A szerelmesek közel nyolc éve alkotnak egy párt, de eljegyzés és házasság nem szerepel a terveik között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kállay-Saunders András nem tervezi elvenni Tolvai Renit
2019. január 29. 18:18
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2019. január 29. 23:47
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline |
Hát nem mondanám a legszebb párnak őket... mellesleg mi az, hogy kanállal könnyebb kenyeret kenni? Ekkora baromságot...
2019. január 30. 17:38
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
egyetértek vele, bár nem tudom az a kanalas dolog jó példa volt... ekkora hülyeséget még sosem hallottam. de az tényleg igaz, hogy minek kell ahhoz papír meg nagy, drága felhajtás, ha két ember úgyis szereti egymást.
2019. február 05. 17:50
Kaitlynúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.12.11. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 271279 offline |
Kanál:D Szakadtam. Ez most egy konyhai segítség-riport volt vagy mi? De nyilván nem kell hogy az emberek egyből házasodjanak, de azért... mégis csak boldogság tölti el ilyenkor az embert.
2019. március 09. 21:46
még mindig fenn vagyok akadva ezen a kanalas hasonlaton ómájgád
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Nagy tragédia érte a sztárt.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit