Starity

Bella Thorne sírva posztolt Whoopi Goldberg megjegyzése után

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. június 19. 22:14 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Bella Thorne saját maga rakta ki meztelen képeit, hogy megelőzzön egy hackert, Whoopi Goldberg elmondta véleményét.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. június 19. 22:19 #2
Khev
Khev
új tag
Hozzászólás: 10
Azonosító: 270973
Igaz szavak, bar kar, hogy ezt a not lehetetlenseg komolyan venni a magamutogatasa miatt.
2019. június 19. 22:38 #3
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Reggel láttam Bella story-ját az instán amiben sír és nagyon szíven ütött annyira össze volt törve. Sajnos van igazság abban, amit Whoopi állít, hogy a sztároknak nem kellene meztelen fotót készíteni magukról hogy elkerüljék az ilyen eseteket, mert jól tudják, hogy nagy esély van a kiszivárgásukra. Viszont én Bellával értek egyet. Lehet, hogy kicsit őrült és magamutogatós, de őszinte ember és kiáll az igaza mellett. Először is ledöbbentem mikor láttam, hogy kiposztolta a képeket és az üzenetet amikkel a hacker zsarolta, mert nem sok celeb tenne ilyesmit. Visszavette a kezébe az irányítást. Másodszor pedig hatalmas igazsága van a Whoopi-nak szóló üzenetének.
Idézet
Rögtön a lányokat hibáztatjátok azért, mert készítenek egy fotót?

Idézet
Rettegjenek attól, hogy a tömeg majd elítéli őket a szexualitásukért?

Idézet
És sértve érzem magam azoknak a nevében is, akik öngyilkosságot követtek el, mert valaki kiszivárogtatta a meztelen képeiket.

Bár én nem készítenék magamról meztelen fotókat és mint említettem Whoopi megjegyzésében is van igazság, DE! mindenkinek szíve joga, hogy milyen fotót készít magáról magának vagy akinek akarja. Mindenkinek van saját teste és mindenki azt tesz vele amit akar. Bella meztelen fotókat készített magáról a pasijának, na és akkor mivan? Senkinek nincs joga másokat megzsarolni személyes képekkel a saját testéről, mert nem a zsaroló rendelkezik felette. Úgy szembeköpném az ilyen embereket.
Mellesleg ritka az ilyen celeb aki ennyire őszinte és emberi. meghajolo.gif
2019. június 19. 22:58 #4
Mensch
Mensch
visszatérő vendég
Hozzászólás: 161
Azonosító: 242652
Ha tényleg 1 képről lenne szó, még meg is érteném a csajszit! De könyörgöm, az egész fotóalbuma a csupasz képeivel van tele! Az nekem talány, hogy a magamutogatásnak mi köze van a szexualitáshoz, de mégsem kellene a ló túlsó oldalára átesni, és a szexit a repedtsarkú stílussal összetéveszteni!!
2019. június 19. 23:03 #5
Skywalkerr
Skywalkerr
visszatérő vendég

StátuszAdjatok hozza snapen: mkataa666
Hozzászólás: 192
Azonosító: 254059
@Zsóka11, teljesen egyetértek! smileeee.gif
2019. június 19. 23:13 #6
omasnez
omasnez
visszatérő vendég
Hozzászólás: 190
Azonosító: 255071
Whoopi nem azt mondta, hogy nem csinálhat "szexi képet", hanem hogy a hírességeknek nem kellene ilyen felvételeket tárolniuk a mobiljukon a feltörés megelőzése végett. Ő okítani, védeni akarta az esetleges célpontokat. Ezt is kedvesen tette, nem fennhéjázva. Szerintem Bella túldramatizálta. (Természetesen a történtek miatt sajnálom.)
Egyébként abban egyetértek Menschel, hogy nem vágom hogy került szóba a szexualitás. Ezt már ő (Bella) hozta fel.
2019. június 20. 02:21 #7
Vivika
Vivika
új tag
Hozzászólás: 50
Azonosító: 252936
Nagyon megdöbbentő nekem, hogy Bella és Zendaya karrierje merre fordult a Disney után, Bella gyakorlatilag botrányokkal tartja fenn a figyelmet, Zendaya elég jó filmekben és sorozatokban kap szerepet úgy hogy nincsenek botrányai, nem kerülnek ki róla meztelen fotók... Bella gyakorlatilag egy Lindsay Lohan2 lett, amit azért is sajnálok, mert sokkal többet néztem ki belőle. És itt jön képbe a családi háttér, hogy kinek mennyire van megalapozva az önbizalma, a Whoopi felé adott kirohanásban is nem is magáról beszél, hogy ez neki rossz, hanem bevonja még Jent is?! Miért kell takarózni másokkal, meg önkéntesen a hekkeráldozatok élére állni? Az egy dolog, hogy mindenkinek joga van magát úgy fotózni és fotóztatni ahogy az neki jó, az egy másik hogy nem kell vele teleszórni a netet. Felnőtt értelmes emberként pedig ideje lenne felfogni, hogy aki ennyire híres az pénzt hoz ezekkel másoknak, tehát amennyire lehet, meg fogják próbálni kihasználni, ha van rá alapjuk, éppen ezért Goldbergnek teljesen igaza van abban, hogy a személyes adatait még sokkal jobban kellene védenie mint az átlagembereknek. Most őszintén, ki akar együtt dolgozni egy olyan lánnyal/nővel, aki folyton mutogatja magát, aztán ha ezt valaki (persze nem jogosan) kihasználja akkor hisztit hisztire halmoz. Inkább a munkáival kápráztatná el az embereket...
2019. június 20. 11:05 #8
Nia1
Nia1
visszatérő vendég

StátuszWhen darkness come I'll light the night with stars
Hozzászólás: 336
Csatolások: 12
Azonosító: 239462
Annyira igaza van Whoopinak:(
Régen imádtam Bellát, még mindig követem is, mert továbbra is kíváncsi vagyok mi van vele... de annyira csalódottá tesz az az irány amerre az élete irányult:c
2019. június 20. 11:24 #9
Reira
Reira
új tag
Hozzászólás: 93
Azonosító: 259530
Vivika:
Bella nem önszándékbóp rakta ki a fotókat, hanem zsarolták, nem “teleszórta az internetet”. Igenis áldozat volt, zsarolás áldozata és ebben a helyzetben az áldozathibáztatásnak semmi értelme nincs.
És az sem igaz, hogy botrányokkal tartja fent magát. 2018-ban “csak” négy filmbe szerepelt.
2019. június 20. 13:31 #10
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6471
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Egy felnőtt, felelősségteljes nő, nem fényképezgeti magát meztelenül állandóan, nem pózol farokkal a szájában, mint Jennifer Lawrence. Persze, lehet azzal jönni, hogy saját használatra miért ne, de aki az utóbbi 20 évben nem egy biciklibelsőben élte az életét az tudja, hogy

- bármilyen eszközről el lehet lopni az adatokat, ami rajta lóg az interneten
- ha a fiókban tárolja egy pendrive-on, akkor azt el lehet lopni
- a fájlokat törlés után is helyre lehet állítani bizonyos esetekben
- ha bárkinek is megmutattad/elküldted, vissza tud élni vele bármikor, akkor is, ha jelenleg a legnagyobb bizalmasod, hiszen bármikor az ellenségeddé válhat.

Szexi képet lehet csinálni vállalható formában is, nem kell hozzá levetkőzni, de nyilván nem is ilyen képek miatt megy a sírás. Tehát aki ezek után ilyen anyagokat készít magáról, az viselje annak következményeit felnőtt módon, vállaljon felelősséget és gondolkodjon el rajta, hogy mit rontott el. De ne sírjon itt, hogy sértve érzi magát.

Az sem számít, hogy hírességről van szó vagy átlagemberről. Átlagemberből bármikor lehet híresség, vagy kerülhet olyan, magasabb pozícióba, ahol ha előkerül egy ilyen kép, az karrierje végével is járhat. El lehet gondolkodni, hogy megéri-e.
2019. június 20. 14:49 #11
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Teljesen igazat adok most Bellának hiába van róla alapjáraton rossz véleményem. Oké nem szabadna ilyen képeket csinálni szerintem megtanulta most már a leckéjét, de az hogy valaki meghackeli (ami szerintem kB a betöréssel egy szinten van mert így is úgy is a privát szférádba van valaki) egyáltalán nem az ő hibája és nagyon tisztelem azért hogy nem hagyta magát.
2019. június 20. 17:38 #12
KingKylie
KingKylie
új tag
Hozzászólás: 62
Azonosító: 271514
Én Bellával értek egyet. Ő saját magának (vagy pasijának) csinálta a képeket, olyan képeket csinál amilyeneket akar. És senki nem érdemli meg, hogy feltörjék őt..
2019. június 20. 18:57 #13
allisonhale.
allisonhale.
detective girl.

Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
Hozzászólás: 2598
Csatolások: 20666
Azonosító: 267416
Szerintem Whoopi-nak teljesen igaza van. Mindenkinek jobban oda kellene figyelni a privát tartalmaira, de főleg egy ismert személynek. Nagy felelőtlenség ezek a képeket, videókat stb. csak úgy a telefonon tárolni, ha meg erre nem gondolt vállalja a következményeket. Nem értem Bella min akadt ki, Whoopi nem azt mondta, hogy ne csináljon ilyen képeket, hanem hogy legalább legyen annyi esze, hogy úgy tárolja, hogy ne lophassa el őket senki. Nemhogy elismerné, hogy felelőtlen volt inkább azt támadja, aki ezt nyíltan kimondta.
2019. június 20. 19:19 #14
Daniel Richter
Daniel Richter
új tag

StátuszKnocking on heaven's door
Hozzászólás: 85
Azonosító: 269705
Legközelebb maj jobban odafigyel, nem azt kell szidni meg hibáztatni, aki őszintén megmondja a véleményét. Magának kereste, ha nincsenek a képek, nincs mivel zsarolni. tongue.gif
2019. június 20. 21:55 #15
oOKikiOo
oOKikiOo
visszatérő vendég

StátuszElveszem a könyvsorozataimban :)
Hozzászólás: 470
Azonosító: 262696
Ebben az egész ügyben a zsaroló hacker a tetűláda! mad.gif
Whoopi és Bella pedig két különböző oldalon állnak, de mindkettőjüknek igaza van. Mondjuk, már egy kicsit fárasztóak Bella körül a botrányok. Szegény csaj... sad.gif
2019. június 23. 09:42 #16
DarkHipster
DarkHipster
visszatérő vendég

StátuszIdegen: Fiú vagy, vagy lány? Én: Rumbatök vagyok. :)
Hozzászólás: 190
Azonosító: 235012
Mindkettőjük látáspontjának van morális alapja, ezt tudom mondani.
2019. június 24. 15:59 #17
- törölt felhasználó -    
Hát, ez elég rossz lehetett...
2019. június 25. 20:04 #18
Madame
Madame
visszatérő vendég

StátuszEgy jó könyv társaságában kikapcsolódni: ez a hygge gondolatának egyik sarokköve
Hozzászólás: 109
Azonosító: 242739
Én Whoopi oldalán állok.
Egyáltalán hogy jött témába a szexualitás?
Meg amúgy mi ez a hiszti? Hisz már amúgy is láttunk ebből a csajból mindent. Egy felnőtt nőről van szó, el tudja dönteni mi a helyes cselekedet. Falra mászok azoktól, akik a saját hibájukat nem lássák. Emlékszem egyszer adathalászatról készült dokumentumfilmet néztünk a suliba, ahol öngyilkos lett a kiscsaj, akinek meztelen képei kiszivárogtak. Én akkor se sajnáltam, mert a saját hülyesége volt, hisz már 15 évesen lehet ennyi esze az embernek, hogy nem fűnek-fának mutogatja a testét.
Másrészről: minek meztelen kép a telefonjába? nem értem a gondolatot. Lát egy szexi pasit az utcán, és random mutogatja neki? vagy előveszi nap közben és nézegeti önmagát?
Az meg, hogy utána kitette önmaga ezeket a képeket, mert "visszavette az irányítást" pedig egy face palm-ot nem érdemel.
2019. június 28. 19:37 #19
helsinkimagyarimado
helsinkimagyarimado
visszatérő vendég
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 401
Azonosító: 271117
Aki meztelen fotókat készít magáról, az utána tudja vállalni a következményeket is utána, ha netán kikerülnek a képek az internetre! :/
2019. június 30. 11:52 #20
Viró
Viró
visszatérő vendég

Státuszbe like snow. cold, but beautiful.
Hozzászólás: 299
Azonosító: 261532
Egyet értek Whoopi-val. Bellának már egy kicsit benőhetne a feje lágya, komolyan. Nagyon unalmasak már ezek a botrányok körülötte. Nem tudom Whoopi milyen stílusban mondta el a véleményét, de Bellának akkor sem kéne így felkapnia a vizet.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok