Bár egyelőre még nem ítélték el a saját megverését megrendező színészt, úgy tűnik, az általa keltett botránynak így is meglesz a hatása: nemcsak ő, de sorozatának minden szereplője elveszítheti az állását.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jussie Smollett botránya miatt elkaszálja a Fox az Empire-t?
2019. március 16. 15:42
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2019. március 16. 17:29
![]() |
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 ![]() |
Én leginkább Taraji P. Henson miatt aggódtam. Kivételes tehetség. Ott tart hogy lassan már egy ikon lesz. Olyanokat alakít más filmekben is hogy atyaég! Szóval ha én arra gondoltam hogy ha egyszer kaszálni fogják a sorozatot annak az oka a Cookie-t játszó Henson művésznő lesz feltörekvő karrierje miatt és bár még nem hivatalos de szerintem is lehet hogy Jussie miatt el fogják kaszálni. Nekem mindenesetre tényleg csoda hogy emellett a sok filmforgatás mellett és főszerepei mellett hogyan tudott megmaradni az Empirenál és úgy a sorozatkészítésnél. Taraji. Én tényleg azt gondoltam hogy a későbbiekben majd miatta lesz nagy bajban az Empire de úgy látszik kaszálás szinten Jussie beelőzte a hülyeségei segítségével. Az volt a célja hogy bennemaradhasson a sorozatban erre az ellenkezőjét érte el és még a jó hírnevét is elvesztette. Hát nagyon megérte mit mondjak... Csak gratulálni tudok...
2019. március 17. 05:44
![]() |
Raven007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.07. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 268997 ![]() |
Mégis minek kell még itt tisztázódnia? Bizonyítékok vannak ellene, a két férfi is tanúskodott, mégis mit kellene még itt bizonyítani? Annyira gáz, hogy kirúgnak azonnali hatállyal egyeseket régi Tweet-ek miatt, ő meg egy ejnye-bejnyét sem kap.
2019. március 17. 08:13
![]() |
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 1947 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 ![]() |
Minden bizonyíték ellene szól mégis azt állítja ártatlan, ott vannak a videók a csekk amit a két pasinak adott plussz a telefon ügy (érthető miért nem akarta átadni)beszélt velük egy órával a támadás előtt és után is sőt rendszeresen beszéltek minden ellenére mégis tagad. Csak azt szeretném látni hogy a sok jajj szegény fiú szemét fehérek meg trump támogatókat kiabáló celebek szépen bocsánatot kérnek a rendőrségtől is. most miért nem verik a nyáluk a twitteren ég a pofájuk amiért felugrottak a támogató vonatra, és sok hülye még most is elhiszi amit mondott
Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Zack és Cody élete: 15 éve várnak arra a pillanatra a rajongók, amely most jött el
Zack és Cody élete: 15 éve várnak arra a pillanatra a rajongók, amely most jött el
Vicces utalás lett belőle.

Kitálalt Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax - elképesztő dolgokat írt a színészről
Kitálalt Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax - elképesztő dolgokat írt a színészről
Napvilágra került egy posztja.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Terhespocakjáról posztolt Robert Pattinson szerelme
Terhespocakjáról posztolt Robert Pattinson szerelme
Kerekedik a pocakja.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Brenda Songgal két gyermekük van.