden kornak megvan a maga filmkultusza.....és az most már nem a Young Adult-regények adaptációjának kultusza....annak már leáldoztak, most jöhet az újabb éra.

2018. augusztus 29. 20:56
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Régen olvastam már ezt a könyvet,azt hiszem 3-4 éve kb, egyik kedvenc könyvsorozatomnak mondhatom még mindig, mivel meghatározó volt nekem, többek között ennek is köszönhetem, hogy könyvmoly vagyok.
Kíváncsian várom a filmet, nekem igazából a szereplők megfelelnek, Liana nagyon szimpatikus, az általam imádott Vissza hozzád c. filmben jól játszott, hát remélem a fiú is kellemes csalódás lesz.
vicces, hogy már két napja megírtam ezt a cikket ugyanilyen részletesen, mégis más szerzőtől lett publikálva, de no problem
Kíváncsian várom a filmet, nekem igazából a szereplők megfelelnek, Liana nagyon szimpatikus, az általam imádott Vissza hozzád c. filmben jól játszott, hát remélem a fiú is kellemes csalódás lesz.
vicces, hogy már két napja megírtam ezt a cikket ugyanilyen részletesen, mégis más szerzőtől lett publikálva, de no problem
2018. augusztus 29. 21:12
![]() |
LizzieAmalievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.22. Hozzászólás: 443 Csatolások: 297 Azonosító: 270172 ![]() |
Már régóta tervezem, hogy majd egyszer elolvasom a könyvet..de még nem sikerült odáig eljutnom, viszont a sztorija nagyon érdekel. Kíváncsi vagyok a filmre is.

2018. augusztus 29. 21:18
![]() |
RRavenclawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.03. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 253711 ![]() |
Jesszus, nem akarok rosszmájú lenni, de biztos vagyok benne, hogy ez borzalmas lesz. (Ne legyen igazam!)
2018. augusztus 29. 22:27
![]() |
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 ![]() |
Nagyon nem így képzeltem el őket, de mindenképpen meg fogom nézni!

2018. augusztus 29. 22:47
![]() |
Brandy♥♥Rhysand♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5328 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 ![]() |
Foltott teljesen másképp képzeltem el! De szerintem más emberek is
de a mai világba smink meg a szerkesztők csodákra képesek ALIG VÁROM MÁR!!!! hogy filmként is láthassam

2018. augusztus 29. 23:04
![]() |
RedKoiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 255348 ![]() |
Olyan 5 éve olvashattam, és akkor nagyon imádtam. A mai napig az egyik kedvencem, számomra is meghatározó könyv volt. Ez a könyvsorozat is az első olvasásaim közé tartozik, aminek köszönhetem az olvasás iránti szeretetemet. Egyébként tetszenek a színészek bár a lányt nem így képzeltem el, viszont Foltot nagyon eltalálták!
Szinte majdnem ugyanígy képzeltem el.
Már régebben amikor beharangozták, hogy film készül belőle akkor nagyon vártam, és mivel nem készült el, ezért eléggé feledésbe merült. Nagyon örülök, hogy végül mégis lesz belőle film! Nagyon kíváncsi vagyok.

2018. augusztus 30. 07:48
![]() |
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 ![]() |
Anno elolvastam az összes könyvet, nekem nagyon tetszett. Én is attól tartok, hogy nem fogják tudni normálisan kivitelezni ennek a filmnek a megvalósítását, de ne legyen igazam
Mindkettő karaktert kicsit máshogy képzeltem el, de nem választottak olyan rosszul
Kíváncsian várom

2018. augusztus 30. 08:28
![]() |
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 ![]() |
Régóta szemezgettem a könyvvel, de a romantikus történeteket általában mellőzöm, most azonban pont egy olyan időszakomban vagyok, hogy szinte csak ilyeneket olvasok. Úgyhogy szerintem erre is sort kerítek, ha végzek az aktuális olvasmányokkal.
2018. augusztus 30. 12:12
![]() |
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3201 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 ![]() |
A könyvsorozatot imádom. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a film. A színészektől nem vagyok lenyűgözve, főleg a Foltot játszó sráctól nem. Vagányabbnak képzeltem el a karaktert.
2018. augusztus 30. 15:13
![]() |
AliceLizaWarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 20513 Azonosító: 225584 ![]() |
Nem értem, hogy miért ilyen későn adott szabad utat az írónő? Én a helyében akkor egyeztem volna bele, mikor fel volt hájpolva, mert akkor nagyobb volt az érdeklődés iránta.
Viszont, lehet ez sem olyan rossz húzás. Egyik barátnőm kedvence volt ez 12 évesen, 23 évesen talán megnézi "nosztalgiából". Nem tudom.
De lehet hogy most jött rá az írónő arra hogy ebben a digitális világban (sajnos) már inkább filmekkel/sorozatokkal lehet jobban megismertetni egy történetet. Aztán a filmes borítóknak hála később még több kötet kelhet el egy könyvből...
Viszont, lehet ez sem olyan rossz húzás. Egyik barátnőm kedvence volt ez 12 évesen, 23 évesen talán megnézi "nosztalgiából". Nem tudom.
De lehet hogy most jött rá az írónő arra hogy ebben a digitális világban (sajnos) már inkább filmekkel/sorozatokkal lehet jobban megismertetni egy történetet. Aztán a filmes borítóknak hála később még több kötet kelhet el egy könyvből...

2018. augusztus 30. 15:39
Idézet (AliceLiza @ 2018.08.30. 15:13)
Nem értem, hogy miért ilyen későn adott szabad utat az írónő? Én a helyében akkor egyeztem volna bele, mikor fel volt hájpolva, mert akkor nagyobb volt az érdeklődés iránta.

Valahol azt olvastam, hogy az eddigi koncepciók egyáltalán nem nyerték el Becca tetszését, éppen ezért nem is szerette volna, hogy azok alapján készítsék el a filmet. Most álltak elő egy olyan ötlettel, ami az írónő szerint is megfelelő az adaptáláshoz, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos, pár nappal ezelőtt olvastam ezt a pletykát. Mindenesetre ha ez igaz, örülök, hogy Becca nem ész nélkül gondolkodik erről, és bízok abban, hogy hogyha magának a szerzőnek tetszik, nekünk is fog.

2018. augusztus 30. 16:45
![]() |
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 ![]() |
Imádtam minden percét mikor olvashattam. A Nora-t alakító színésznő jónak tűnik, eltudom képzelni ebben a szerepben. De Wolfgang Novogratz neve egyáltalán nem mondd semmit. Ránézésre nem tudnám elképzelni Foltnak, de majd meglátjuk, hogy fog alakítani. Én szurkolok, hogy ne legyen hatalmas csalódás a film számomra
2018. augusztus 30. 20:54
![]() |
SnowDropGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 268712 ![]() |
Szerintem találhattak volna megfelelőbb színészeket is.

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Nagyon népszerű lett a fotó.

Peter Kavinsky és Lara Jean Covey újra együtt: az Oscar-gála afterpartiján táncolt Noah Centineo és Lana Condor
Peter Kavinsky és Lara Jean Covey újra együtt: az Oscar-gála afterpartiján táncolt Noah Centineo és Lana Condor
Összetalálkozott a két sztár.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.

Félmeztelenül pózolt Kendall Jenner Michael B. Jordan és Aaron Taylor-Johnson mellett
Félmeztelenül pózolt Kendall Jenner Michael B. Jordan és Aaron Taylor-Johnson mellett
Az új Calvin Klein fehérnemű-kampányban szerepel.