Bejelentette a Freeform, mikortól láthatják a nézők a Shadowhunters 3B-t, azaz a széria lezárószakaszát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shadowhunters: Februárban érkezik a széria befejezőévada
2018. november 04. 10:46
2018. november 04. 13:04
![]() |
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 1921 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 ![]() |
Na elmennek a francba a készítők elkaszálni egy sorozatot aminek világszerte milliónyi rajongója van és hihetetlen összefogásról tesznek tanúbizonyságot minden nap csak azért mert csinálni akarnak más sorozatokat amik majd szép sorjában megbuknak ahogy az lenni szokott idén is nem egy olyan sorozat bukott meg amit nagyon reklámoztak és jó nézetségű sorozatokat kaszáltak el miatta de ezek még az első évad végét se érték meg vagy lenyomták őket egy nap alatt. Persze jobb kidobni egy csomó pénzt új sorozatra a promózására mint folytatni a már meglévő sikeres sorozatot
2018. november 04. 13:24
![]() |
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 ![]() |
Pedig ahonnan indult nagy előrelépéseket tett. Jó értelemben. Bevallom, hogy az első 2-3 rész után nekem is nagy erőt kellett vennem magamon, hogy folytassam (leginkább a főszereplőt játszó színésznő borzalmas alakításai miatt), de nem bántam meg, hogy így tettem. A sorozat jobb lett, mint a kezdetekben volt, pedig ez a legtöbb sorozatnál fordítva szokott lenni. Sajnálom, hogy kaszát kapott.
2018. november 04. 14:06
Én, személy szerint már az első rész huszadik perce után nagyjából kikapcsoltam az egészet a főszereplőt alakító színésznő pocsék játéka miatt, és sosem próbálkoztam meg az újrakezdéssel — őszintén, nem is szeretném folytatni —, de a legtöbb elkaszált sorozat még ennyit sem kap. Befejezik az évadot, és annyi. Nincs folytatás. Nekik még van, és a kétórás filmmel (már, ha az tényleg megvalósul; nem vagyok jártas ebben) méltó lezárást kap, szóval szerintem egyik rajongónak sem megalapozott a felháborodása. Persze, sajnálom, hogy valaki elveszti majd a kedvenc sorozatát, de megkapja a lezárást, amelyet megérdemel.
2018. november 04. 17:32
![]() |
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 ![]() |
Sokat fejlődött a sorozat a kezdet óta, nagyon kíváncsi vagyok az utolsó pár részre, de még mindig mérges vagyok a Freeformra amiért minden jó sorozatot elkaszálnak, simán belefért volna egy negyedik évad még..

2018. november 04. 22:57
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Még mindig pipa vagyok amiért a sorozat csúcspontjánál kaszálják el a sorozatot. Nagyon sajnálom, fantasztikus sorozat lett belőle és már nagyon kíváncsi vagyok a végkifejletre.♥
Kapcsolódó sztárok

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Camila Cabellót és Shawn Mendest ezúttal vásárolgatás közben fotózták
Camila Cabellót és Shawn Mendest ezúttal vásárolgatás közben fotózták
Nagyon egymásra találtak.

Taylor Swift új dalában utalt rá, miért szakított Joe Alwynnel?
Taylor Swift új dalában utalt rá, miért szakított Joe Alwynnel?
Nem akarta feleségül venni?

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Austin Butler eljegyezte Kaia Gerbert?
Austin Butler eljegyezte Kaia Gerbert?
A múlt hónapban történhetett.

Kourtney Kardashian és Travis Barker úgy döntött, végleg felhagynak a mesterséges megtermékenyítéssel
Kourtney Kardashian és Travis Barker úgy döntött, végleg felhagynak a mesterséges megtermékenyítéssel
Kiderült, miért döntöttek így.

Dua Lipa Barbie-nak öltözött új klipjében
Dua Lipa Barbie-nak öltözött új klipjében
Megjelent a Barbie-film egyik hivatalos dala.