Bella Thorne saját maga rakta ki meztelen képeit, hogy megelőzzön egy hackert, Whoopi Goldberg elmondta véleményét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne sírva posztolt Whoopi Goldberg megjegyzése után
2019. június 19. 22:38
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Reggel láttam Bella story-ját az instán amiben sír és nagyon szíven ütött annyira össze volt törve. Sajnos van igazság abban, amit Whoopi állít, hogy a sztároknak nem kellene meztelen fotót készíteni magukról hogy elkerüljék az ilyen eseteket, mert jól tudják, hogy nagy esély van a kiszivárgásukra. Viszont én Bellával értek egyet. Lehet, hogy kicsit őrült és magamutogatós, de őszinte ember és kiáll az igaza mellett. Először is ledöbbentem mikor láttam, hogy kiposztolta a képeket és az üzenetet amikkel a hacker zsarolta, mert nem sok celeb tenne ilyesmit. Visszavette a kezébe az irányítást. Másodszor pedig hatalmas igazsága van a Whoopi-nak szóló üzenetének.
Bár én nem készítenék magamról meztelen fotókat és mint említettem Whoopi megjegyzésében is van igazság, DE! mindenkinek szíve joga, hogy milyen fotót készít magáról magának vagy akinek akarja. Mindenkinek van saját teste és mindenki azt tesz vele amit akar. Bella meztelen fotókat készített magáról a pasijának, na és akkor mivan? Senkinek nincs joga másokat megzsarolni személyes képekkel a saját testéről, mert nem a zsaroló rendelkezik felette. Úgy szembeköpném az ilyen embereket.
Mellesleg ritka az ilyen celeb aki ennyire őszinte és emberi.
Idézet
Rögtön a lányokat hibáztatjátok azért, mert készítenek egy fotót?
Idézet
Rettegjenek attól, hogy a tömeg majd elítéli őket a szexualitásukért?
Idézet
És sértve érzem magam azoknak a nevében is, akik öngyilkosságot követtek el, mert valaki kiszivárogtatta a meztelen képeiket.
Bár én nem készítenék magamról meztelen fotókat és mint említettem Whoopi megjegyzésében is van igazság, DE! mindenkinek szíve joga, hogy milyen fotót készít magáról magának vagy akinek akarja. Mindenkinek van saját teste és mindenki azt tesz vele amit akar. Bella meztelen fotókat készített magáról a pasijának, na és akkor mivan? Senkinek nincs joga másokat megzsarolni személyes képekkel a saját testéről, mert nem a zsaroló rendelkezik felette. Úgy szembeköpném az ilyen embereket.
Mellesleg ritka az ilyen celeb aki ennyire őszinte és emberi.
2019. június 19. 22:58
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline |
Ha tényleg 1 képről lenne szó, még meg is érteném a csajszit! De könyörgöm, az egész fotóalbuma a csupasz képeivel van tele! Az nekem talány, hogy a magamutogatásnak mi köze van a szexualitáshoz, de mégsem kellene a ló túlsó oldalára átesni, és a szexit a repedtsarkú stílussal összetéveszteni!!
2019. június 19. 23:03
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline |
@Zsóka11, teljesen egyetértek!
2019. június 19. 23:13
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline |
Whoopi nem azt mondta, hogy nem csinálhat "szexi képet", hanem hogy a hírességeknek nem kellene ilyen felvételeket tárolniuk a mobiljukon a feltörés megelőzése végett. Ő okítani, védeni akarta az esetleges célpontokat. Ezt is kedvesen tette, nem fennhéjázva. Szerintem Bella túldramatizálta. (Természetesen a történtek miatt sajnálom.)
Egyébként abban egyetértek Menschel, hogy nem vágom hogy került szóba a szexualitás. Ezt már ő (Bella) hozta fel.
Egyébként abban egyetértek Menschel, hogy nem vágom hogy került szóba a szexualitás. Ezt már ő (Bella) hozta fel.
2019. június 20. 02:21
Vivikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.05. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 252936 offline |
Nagyon megdöbbentő nekem, hogy Bella és Zendaya karrierje merre fordult a Disney után, Bella gyakorlatilag botrányokkal tartja fenn a figyelmet, Zendaya elég jó filmekben és sorozatokban kap szerepet úgy hogy nincsenek botrányai, nem kerülnek ki róla meztelen fotók... Bella gyakorlatilag egy Lindsay Lohan2 lett, amit azért is sajnálok, mert sokkal többet néztem ki belőle. És itt jön képbe a családi háttér, hogy kinek mennyire van megalapozva az önbizalma, a Whoopi felé adott kirohanásban is nem is magáról beszél, hogy ez neki rossz, hanem bevonja még Jent is?! Miért kell takarózni másokkal, meg önkéntesen a hekkeráldozatok élére állni? Az egy dolog, hogy mindenkinek joga van magát úgy fotózni és fotóztatni ahogy az neki jó, az egy másik hogy nem kell vele teleszórni a netet. Felnőtt értelmes emberként pedig ideje lenne felfogni, hogy aki ennyire híres az pénzt hoz ezekkel másoknak, tehát amennyire lehet, meg fogják próbálni kihasználni, ha van rá alapjuk, éppen ezért Goldbergnek teljesen igaza van abban, hogy a személyes adatait még sokkal jobban kellene védenie mint az átlagembereknek. Most őszintén, ki akar együtt dolgozni egy olyan lánnyal/nővel, aki folyton mutogatja magát, aztán ha ezt valaki (persze nem jogosan) kihasználja akkor hisztit hisztire halmoz. Inkább a munkáival kápráztatná el az embereket...
2019. június 20. 11:05
Nia1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.25. Hozzászólás: 336 Csatolások: 12 Azonosító: 239462 offline |
Annyira igaza van Whoopinak:(
Régen imádtam Bellát, még mindig követem is, mert továbbra is kíváncsi vagyok mi van vele... de annyira csalódottá tesz az az irány amerre az élete irányult:c
Régen imádtam Bellát, még mindig követem is, mert továbbra is kíváncsi vagyok mi van vele... de annyira csalódottá tesz az az irány amerre az élete irányult:c
2019. június 20. 11:24
Reiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 259530 offline |
Vivika:
Bella nem önszándékbóp rakta ki a fotókat, hanem zsarolták, nem “teleszórta az internetet”. Igenis áldozat volt, zsarolás áldozata és ebben a helyzetben az áldozathibáztatásnak semmi értelme nincs.
És az sem igaz, hogy botrányokkal tartja fent magát. 2018-ban “csak” négy filmbe szerepelt.
Bella nem önszándékbóp rakta ki a fotókat, hanem zsarolták, nem “teleszórta az internetet”. Igenis áldozat volt, zsarolás áldozata és ebben a helyzetben az áldozathibáztatásnak semmi értelme nincs.
És az sem igaz, hogy botrányokkal tartja fent magát. 2018-ban “csak” négy filmbe szerepelt.
2019. június 20. 13:31
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6471 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
Egy felnőtt, felelősségteljes nő, nem fényképezgeti magát meztelenül állandóan, nem pózol farokkal a szájában, mint Jennifer Lawrence. Persze, lehet azzal jönni, hogy saját használatra miért ne, de aki az utóbbi 20 évben nem egy biciklibelsőben élte az életét az tudja, hogy
- bármilyen eszközről el lehet lopni az adatokat, ami rajta lóg az interneten
- ha a fiókban tárolja egy pendrive-on, akkor azt el lehet lopni
- a fájlokat törlés után is helyre lehet állítani bizonyos esetekben
- ha bárkinek is megmutattad/elküldted, vissza tud élni vele bármikor, akkor is, ha jelenleg a legnagyobb bizalmasod, hiszen bármikor az ellenségeddé válhat.
Szexi képet lehet csinálni vállalható formában is, nem kell hozzá levetkőzni, de nyilván nem is ilyen képek miatt megy a sírás. Tehát aki ezek után ilyen anyagokat készít magáról, az viselje annak következményeit felnőtt módon, vállaljon felelősséget és gondolkodjon el rajta, hogy mit rontott el. De ne sírjon itt, hogy sértve érzi magát.
Az sem számít, hogy hírességről van szó vagy átlagemberről. Átlagemberből bármikor lehet híresség, vagy kerülhet olyan, magasabb pozícióba, ahol ha előkerül egy ilyen kép, az karrierje végével is járhat. El lehet gondolkodni, hogy megéri-e.
- bármilyen eszközről el lehet lopni az adatokat, ami rajta lóg az interneten
- ha a fiókban tárolja egy pendrive-on, akkor azt el lehet lopni
- a fájlokat törlés után is helyre lehet állítani bizonyos esetekben
- ha bárkinek is megmutattad/elküldted, vissza tud élni vele bármikor, akkor is, ha jelenleg a legnagyobb bizalmasod, hiszen bármikor az ellenségeddé válhat.
Szexi képet lehet csinálni vállalható formában is, nem kell hozzá levetkőzni, de nyilván nem is ilyen képek miatt megy a sírás. Tehát aki ezek után ilyen anyagokat készít magáról, az viselje annak következményeit felnőtt módon, vállaljon felelősséget és gondolkodjon el rajta, hogy mit rontott el. De ne sírjon itt, hogy sértve érzi magát.
Az sem számít, hogy hírességről van szó vagy átlagemberről. Átlagemberből bármikor lehet híresség, vagy kerülhet olyan, magasabb pozícióba, ahol ha előkerül egy ilyen kép, az karrierje végével is járhat. El lehet gondolkodni, hogy megéri-e.
2019. június 20. 14:49
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Teljesen igazat adok most Bellának hiába van róla alapjáraton rossz véleményem. Oké nem szabadna ilyen képeket csinálni szerintem megtanulta most már a leckéjét, de az hogy valaki meghackeli (ami szerintem kB a betöréssel egy szinten van mert így is úgy is a privát szférádba van valaki) egyáltalán nem az ő hibája és nagyon tisztelem azért hogy nem hagyta magát.
2019. június 20. 18:57
allisonhale.detective girl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2598 Csatolások: 20666 Azonosító: 267416 online |
Szerintem Whoopi-nak teljesen igaza van. Mindenkinek jobban oda kellene figyelni a privát tartalmaira, de főleg egy ismert személynek. Nagy felelőtlenség ezek a képeket, videókat stb. csak úgy a telefonon tárolni, ha meg erre nem gondolt vállalja a következményeket. Nem értem Bella min akadt ki, Whoopi nem azt mondta, hogy ne csináljon ilyen képeket, hanem hogy legalább legyen annyi esze, hogy úgy tárolja, hogy ne lophassa el őket senki. Nemhogy elismerné, hogy felelőtlen volt inkább azt támadja, aki ezt nyíltan kimondta.
2019. június 20. 19:19
Daniel Richterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.22. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 269705 offline |
Legközelebb maj jobban odafigyel, nem azt kell szidni meg hibáztatni, aki őszintén megmondja a véleményét. Magának kereste, ha nincsenek a képek, nincs mivel zsarolni.
2019. június 20. 21:55
oOKikiOovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 262696 offline |
Ebben az egész ügyben a zsaroló hacker a tetűláda!
Whoopi és Bella pedig két különböző oldalon állnak, de mindkettőjüknek igaza van. Mondjuk, már egy kicsit fárasztóak Bella körül a botrányok. Szegény csaj...
Whoopi és Bella pedig két különböző oldalon állnak, de mindkettőjüknek igaza van. Mondjuk, már egy kicsit fárasztóak Bella körül a botrányok. Szegény csaj...
2019. június 23. 09:42
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline |
Mindkettőjük látáspontjának van morális alapja, ezt tudom mondani.
2019. június 25. 20:04
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline |
Én Whoopi oldalán állok.
Egyáltalán hogy jött témába a szexualitás?
Meg amúgy mi ez a hiszti? Hisz már amúgy is láttunk ebből a csajból mindent. Egy felnőtt nőről van szó, el tudja dönteni mi a helyes cselekedet. Falra mászok azoktól, akik a saját hibájukat nem lássák. Emlékszem egyszer adathalászatról készült dokumentumfilmet néztünk a suliba, ahol öngyilkos lett a kiscsaj, akinek meztelen képei kiszivárogtak. Én akkor se sajnáltam, mert a saját hülyesége volt, hisz már 15 évesen lehet ennyi esze az embernek, hogy nem fűnek-fának mutogatja a testét.
Másrészről: minek meztelen kép a telefonjába? nem értem a gondolatot. Lát egy szexi pasit az utcán, és random mutogatja neki? vagy előveszi nap közben és nézegeti önmagát?
Az meg, hogy utána kitette önmaga ezeket a képeket, mert "visszavette az irányítást" pedig egy face palm-ot nem érdemel.
Egyáltalán hogy jött témába a szexualitás?
Meg amúgy mi ez a hiszti? Hisz már amúgy is láttunk ebből a csajból mindent. Egy felnőtt nőről van szó, el tudja dönteni mi a helyes cselekedet. Falra mászok azoktól, akik a saját hibájukat nem lássák. Emlékszem egyszer adathalászatról készült dokumentumfilmet néztünk a suliba, ahol öngyilkos lett a kiscsaj, akinek meztelen képei kiszivárogtak. Én akkor se sajnáltam, mert a saját hülyesége volt, hisz már 15 évesen lehet ennyi esze az embernek, hogy nem fűnek-fának mutogatja a testét.
Másrészről: minek meztelen kép a telefonjába? nem értem a gondolatot. Lát egy szexi pasit az utcán, és random mutogatja neki? vagy előveszi nap közben és nézegeti önmagát?
Az meg, hogy utána kitette önmaga ezeket a képeket, mert "visszavette az irányítást" pedig egy face palm-ot nem érdemel.
2019. június 28. 19:37
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline |
Aki meztelen fotókat készít magáról, az utána tudja vállalni a következményeket is utána, ha netán kikerülnek a képek az internetre! :/
2019. június 30. 11:52
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline |
Egyet értek Whoopi-val. Bellának már egy kicsit benőhetne a feje lágya, komolyan. Nagyon unalmasak már ezek a botrányok körülötte. Nem tudom Whoopi milyen stílusban mondta el a véleményét, de Bellának akkor sem kéne így felkapnia a vizet.
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Liam Payne barátnője, Kate Cassidy napokkal a halála előtt ultimátumot adott az énekesnek
Liam Payne barátnője, Kate Cassidy napokkal a halála előtt ultimátumot adott az énekesnek
Nem bírta már elviselni a drogokat.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.