A színésznő besokallt és végre megnyílt azzal kapcsolatban, mi mindent történt vele az elmúlt években.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mi történt vele? Alyson Stoner kopaszra borotválta a fejét
2019. február 14. 14:48
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2019. február 15. 11:17
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
Gyönyörűszép ez a nő, nagyon meghatott a története. Hát igen, nem csoda, hogy a gyerekkorukban kezdett tévésztárok mára már mind megjárták az elvonót és/vagy a pszichiátriát. Ez az életmód még felnőtteknek is feszegeti a határait és óriási teher, egy gyereknek nem szabadna engedni, hogy hordozza. Igaz, akkor nem lennének gyerekszínészek, de nem is azt mondom, csak hogy hatalmas figyelmet kell rájuk fordítani, hogy a korán kezdett munka ellenére ne maradjon ki a gyerekkoruk. Vegyük pl Natalie Portmant. Gyerekszínészként kezdett, de a szülei mindvégig speciális bánásmódban részesítették és nem emésztette fel a filmezés. Nem tudom, pontosan mi lehet a különbség Alyson és Natalie gyermekkorában, de erre tényleg nagyon oda kéne figyelni, ha szülőként nem megy, már kezdettől szakemberrel "kezeltetni" a gyereket. Ez azért nehéz, mert a szülő nehezen fogadja el, hogy a gyermeke nem tökéletes és segítségre van szüksége, amit ő esetleg képtelen megadni. De a tapasztalat azt mutatja, hogy mégis ezt kéne tenni.
Hosszú gondolatmenet, amit magyarul úgyse fog elolvasni egy érintett sem, de legalább leírtam a véleményem.
Hosszú gondolatmenet, amit magyarul úgyse fog elolvasni egy érintett sem, de legalább leírtam a véleményem.
2019. február 16. 20:34
unikornis23visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.10.30. Hozzászólás: 426 Csatolások: 0 Azonosító: 271043 offline |
Nem tudom ki ez de gyönyörű!!!!
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Nagy tragédia érte a sztárt.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit