Starity

Lili Reinhart ismét megvédte a Trónok harcát

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. május 19. 07:40 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.03.12.
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Offline offline
Az elégedetlenkedő rajongókat tette helyre a fiatal színésznő, mikor elmondta, szerinte miért nem kellene változtatni a történeten.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. május 19. 08:18 #2
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ
 
Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.04.
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Offline offline
Teljesen egyetértek vele. Nevetséges ez a petíció. A sorozatokban nem a hibákat kell folyamatosan keresni, hanem élvezni kell. Az a baj, hogy a sok teóriagyáros """rajongó""" azért nem elégedett, mert az ő lehetetlen teóriájuk nem történt meg, ezért nem elégedettek a végeredménnyel.
Valóban voltak benne logikátlanságok, valóban néhány karakterfejlődést leromboltak de én minden percét élveztem eddig a sorozatnak, izgultam és rágtam a körmöm, annyira lekötött. És nem, Dany-t sem utáltam meg sokakkal ellentétben, még mindig a kedvencem. biggrin.gif
2019. május 19. 08:53 #3
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 1994
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
Az elégedetlenség annak szól hogy egy rakat sz az utolsó évad elkapkodott volt olyan rész ami végig lévén éjszaka folyik a harc gyakorlatilag semmit nem lehetett látni, vagy a főszereplők béna halála (Cercei) nem a teóriájuk miatt vannak megveszve a rajongók hanem a történet lapossága (vagy béna kiszámítható és unalmas vagy komplett tömegmészárlás az egész)és a pocsék minőségü felvételek miatt. Olyan mintha nagyott akartak volna robbantani a készítők de alaposan mellé fogtak és összekevertek mindent így egy rakat sz lett belőle
2019. május 19. 09:18 #4
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.10.04.
Hozzászólás: 230
Csatolások: 0
Azonosító: 260145
Offline offline
Jézusom, ez csak egy sorozat. Kitalált az egész, a szereplők nem is léteznek. És képesek azon cirkuszolni, hogy nem tetszik a vége...
2019. május 19. 09:36 #5
- törölt felhasználó -    
Elismerem, hogy az előző évadokhoz képest egy kicsit gyenge lett ez az évad, VISZONT a Trónok Harca még így is kimagaslóan a világ legjobb sorozata! A gyengeséget, viszont szerintem csak annyi okozza, hogy az eddig megszokott 10 rész helyett 6 részbe kellett belesűríteni ezt az évadot. Ennek ellenére ez a sorozat leglátványosabb és legizgalmasabb évada. Igen, történtek benne váratlan és kiakasztó dolgok, de ezt már megszoktuk, nem értem ezt a felháborodást. Én őszintén örülök, hogy a már mindenhol ismert és várt teóriák nem történtek meg, jobb is szerintem, hogy Dany nem lett terhes, az Éjkirály nem jutott le Királyvárig stb. A rajongók nagy része azon van kiakadva, hogy Daenerys megőrült és felégetett minden.. plz, ez várható volt. Aki figyelmesen figyelte Dany karakterfejlődését, az észrevehette volna már jópár évada, hogy valami nála nincs rendben és ez így volt jó! Számomra az évad legszomorúbb jelenete egyértelműen Cersei halála volt. Ő volt számomra A Királynő. Tudtam, hogy nem fogja túlélni ezt az évadot, de emiatt nem fogom lehúzni a Trónok Harcát, sőt! Szerintem Cersei méltó halált kapott, az 5. részben egy sokkal emberibb oldalát láthattuk és én még mindig azt mondom, hogy ő cseppet sem volt gonosz. Aki olvasta a könyveket és látta legalább kétszer a sorozatot az tudhatja, hogy Cerseit az élete tette ilyenné, a gyerekei halála, a megaláztatások. Én nagyon örülök, hogy láthattam 8 csodás évadon keresztül a karakterfejlődését és főleg azért vagyok hálás, hogy egy ennyire profi és csodálatos színésznő, azaz Lena játszhatta el. Lili Reinhart-nak nagyon igaza volt, egyetértek vele.. az a petíció egy írtózatosan nagy hülyeség... az ilyen emberek óriási "rajongók" lehetnek.
1 felhasználónak tetszik: Noora
2019. május 19. 10:11 #6
Maiko
Maiko
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.27.
Hozzászólás: 1721
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Offline offline
Sok élettelen gyökér, aki ahelyett, hogy petíciókat írogat alá, meg egy kitalált sztori alakulása miatt képes duzzogni, inkább foglalkozna létező problémákkal. Hallottam olyat is, hogy sokan dolgozni se akarnak holnap a sorozat utolsó részének kijövetele miatt. Ennél agyhalottabb már nem is lehetne az emberiség. Elismerem, engem is érdekel, a lezárást is meg fogom nézni, de ezernyi más dolog van, ami jobban foglalkoztat nap mint nap, problémák, munka, egyebek, amik mellett eltörpül, hogy melyik nem létező szereplő kerül fel a nem létező trónra.
2019. május 19. 10:50 #7
Selz
Selz
leighade™
 
Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.07.20.
Hozzászólás: 3159
Csatolások: 41868
Azonosító: 155975
Offline offline
Sose lesz olyan, ami mindenkinek tetszene. Nagy hülyeség emiatt petíciókat indítani. Személy szerint nem nézem a Trónok harcát, de példaként, a PLL sem tetszett sok mindenkinek az egész történet egy sz.r lett a végére, és kapta is rendesen a savazást az írónő, mégsem fajult odaáig a dolog, hogy újra akarják forgattatni. Ez van, el kell viselni.
2019. május 19. 11:32 #8
Cintia99
Cintia99
 
Státuszit's a solo song and it's only for the brave
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.30.
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 0
Azonosító: 148309
Offline offline
Nem írtam alá a petíciót, mert szerintem is hülyeség, viszont az írók megérdemlik a savazást. 7 évadon keresztül kaptuk a minőségi tartalmat, majd a végére teljesen elrontották a sorozatot. Nem vagyok "teóriagyáros", én azért néztem a sorozatot, mert izgalmas volt, színvonalas és sokszor fájdalmas is, de nem panaszkodtam, mert minden halál/katasztrófa a sorozathoz méltóan volt felvezetve és nem volt semmi elkapkodva.
Ehhez képest, a 8. évadnál nekem és rengeteg rajongónak azzal kellett szembesülnünk, hogy teljesen logikátlan, elkapkodott, karakterhez nem illő dolgokat akarnak az írók lenyomni a közönségük torkán. Az éjszakai csata pedig maga volt a káosz, mert csak akkor volt érdekes, mikor kivételesen látni is lehetett valamit, ami az epizód csekély részét teszi ki.
Az pedig, hogy ez az évad 10 helyett csak 6 epizódból áll, nem kifogás. 6 epizódban is lehet minőségi munkát alkotni, sőt a 7. évad is csak 7 részes volt 10 helyett mégsem fulladt káoszba és elsietett cselekménybe az egész.
Lezárásként csak annyit mondanék, hogy a rajongók felháborodása abszolút jogos, mert szerintem az átlag rajongó ennél többet várna el egy ilyen sorozattól. Viszont a petíció hatalmas baromság, mert semmit nem érnek el vele. Inkább panaszkodjon mindenki tovább a twitteren, aztán lépjen tovább. Ezen a ponton én már alig várom, hogy vége legyen a Trónok harcának és elfelejthessem, hogy az utolsó évad megtörtént.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs
2019. május 19. 11:40 #9
Lexavie
Lexavie
A
 
StátuszLet us be elegant or die.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.02.23.
Hozzászólás: 2720
Csatolások: 0
Azonosító: 262632
Offline offline
Ez a petíció egy nagy hülyeség. Szerintem a sorozat épp azért is volt mindig felejthetetlen és izgalmas, mivel folyamatosan megdöbbentőbbnél megdöbbentőbb fordulatokat produkáltak a készítők. Itt egyszerűen az szokott történni, amivel senki sem számolhat, teljesen mindegy hány teóriát futtat végig a fejében, majd pedig a billentyűzetén. Ami engem illet, én kíváncsian várom mit tartogat a nagyvilág számára a finálé.
2019. május 19. 12:19 #10
Sarah96
Sarah96
 
StátuszCélozz magasra és üss övön alul.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.11.05.
Hozzászólás: 937
Csatolások: 0
Azonosító: 189178
Offline offline
A petíciót én is hülyeségnek tartom, DE igenis van alapja a felháborodásnak. Mégis mit vártak? A készítőknek az a cseszett munkájuk, hogy minél jobb sorozatot készítsenek, ami minőségben, kidolgozottságban és átgondoltságban is megállja a helyét. Ez meg is volt az előző 7 évadban. Nem mentség, hogy most csak 6 részt kaptak, mert ezen kívül a pénztől kezdve minden a rendelkezésükre állt. Én nem hibáztatom a színészeket, mert szerintem itt is fantasztikusat alakítanak, hanem magával a történettel vannak olyan logikai marhaságok, hogy fel nem foghatom, hogy valaki nem emelt szót a stábban azért, hogy "hé bocsi, de ez így sz*r lesz". Na szóval teljesen jogos szerintem a felháborodás főleg azért mert még +1 évet is váratták a rajongókat, ehhez képest valami olyant kaptak a rajongók, ami meg sem közelíti az előző évadokat.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2019. május 19. 13:12 #11
AryaStark
AryaStark
visszatérő vendég
 
StátuszCsak egy isten van. És az a Halál.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.14.
Hozzászólás: 301
Csatolások: 0
Azonosító: 219266
Offline offline
Én vagyok az egyetlen, aki már az ötödik évad egyes aspektusain is fogta a fejét, hogy atyaúristen, mi ez a förmedvény marhaság...?
Mindenki lázong, hogy az első hét évad milyen király volt, a nyolcadik meg egy nagy határ sz.r. Azért én az elmúlt néhány évad minőségével is vitatkozni tudnék. (És nem, nem azért, mert számomra csak a könyvek léteznek, hanem mert józan paraszti ésszel nézve akkora idiótaságokat beleraktak már az ötödik évadba is, hogy az fizikai fájdalmat okoz. A 8. évad ezt csak betetőzte.)
Az 5., a 6. és a 8. évadról sajnos még nem volt időm kritikát írni(/fordítani), de bele sem tudnám sűríteni pár szóba a véleményemet, úgyhogy akit érdekel, miért volt már a hetedik évad is csodálatosan elcseszett, ebbe olvasson bele: http://critichedinessa.blogspot.hu/2018/02/tronok-harca-7-evad-kritika.html
3 felhasználónak tetszik: Zoeh, Szandi0820, CandUs
2019. május 19. 13:13 #12
Zoeh
Zoeh
wintering
 
Státuszi was fully awake and yet dreaming
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.11.22.
Hozzászólás: 6875
Csatolások: 3507
Azonosító: 271178
Offline offline
a petíció szerintem is hülyeség, viszont ez az évad tényleg nagyon trash lett. személy szerint én nem nagy elvárásokkal indultam neki, az előző, illetve az 5. évad (fujj) után számítottam rá, hogy távolról sem lesz tökeletes, viszont még így is sikerült csalódást okoznia. az eddigi részekben több felesleges és cringe jelenet is volt, az igazán fontos, érdekes dolgokkal pedig szinte semmit sem foglalkoztak. sok karakterre pedig szinte rá sem lehet ismerni. és nem, itt most nem Daenerys-re gondolok, nekem az ő történetszála kifejezetten tetszett, és elég sokat is utaltak rá az előző évadokban, szóval nem értem, sokan miért lepődtek meg ennyire rajta lol. mondjuk a megvalósítás itt sem volt a legjobb, Missandei halála szerintem teljesen felesleges volt.
ettől függetlenül várom a finálét, mondjuk inkább csak azért, hogy végre lezárhassam ezt a sorozatot lol. nem igazán számítok semmi jóra, az egyetlen elvárásom már csak annyi, hogy Sansa aka the Queen in the North aka a legokosabb ember a sorozatban életben maradjon.
2019. május 19. 18:17 #13
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 1994
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
Cercei legnagyobb problémája az volt hogy a testvérével kavart és gyerekeket szült neki kegyetlen nő volt a halálát én durvábbnak képzeltem
2019. május 19. 18:54 #14
Sophy the bohemian
Sophy the bohemian
 
StátuszThat's what I do: I drink and I know things.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.09.24.
Hozzászólás: 607
Csatolások: 0
Azonosító: 259935
Offline offline
A 8. évad első 2 része tetszett, azóta fogom a fejem, hogy mi a tököm van..Nem ezt érdemelte a sorozat..
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2019. május 19. 21:20 #15
CandUs
CandUs
perfect imperfection
 
StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.19.
Hozzászólás: 7940
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Offline offline
Ez a lány nagyon el van tévedve. Az emberek nem a színészekre, készítőkre vannak kiakadva, hanem a showrunner -ek személyére, akik egyben az írók is. Mindenki tudja, mennyi munka van egy ilyen sorozat mögött, viszont amit D&D leművelt az utolsó évaddal, szánalmas. Egy ZS kategóriás sorozat szintjére süllyesztették a Trónok Harcát; logikátlanságokkal teli, hadseregek teleportálnak egyik helyről a másikra, 7 évadnyi karakterfejlődést dobnak a kukába, okos és bölcs karakterekből butákat csinálnak csak azért, hogy aztán az elvezessen a végkifejlethez. Kár ezért a sorozatért, de az én szám íze végtelenül keserű lett ettől az utolsó évadtól. Nem az a baj, hogy nem az történik, amit a rajongók akarnak, hanem az, hogy olyan butaságokal van teli az összes rész, hogy szerencsétlen Martin szerintem álruhában jár ki az utcára és fogja a fejét, mekkora szart csináltak az életművéből.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2019. május 19. 22:59 #16
fluffybunny
fluffybunny
új tag
 
StátuszFiancé since 23.07.18 ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.06.26.
Hozzászólás: 91
Csatolások: 0
Azonosító: 270192
Offline offline
Teljes mértékben egyet értek vele, igaz én sem vagyok 100%-ban megelégedve a sorozattal, de csak azért, mert átvezetések nélkül történnek dolgok, szerintem jobb lett volna, ha D&D nem zárja le ilyen gyorsan és rászán még egy évadot hogy jobban kibontakozzon minden. De persze nem is értem mit tátognak ennyien, mintha tennének érte bármit is smileeee.gif
2019. május 20. 10:17 #17
Zoeh
Zoeh
wintering
 
Státuszi was fully awake and yet dreaming
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.11.22.
Hozzászólás: 6875
Csatolások: 3507
Azonosító: 271178
Offline offline
Idézet (Zoeh @ 2019.05.19. 13:13)
a petíció szerintem is hülyeség, viszont ez az évad tényleg nagyon trash lett. személy szerint én nem nagy elvárásokkal indultam neki, az előző, illetve az 5. évad (fujj) után számítottam rá, hogy távolról sem lesz tökeletes, viszont még így is sikerült csalódást okoznia. az eddigi részekben több felesleges és cringe jelenet is volt, az igazán fontos, érdekes dolgokkal pedig szinte semmit sem foglalkoztak. sok karakterre pedig szinte rá sem lehet ismerni. és nem, itt most nem Daenerys-re gondolok, nekem az ő történetszála kifejezetten tetszett, és elég sokat is utaltak rá az előző évadokban, szóval nem értem, sokan miért lepődtek meg ennyire rajta lol. mondjuk a megvalósítás itt sem volt a legjobb, Missandei halála szerintem teljesen felesleges volt.
ettől függetlenül várom a finálét, mondjuk inkább csak azért, hogy végre lezárhassam ezt a sorozatot lol. nem igazán számítok semmi jóra, az egyetlen elvárásom már csak annyi, hogy Sansa aka the Queen in the North aka a legokosabb ember a sorozatban életben maradjon.


újratervezés, hol is kell aláírni az a petíciót? lol
2019. május 21. 17:40 #18
Diomendes
Diomendes
 
StátuszI'll be needing stitches..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.02.06.
Hozzászólás: 538
Csatolások: 0
Azonosító: 220652
Offline offline
Ha nekem már az első évad sem tetszett, akkor mit fogok szólni a nyolcadikhoz? xD
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok