Starity

Megérkezett a Bosszúállók legújabb részének első előzetese

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. december 08. 12:53 #1
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡
 
Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 17.07.23.
Hozzászólás: 1763
Csatolások: 67559
Azonosító: 265584
Offline offline
Mivel tavaly ilyentájt jelent meg a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetese, így minden Marvel-rajongó tűkön ülve várta, hogy vajon mikor fog debütálni a Bosszúállók 4. részének előzetese. A tegnapi napon pedig végre megérkezett a várva várt a trailer.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. december 08. 14:07 #2
kíváncsi-fáncsi
kíváncsi-fáncsi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 172
Csatolások: 0
Azonosító: 180904
Offline offline
ez a nesze semmi fogd meg jól kategória, de legalább jó volt újra látni a "megmaradt" szereplőket wink.gif
2018. december 08. 14:08 #3
- törölt felhasználó -    
A barátaim rengeteg ideig nógattak, konkrétan már hetedik óta, hogy nézzem meg a Marvel-filmeket, mert nem fogok csalódni. Világ életemben pesszimista voltam, és nem csak az MCU-val kapcsolatban, hanem úgy magával, az élettel. Egészen egy hónappal ezelőttig nem is nagyon érdekelt, mígnem úgy döntöttem, hogy ha maximum nem tetszenek, akkor abbahagyom. Mekkorát csalódtam... pozitívan. Kétség kívül állíthatom, hogy a Marvel jelenleg az egyik olyan dolog az életemben, amely inspirál és ösztönöz, noha valószínűleg én vagyok a brand legújabb rajongója lol. Anyways.
Tegnap óta kb. tízszer tekintettem meg az előzetest, és még mindig nem tudom megállni, hogy ne sírjak. Egyszerűen csak szívszorító, és egyenesen depresszív, ami történik, és noha tudom, hogy rengeteg pozitív dolog is fog történni, egyelőre csak arra tudok fókuszálni, hogy a kedvenceim nagy része porrá lett, a maradék pedig valahol önmagát hibáztatva, szeretteit és barátait siratva gyászol. Kivéve Scott. Scott a lélekállatom, bár ötletem sincs hogyan juthatott ki a Kvantumtérből... remélem azért kiderül. Clint, mint Ronin az egyik legérdekesebb dolog az egészben, és alig várom, hogy többet megtudhassunk róla. És bár annak ellenére, hogy Peggy az egyik legkedvencebb karakterem az egész univerzumban, és rettentően hiányzik, mégis úgy gondolom, hogy beleszőni ismét a történetbe... furcsa. Csak teóriákat olvastam az egész Endgame-ről, és biztos, hogy a 90%-a nem úgy fog történni, mint az kigondolták, de ha mégis, akkor feleslegesnek találom az ő szerepét, és az egész Steggy dolog visszahozását. Valamint, rettentően mérges vagyok. I mean, Shuri. Miért kellett szerencsétlenemnek meghalnia. Ezen kívül Tony üzenete az a dolog, ami nagyon fájt. Az ő és Pepper kapcsolata a legszebb dolog, ami valaha történt a történetben, és bár tudom, hogy Pepper nem halt meg, és valószínűleg Tony-t is megmenti vagy Valkyrie, vagy Carol, vagy valaki, de akkor is szörnyű azt látni, hogy búcsúüzenetet vesz fel neki, és az utolsó szavai főként fájnak.
Összességében, annak ellenére, hogy nem sokat mutat az előzetes, én mégis rettentően várom már az áprilist (a márciust is... Captain Marvel pls), és elképesztően sok kérdésem van még. Több, mint az Infinity War után volt.
1 felhasználónak tetszik: Romolia
2018. december 08. 16:24 #4
- törölt felhasználó -    
Ó, tegnap én már rongyosra néztem! biggrin.gif

Nem értem amúgy a sok negatív kritikát, ami érte a trailert. Én kifejezetten örülök annak, hogy ez egy "életszagú" bemutató. Gyászolnak a karakterek, könyörgöm! És ez teljesen logikus, ez most kell! Ne várja már el mindenki hogy "fúdeatomdurva" trailer lesz. Jön még ki bemutató és arra is hagyni kell valamit. Azért az tetszett, hogy a végén Scott kicsit oldotta a feszültséget! biggrin.gif Egy viszont elszomorít, mégpedig, hogy Strange nem hiányzik senkinek... Vagy ezek szerint Wong is eltűnt? sad.gif
2018. december 08. 16:33 #5
Haneille
Haneille
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.12.06.
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 271255
Offline offline
Akkor készítem a zsebpénzt a jegyre biggrin.gif . Szerintem imádni fogom , bár az előző bosszúállók filmeket se néztem meg , csak előzeteseket , mert a barátnőm rajong ezekért a Marvel cucmókért . Egyvalaki viszont hiányozni fog: Loki . Ha pedig filmet tévesztenék Lokival kapcsolatban akkor mondom hogy csak az előzeteseket láttam biggrin.gif . Amúgy meg Chris Hemsworth , btch ! <3
2018. december 09. 12:06 #6
JustACatLover
JustACatLover
új tag
 
StátuszNem tudok ide olyan jó szöveget írni, mint mások.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.05.21.
Hozzászólás: 73
Csatolások: 0
Azonosító: 269899
Offline offline
Amikor megláttam Peggy képét a kapitány iránytűjében... sad.gif
És Tony üzenete...miért kell már a film előtt érzelmileg tönkretenni a rajongókat?!
2018. december 11. 16:40 #7
helsinkimagyarimado
helsinkimagyarimado
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.11.12.
Hozzászólás: 401
Csatolások: 0
Azonosító: 271117
Offline offline
Ez király lesz! biggrin.gif Már nem győzöm kivárni a premier idejét! smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!