A 2000-es években nagyon sok fiatal tehetség tűnt fel a Disney-csatornánál, akik az elmúlt évek alatt rengeteget változtak, új filmekbe, esetleg zenei karrierbe kezdtek. Most nézzük, hogyan is néztek ki kedvenceink a kezdetekkor és hogy néznek ki napjainkban.
A teljes cikkhez kattints ide!
21 Disney-sztár akkor és most – felismered őket?
2019. március 21. 16:24
![]() |
Justlifeisbeautifulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 265177 ![]() |
Na jó.. Csak én gondolkodtam el közben hogy ennek mi értelme? :')
Am annyi mást is bele lehetet volna rakni akik tényleg változtak de ők kB mind full ugyan úgy néznek ki mint régen
Am annyi mást is bele lehetet volna rakni akik tényleg változtak de ők kB mind full ugyan úgy néznek ki mint régen
2019. március 21. 17:18
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Hogy repül az idő. Szerintem a többség változott és fura látni, hogy felnőtt emberek lettek kedvenc tinisztárjainkból és nagy részük jelentős karriert futott be.
2019. március 21. 21:35
![]() |
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 858 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 ![]() |
a többség nagyon sokat változott
2019. március 22. 07:12
![]() |
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 ![]() |
Azért a Jessie című sorozatból nem csak Debbie-t lehetett volna betenni a cikkbe. Mert ezek a disney sztárok nem változtak,csak felnőttek. Azonban a fentebb említett sorozatban mondjuk szerepelt egy kissrác,aki nem kicsit változott az évek alatt
2019. március 22. 08:29
![]() |
swiftiegirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 264381 ![]() |
Szerintem ne erről kéne írni

2019. március 22. 23:53
![]() |
Doreen96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 198664 ![]() |
Értem én, hogy Disney sztárokról van szó, de közülük nem egy aki már korábban is kapott jelentősebb szerepeket... pl. Hilary a Casper és Wendy c. Filmben is szerepelt.. ergo maga volt a főszereplő a filmben. Aztán ott vannak az ikrek... ők se a Disney-nél kezdtek, hanem több filmben is kaptak kisebb szerepeket. Kissé zavaros a cikk, van pár ellentmondás benne... Illetve ha már cikk készül a Disney-sztárokról akkor miért csak a feléről?
Úgy értem hol van például “Zeke és Luther”- ből Adam Hicks vagy Ryan Newman? Na Ryan tényleg sokat változott Ginger kora óta! Vagy például a H2O sorozat szereplői vagy bármi... szívesen olcasnék egy cikket róluk! Várom a folytatást!!!
Úgy értem hol van például “Zeke és Luther”- ből Adam Hicks vagy Ryan Newman? Na Ryan tényleg sokat változott Ginger kora óta! Vagy például a H2O sorozat szereplői vagy bármi... szívesen olcasnék egy cikket róluk! Várom a folytatást!!!

2019. március 23. 16:36
![]() |
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 ![]() |
durva hogy mennyit változott a divat azóta..
2019. április 26. 16:02
![]() |
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 ![]() |
Hilary Duff Lizzie? Csak most esett le...
Kapcsolódó sztárok

Joe Jonas reagált arra, hogy Sophie Turner beperelte a kislányaik miatt
Joe Jonas reagált arra, hogy Sophie Turner beperelte a kislányaik miatt
Újabb fordulatot vett a dráma.

Tom Holland reagált egy mémre, ami a kapcsolatáról szól Zendayával
Tom Holland reagált egy mémre, ami a kapcsolatáról szól Zendayával
Vicces mém jelent meg róluk.

Sophie Turner beperelte Joe Jonast a gyerekeik visszatartása miatt - nagyon durva dolgok derültek ki
Sophie Turner beperelte Joe Jonast a gyerekeik visszatartása miatt - nagyon durva dolgok derültek ki
Újabb csúnya celebválás?

Kiderült, mikor romlott meg Hugh Jackman házassága
Kiderült, mikor romlott meg Hugh Jackman házassága
Nem bírták a nehéz időszakot.

Jon Bon Jovi ezért nem fog fellépni a fia és Millie Bobby Brown esküvőjén
Jon Bon Jovi ezért nem fog fellépni a fia és Millie Bobby Brown esküvőjén
Nem fog énekelni a sztár.

Joe Jonas és Sophie Turner válása: a háttérben óriási háború folyik?
Joe Jonas és Sophie Turner válása: a háttérben óriási háború folyik?
Kifelé igyekeznek nyugodt képet festeni a válásukról.

Nyilvánosságra hozták Angus Cloud halálának okát
Nyilvánosságra hozták Angus Cloud halálának okát
Júliusban hunyt el a sztár.