Starity

Film készül a Csitt, csitt című regényből - íme a két főszereplő

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. augusztus 29. 18:18 #1
- törölt felhasználó -    
Becca Fitzpatrick Csitt, csitt című bestsellere 2009-ben került a boltok polcaira, a történet pedig hamar a könyvmoly tinédzserek kedvence lett. Az írónő sokáig habozott a könyv adaptálását illetően, nemrégiben viszont szabad utat adott a stúdióknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. augusztus 29. 18:47 #2
Alessia.
Alessia.
visszatérő vendég

StátuszI'm selling my soul for a boogie with you today
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 322
Csatolások: 18
Azonosító: 256196
Alig várom. wub.gif Eddig csak 2 könyvet olvastam ki és most olvasom a 3.-at. Néha játszadoztam a gondolattal hogy milyen lenne ha film készülne belőle és tessék. Nagyon várom. laugh.gif
2018. augusztus 29. 20:02 #3
BGreta16
BGreta16

Státusz★★★
Hozzászólás: 503
Csatolások: 1
Azonosító: 126140
Az egyik kedvemc könyvemről van szó. Habár pont nem ilyennek képzeltem el a szereplőket, mégis ezerrel várom milyen lesz.
2018. augusztus 29. 20:09 #4
Fzsuzsi96
Fzsuzsi96
új tag
Hozzászólás: 44
Csatolások: 0
Azonosító: 269850
Ennek a "testvér-sorozatát" olvastam (ha lehet így fogalmaznom) a Falen-t....bár annak se lett túl nagy visszhangja. mellow.gif
Félek, ennek se lesz....a Young Adult adaptációknak pár éve kezd leáldozni, pl. az Időcsavar, meg most a Sötét elmék (de a Beavatott is csúfosat bukott a mozikasszáknál) unknw.gif
Nem lehet már újat mutatni, az Alkonyat-szériák környékén kezdődött ez az őrület, hogy felfedezte magának Hollywood, hogy minek saját ötlet, amikor vannak kész alapanyagok is? Igen ám, de egy idő után bejött a fentebbi helyzet....sajnálom, mert a bukott angyalos regényekért egy időben majd' megőrültem (pl. most is ott figyel Susan Ee "Angelfall"-trilógiájának első 2 kötete, és fogalmam sincs, mikor jutok el a 3.-ig. sad.gif

Most pl. nyakamba kaptam King bácsi műveit, és jelenleg is az "Az"-t olvasom bőszen....a világ változik, az emberek ízlése szintúgy.....mostanság pl. King műveit dolgozzák fel (vagy újra, vagy először)....HBO-n elindult a Castle Rock, az "Az"-nak a 2. része jövőre jön, a "Carrie"-t 2013-ban remake-elték..... beer.gif

Ezzel a rakat szöveggel csak arra akartam rávilágítani, hogy minden kornak megvan a maga filmkultusza.....és az most már nem a Young Adult-regények adaptációjának kultusza....annak már leáldoztak, most jöhet az újabb éra. pardon.gif
2018. augusztus 29. 20:33 #5
Divergent
Divergent
Dark witch

Státuszimmersed in the frenzy
Hozzászólás: 2157
Csatolások: 138
Azonosító: 242716
Kíváncsian várom smileeee.gif
2018. augusztus 29. 20:56 #6
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Régen olvastam már ezt a könyvet,azt hiszem 3-4 éve kb, egyik kedvenc könyvsorozatomnak mondhatom még mindig, mivel meghatározó volt nekem, többek között ennek is köszönhetem, hogy könyvmoly vagyok.
Kíváncsian várom a filmet, nekem igazából a szereplők megfelelnek, Liana nagyon szimpatikus, az általam imádott Vissza hozzád c. filmben jól játszott, hát remélem a fiú is kellemes csalódás lesz.

vicces, hogy már két napja megírtam ezt a cikket ugyanilyen részletesen, mégis más szerzőtől lett publikálva, de no problem
2018. augusztus 29. 21:12 #7
LizzieAmalie
LizzieAmalie
visszatérő vendég

StátuszNot today
Hozzászólás: 443
Csatolások: 297
Azonosító: 270172
Már régóta tervezem, hogy majd egyszer elolvasom a könyvet..de még nem sikerült odáig eljutnom, viszont a sztorija nagyon érdekel. Kíváncsi vagyok a filmre is. smileeee.gif
2018. augusztus 29. 21:18 #8
RRavenclaw
RRavenclaw
új tag

StátuszA kedvencek közt nincs sorrend!
Hozzászólás: 28
Azonosító: 253711
Jesszus, nem akarok rosszmájú lenni, de biztos vagyok benne, hogy ez borzalmas lesz. (Ne legyen igazam!)
2018. augusztus 29. 22:27 #9
the banshee
the banshee
lexi howard enthusiast

Státuszfocus on the good
Hozzászólás: 4554
Csatolások: 4469
Azonosító: 267596
Nagyon nem így képzeltem el őket, de mindenképpen meg fogom nézni! smileeee.gif
2018. augusztus 29. 22:47 #10
Brandy
Brandy
♥♥Rhysand♥♥

Státusz❤Rhysand❤Azriel❤Court the roses könyv sorozat❤
Hozzászólás: 5328
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Foltott teljesen másképp képzeltem el! De szerintem más emberek is biggrin.gif de a mai világba smink meg a szerkesztők csodákra képesek ALIG VÁROM MÁR!!!! hogy filmként is láthassam biggrin.gif
2018. augusztus 29. 23:04 #11
RedKoi
RedKoi
új tag
Hozzászólás: 61
Azonosító: 255348
Olyan 5 éve olvashattam, és akkor nagyon imádtam. A mai napig az egyik kedvencem, számomra is meghatározó könyv volt. Ez a könyvsorozat is az első olvasásaim közé tartozik, aminek köszönhetem az olvasás iránti szeretetemet. Egyébként tetszenek a színészek bár a lányt nem így képzeltem el, viszont Foltot nagyon eltalálták!biggrin.gif Szinte majdnem ugyanígy képzeltem el.biggrin.gif Már régebben amikor beharangozták, hogy film készül belőle akkor nagyon vártam, és mivel nem készült el, ezért eléggé feledésbe merült. Nagyon örülök, hogy végül mégis lesz belőle film! Nagyon kíváncsi vagyok. biggrin.gif
2018. augusztus 30. 07:48 #12
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1653
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Anno elolvastam az összes könyvet, nekem nagyon tetszett. Én is attól tartok, hogy nem fogják tudni normálisan kivitelezni ennek a filmnek a megvalósítását, de ne legyen igazam smileeee.gif Mindkettő karaktert kicsit máshogy képzeltem el, de nem választottak olyan rosszul smileeee.gif Kíváncsian várom
2018. augusztus 30. 08:28 #13
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1721
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Régóta szemezgettem a könyvvel, de a romantikus történeteket általában mellőzöm, most azonban pont egy olyan időszakomban vagyok, hogy szinte csak ilyeneket olvasok. Úgyhogy szerintem erre is sort kerítek, ha végzek az aktuális olvasmányokkal.
2018. augusztus 30. 12:12 #14
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3201
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
A könyvsorozatot imádom. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a film. A színészektől nem vagyok lenyűgözve, főleg a Foltot játszó sráctól nem. Vagányabbnak képzeltem el a karaktert.
2018. augusztus 30. 15:13 #15
AliceLiza
AliceLiza
Warrior

StátuszI'm not like you. I'm better than you. ;)
Hozzászólás: 3166
Csatolások: 20513
Azonosító: 225584
Nem értem, hogy miért ilyen későn adott szabad utat az írónő? Én a helyében akkor egyeztem volna bele, mikor fel volt hájpolva, mert akkor nagyobb volt az érdeklődés iránta.
Viszont, lehet ez sem olyan rossz húzás. Egyik barátnőm kedvence volt ez 12 évesen, 23 évesen talán megnézi "nosztalgiából". Nem tudom.
De lehet hogy most jött rá az írónő arra hogy ebben a digitális világban (sajnos) már inkább filmekkel/sorozatokkal lehet jobban megismertetni egy történetet. Aztán a filmes borítóknak hála később még több kötet kelhet el egy könyvből... biggrin.gif
2018. augusztus 30. 15:39 #16
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2018.08.30. 15:13)
Nem értem, hogy miért ilyen későn adott szabad utat az írónő? Én a helyében akkor egyeztem volna bele, mikor fel volt hájpolva, mert akkor nagyobb volt az érdeklődés iránta.
Viszont, lehet ez sem olyan rossz húzás. Egyik barátnőm kedvence volt ez 12 évesen, 23 évesen talán megnézi "nosztalgiából". Nem tudom.
De lehet hogy most jött rá az írónő arra hogy ebben a digitális világban (sajnos) már inkább filmekkel/sorozatokkal lehet jobban megismertetni egy történetet. Aztán a filmes borítóknak hála később még több kötet kelhet el egy könyvből... biggrin.gif

Valahol azt olvastam, hogy az eddigi koncepciók egyáltalán nem nyerték el Becca tetszését, éppen ezért nem is szerette volna, hogy azok alapján készítsék el a filmet. Most álltak elő egy olyan ötlettel, ami az írónő szerint is megfelelő az adaptáláshoz, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos, pár nappal ezelőtt olvastam ezt a pletykát. Mindenesetre ha ez igaz, örülök, hogy Becca nem ész nélkül gondolkodik erről, és bízok abban, hogy hogyha magának a szerzőnek tetszik, nekünk is fog.
1 felhasználónak tetszik: AliceLiza
2018. augusztus 30. 16:20 #17
pporakoo
pporakoo
little euphoria

Státusztake my pressure to the moon, astronaut
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 53
Azonosító: 261438
A könyvsorozatot olvastam; az nem volt rossz, kifejezetten tetszett. Kíváncsi vagyok a filmre, hogy mit hoznak ki belőle.
2018. augusztus 30. 16:45 #18
Directioner-5SOS
Directioner-5SOS
visszatérő vendég

Státusz"Ha valakinek egy darabot adsz a szívedből, az többet ér, mint a világ összes pénze."
Hozzászólás: 195
Azonosító: 238744
Imádtam minden percét mikor olvashattam. A Nora-t alakító színésznő jónak tűnik, eltudom képzelni ebben a szerepben. De Wolfgang Novogratz neve egyáltalán nem mondd semmit. Ránézésre nem tudnám elképzelni Foltnak, de majd meglátjuk, hogy fog alakítani. Én szurkolok, hogy ne legyen hatalmas csalódás a film számomra
2018. augusztus 30. 20:54 #19
SnowDropGirl
SnowDropGirl
új tag

StátuszI don't give a fuck.
Hozzászólás: 1
Azonosító: 268712
Szerintem találhattak volna megfelelőbb színészeket is.
2018. augusztus 30. 21:07 #20
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9492
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
szerintem ez egy túlértékelt könyv.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok