Starity

Visszavonul a nyilvánosságtól Selena Gomez

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. szeptember 24. 18:16 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®
 
StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 12.08.01.
Hozzászólás: 2743
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Offline offline
A 26 éves színész-énekesnő ismét szabadságra megy, ez alatt az idő alatt pedig nagy valószínűséggel nem fog posztolni a közösségi oldalakon.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. szeptember 24. 18:30 #2
Keashia
Keashia
új tag
 
StátuszArianator .
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.09.03.
Hozzászólás: 66
Csatolások: 0
Azonosító: 270754
Offline offline
Már nem is azért , de végre !!!! Utálom , hogy folyton folyvást róla beszél a média , pedig semmi sem történik vele . Meg másrészt , eleve nem értem minek erőlteti azt , ami másoknak is megy . Pózolni , fényképezni , szelfizni . Jé ! Ma már mindenki ezt csinálja , szóval nem értem , hogy ettől mitől lenne különb .... ő . Jó , és örülök , hogy hálás meg minden , ez higgyétek el csak azért megy , hogy feltuningolja a hírnevét , és megint róla beszéljen mindenki . Higgyétek el nekem , hogy egy hónap múlva úgy is megjelenik valamije , plusz ha kilép az utcára , hogy vegyen egy tejet a sarki ábécében , attól még ugyanúgy fotózzák . Az emberekből ( nem mindenkiből ) hiányzik a logika ....
2018. szeptember 24. 18:44 #3
FloraT
FloraT
visszatérő vendég
 
StátuszW- wait a minute, hold up!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.03.01.
Hozzászólás: 308
Csatolások: 1
Azonosító: 240999
Offline offline
Igen, de ez meddig fog tartani vajon.
2018. szeptember 24. 19:13 #4
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.10.04.
Hozzászólás: 230
Csatolások: 0
Azonosító: 260145
Offline offline
Ha tényleg betartja, hogy nem fog posztolni egy jó ideig semmit, akkor szerintem teljesen korrektül áll a dolgokhoz. Nem akarja, hogy cikkezenek róla, ezért nem tesz ki semmit. De nem rinyál, hogy milyen sanyarú "sztár sorsa" van és mindentől függetlenül felfogja és értékeli, hogy milyen hatalmas előnyei vannak annak, hogy ismerik a nevét és ahogy mondta, hallathatja a hangját. Én azokat a sztárokat tartom nagyon állszentnek, akik panaszkodnak, hogy nincs magánéletük és eljátszák a hattyú halálát, miközben napi szinten félpucér, nyaralós, bulizós vagy éppen smink nélküli és csaladi képek tucatját tolják fel magukról netre, ráadásul nyílvános profilra. Önmagában nincs problémám azzal, hogy valaki meg szeretné osztani az élete szép, vicces vagy akár nehéz pillanatait a számara kedves emberekkel, de már minden közösségi oldalon be lehet állítani, hogy csak bizonyos emberek láthassák ezeket a dolgokat. De ha valaki nem akarja, hogy rajta csámcsogjon mindenki, akkor az miért oszt meg képeket több millió emberrel?
2018. szeptember 24. 19:36 #5
vasasreka8
vasasreka8
rebecca
 
Státusz-
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.06.12.
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
Offline offline
Régen ő volt a legnagyobb kedvencem,mindig is tetszett a stílusa, amit csinált, ahogy most is, ami érdekes azt figyelembe véve, hogy mekkora változásokon ment át. Lehet csak én nem bírom már tartani a lépést az aktuális hírekkel, de a júniusi Back to you-n kívül mikor is jelent meg úgy a közelmúltban cikk a munkásságáról? Nem tudom mit csinál ez a lány mostanában, de most még ez is, nekem úgy tűnik mintha a süllyesztő felé közeledne Miley-val és Demivel együtt, bár tudom, ők nem ide tartoznak, de kicsit fenn vagyok akadva ezen a hármason mivel évekkel ezelőtt nagyjából ez az egész oldal köréjük szerveződött, túlzással persze. De nagyon felkapottak voltak, most meg alig hallani róluk. Selenára visszatérve, nem tudom mi lehetett az oka, hogy mostanra ennyire elfajult a betegsége, hogy vesetranszplantáción is át kellett esnie, viszont szerintem nagyon megrázó volt a számára és úgymond teljes mértékben felnőtt, értékrendje, világképe is változott én úgy érzem. Meg ez a sok csend körülötte, aztán most ez is, nem úgy tűnik, mintha még mindig az éneklés és a színészet lenne az álomszakmája. Fura.
2018. szeptember 25. 08:18 #6
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ
 
Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 10.11.13.
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Offline offline
Selena az elmúlt időszakban önkénteskedett, albumon dolgozott, ráadásul most jelenik meg a soron következő dala is. Nincs itt szó süllyesztőről, de a betegségét figyelembe véve, nem csodálom, hogy kis szüneteket iktat a karrierjébe. Inkább, minthogy megőrüljön...helyesen teszi. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bendi108
2018. szeptember 25. 09:18 #7
EnGreta
EnGreta
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.06.
Hozzászólás: 211
Csatolások: 0
Azonosító: 264744
Online online
Nem tudom minek kell ezt így bejelenteni. Egyszerű, ne posztoljon és kész. Mondjuk így jó, mert írnak arról, hogy szünetet tart. Aztán majd írnak arról amikor újra kirak egy képet. Szerettem a korábbi dalait, de amit mostanában produkál az nem egy nagy durranás. Jó lenne ha tényleg visszavonulna kicsit és azzal foglalkozna, hogy jó dalokat hozzon össze.
2018. szeptember 25. 17:12 #8
BIRTHDAY
BIRTHDAY
új tag
 
StátuszSelenator FOREVER !!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.17.
Hozzászólás: 80
Csatolások: 0
Azonosító: 234558
Offline offline
Tudom, hogy sokan nem követik figyelemmel, azt, hogy éppen mit csinál és csak az ilyen cikkek alapján tájékozódnak, ezért is lenne jó, ha a cikk írója utánanézne egy kicsit a dolgoknak.
Selena nem tart szünetet a karrierjében, továbbra is dolgozik, oka van annak, hogy megint otthagyja a közösségi médiát. Az elmúlt napokban nagyon aktív volt, posztolt, liveolt, válaszolt az üzenetekre, videóhívásokra és nagyon komoly dolgokról beszélt a rajongóival, mint például a szorongás és depresszió kezelése. Viszont rengeteg utálkozó komment is járt a visszatérésével, amiket nagy valószínűséggel olvasott. Ha valaki veszi a fáradságot és elolvassa, mi áll ezalatt a kép alatt instán, akkor láthatja, hogy pontosan mi is az oka a visszavonulásnak.
Zárójeles megjegyzés: Szerintem teljesen érthető, ha valaki, aki 5 éven át folyamatosan depresszióval és szorongással küzdött, nem kér a feléje irányuló (megjegyzem teljesen indokolatlan) utálatból.
Bocsi, ha sok voltam, köszi, hogy elolvastad. Legyen szép napod!
2018. szeptember 25. 18:18 #9
Hyerin-ah
Hyerin-ah
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.09.10.
Hozzászólás: 202
Csatolások: 0
Azonosító: 259651
Offline offline
Remélem ez idő alatt készülőben lesz egy új album! sad.gif Annyira jó lenne új dalokat hallani tőle, hiányzik. :/ Már rongyosra hallgattam az albumait, úgy érzem újakra van szükségem. sad.gif
2018. szeptember 26. 20:01 #10
XIXO tea
XIXO tea
 
Státusz#15év #fuvola #starity #zene #B.H. <333 #győr
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.06.05.
Hozzászólás: 854
Csatolások: 1
Azonosító: 256877
Offline offline
Helyes! Szüksége van a pihenésre!
2018. szeptember 27. 01:33 #11
- törölt felhasználó -    
Ezekkel a kis nagy hangú visszavonulásaival annyi a probléma, hogy a bejelentése körül csapnak akkora hírt, mint amikor új dala jelenik meg, címlapon szerepel vagy interjút ad. Ergo nem lesz tőle kisebb felhajtás körülötte, csak még nagyobb, mint a hétköznapokon.
A rajongói meg az utálói is kifejtik a maguk véleményét, esetleg a sokadik pár napos visszavonulását nyomon követve, a sorozatos hiteltelenségét megtapasztalva, még cinikusabban közelítik meg a hírt, még élesebben lesznek a kommentek.
Mivel jó hangulatban vagyok, azt még megértem, hogy a lánynak nem a logika az erőssége, - ami azt illeti, a leggyengébb pontja - de mostanra még így is fel kellett volna ismernie a folyamatábrát, amit felvázoltam. - Einstein mondott valami olyasmit... hogy az őrültség jele, ha valaki ugyanazt csinálja, és eltérő eredményt vár., ez a magatartás is passzolós - Vagyis... ha azt akarná, hogy ne legyen róla szó, békén hagyják, és pihenhessen, akkor ne keverjen a visszavonulás körül ekkora cirkuszt, csak tegye meg.
De ezt nem bírja, mint ahogy nem bír hosszabb távra elvonulni az emberektől se, mert szüksége van erre a rivaldafényre, hogy jól érezze magát, hogy értékesnek érezze magát, és külső visszajelzések tudatosítsák benne, jól csinálja, amit csinál, hogy szeretik. Szóval a bejelentés formáján túlmenve sincs értelme az egésznek. Ezek miatt pedig én elég unalmasnak, avagy nevetségesnek tartom ezeket a meneteket.
2018. szeptember 27. 09:36 #12
Revelynne
Revelynne
✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧
 
Státuszlook like the innocent flower, but be the serpent under it.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.01.17.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 1649
Azonosító: 268727
Offline offline
istenem, már csak a kommentekért megérte elolvasni ezt a cikket. annyira imádom, mikor valaki olyan komolyan vesz dolgokat, hogy képes száz oldalas esszét írni hozzászólás gyanánt, amiben konkrétan einsteinnel példálózik. GIRL CHILL, nem a doktori disszertációdat írod selenáról, hanem egy kommentet starityre, jesus.
amúgy, remélem rendesen kihasználja ezt a pihenőt. már nagyon várom az új dalokat.
2018. október 07. 15:59 #13
- törölt felhasználó -    
Már nem azért de szerintem ezzel nem szerette volna magára hívni a figyelmet. Annyira bírom hogy ennek a szegény lánynak nem lehet semmit sem csinálnia,mert utána össze-vissza el lesz hordva hogy mit képzel magáról stb. Amúgy szerintem igen is be kell jelenteni hogy visszavonul. Gondolom azért ő se szeretné annyira hogy a rajongói aggódjanak miatta. Szóval szerintem nincs evvel semmi baj.
Keashia: Öm...Nem értem a problémád. Mi van akkor ha lesz új zenéje a szünet után? Kb minden celebnek az új zene a visszatérés. Nem értem...Ha utálod Selenát akkor egyáltalán miért írsz ide? Foglalkozz a te kedvenceiddel:) Köcce.
2018. október 09. 19:28 #14
- törölt felhasználó -    
Erőt gyűjt Selly, neki is kell pihenés! Hajrá! smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok