A fennállásának 14. évfordulóját ünneplő formáció Nashville-i fellépésén jelentette be döntését és annak okát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sokkolta rajongóit a Paramore! Többé nem adják elő a Misery Businesst
2018. szeptember 10. 16:58
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2018. szeptember 10. 17:26
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Nagyon szeretem a Paramore-t, de ez a szám nekem sem volt soha a kedvencem, valahogy olyan kicsinyesnek találtam a szövegét. Nem bánom, hogy ők is úgy érzik, kinőttek már ebből..
2018. szeptember 10. 18:37
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline |
Nagyon szeretem őket és ezt a számot is, de amennyit zaklatják őket a "régi paramore"-ral, megértem őket.
2018. szeptember 12. 08:26
Bár zeneileg jól össze van rakva a szám, megértem, hogy a mondanivalójával többet nem tudnak azonosulni.
2018. szeptember 13. 20:58
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline |
Hát, nekem ez a kedvenc számuk, mégha a lyrics olyan is amilyen. Szerintem ez a legritumusosabb daluk, a mostani stílusukat nem igazán kedvelem már :/
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.