Kikre figyelnek oda nap mint nap a rajongók? A cikkből megtudhatjátok, mely hírességek rendelkeznek a legtöbb követővel az Instagramon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Őket követik a legtöbben Instagramon 2018-ban
2018. december 19. 13:04
![]() |
Dpatrizia444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 265065 ![]() |
én semelyikőjüket se követem, lol.
2018. december 19. 13:42
![]() |
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1502 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 ![]() |
Négy éve volt Brazíliában a vb, idén Oroszországban focizott Neymar.
Amúgy örülök, hogy ilyen népszerű ez a sport, viszont Kardashianéket biztos nem követném. Bár ez nem is emberi értékmérő. Az itt szereplő emberek legtöbbjét nem szívesen látnám az instán.
Amúgy örülök, hogy ilyen népszerű ez a sport, viszont Kardashianéket biztos nem követném. Bár ez nem is emberi értékmérő. Az itt szereplő emberek legtöbbjét nem szívesen látnám az instán.
2018. december 19. 17:16
![]() |
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12139 Csatolások: 11678 Azonosító: 4133 ![]() |
Én egyik kedvencemet sem követem sehol, mert minek. Mivel gondolom nem én vagyok az egyetlen, hanem sokan mások is így vannak ezzel - semmit nem jelentenek ezek a számok
Értelmetlenül jelöl meg követ mindenki mindenkit, így teljesen jelentőség nélkül maradt ez a dolog.

2018. december 19. 18:06
![]() |
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1973 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 ![]() |
És ezek közül mennyi lehet a megvett követő és az igazi?
2018. december 21. 16:55
![]() |
blackcoffeev i r g h o e ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 2856 Csatolások: 140 Azonosító: 234796 ![]() |
Hát, én egyiket sem követem.
2018. december 25. 17:58
![]() |
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 ![]() |
lol egyiket se követem
2018. december 26. 17:02
![]() |
Zsóka11βℓαсқвеαқ ωıτсн ☪ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2220 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Ezek közül csak Kyliet és Arianat követem, bár nagyon szeretem még The Rockot is, de az ő instája nem az én stílusom.
A többi meg nem igazán érdekel...

A többi meg nem igazán érdekel...
2019. február 06. 17:12
![]() |
Pindurka 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.06. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 271594 ![]() |
Anorex parádè undoritoan nèznek ki mi lett ezekkel az emberekkel!!!uristen
Kapcsolódó sztárok

Bella Thorne nem szőrtelenít – fotók
Bella Thorne nem szőrtelenít – fotók
A híresség tesz minden elvárásra és hanyagolja a borotvát

Hiába hívta randira Dylan Sprouse, Palvin Barbi fél évig ellenállt a színész csábításának
Hiába hívta randira Dylan Sprouse, Palvin Barbi fél évig ellenállt a színész csábításának
Már nyolc hónapja tart a modell és a színész viszonya.

Másodjára is megnősült Paul Wesley
Másodjára is megnősült Paul Wesley
Elvette újdonsült kedvesét a Vámpírnaplók sztárja.

Rajongói szerint Mac Miller előtt szeretett volna tisztelegni Ariana Grande a Grammy-gálára készíttetett ruhájával
Rajongói szerint Mac Miller előtt szeretett volna tisztelegni Ariana Grande a Grammy-gálára készíttetett ruhájával
Végül nem jelent meg a rendezvényen.

Új pasija van Nina Dobrevnek
Új pasija van Nina Dobrevnek
Forgatókönyvíróval találkozgat a színésznő.

Liam Hemsworth nyilvánosságra hozta, hogy a felesége felvette az ő vezetéknevét
Liam Hemsworth nyilvánosságra hozta, hogy a felesége felvette az ő vezetéknevét
A magánéletben immár Miley Hemsworthnek hívják az énekesnőt.

Justin Bieber: „A házasság bizony nehéz”
Justin Bieber: „A házasság bizony nehéz”
Justin nagyon sok intim részletbe avatja be az olvasót

Megnyerte első Grammy-díját Ariana Grande – ezért nem jelent meg a díjátadón az énekesnő
Megnyerte első Grammy-díját Ariana Grande – ezért nem jelent meg a díjátadón az énekesnő
A Twitteren tudatta, hogyan érez győzelmével kapcsolatban.