22 évvel a mese mozikba kerülését követően 2020 tavaszán mutatja be a Disney az élőszereplős Mulant.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett az élőszereplős Mulan előzetese
2019. július 07. 20:33
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2019. július 07. 22:22
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Hát ennek sincs Disney mese feelingje. Szerintem a Disney inkább ne tegye rá az élőszereplős remakekre a Disney logot, hogyha nem tudnak hűek maradni a mesékhez, amiken gyermekként felnőttünk.
Hol van Mushu? Ez a film inkább egy háborús kalandfilm nem pedig a Disney Mulan. Bár még ez mindig nem zavar annyira, mint a néger Ariel...
Hol van Mushu? Ez a film inkább egy háborús kalandfilm nem pedig a Disney Mulan. Bár még ez mindig nem zavar annyira, mint a néger Ariel...
2019. július 08. 09:42
sweetbocaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.04. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 272439 offline |
Élőszereplős...
Már kezd elegem lenni abból, hogy a Disney mindenből élőszereplős filmet csinál. Az Aladdin az tökéletes volt, minden a régire emlékeztetett. De a Mulan-t és az Ariel-t biztos nem fogom tudni megnézni, márcsak a szereplőválasztás miatt és, hogy a Mulan nem a Star Wars földi verziója.
Már kezd elegem lenni abból, hogy a Disney mindenből élőszereplős filmet csinál. Az Aladdin az tökéletes volt, minden a régire emlékeztetett. De a Mulan-t és az Ariel-t biztos nem fogom tudni megnézni, márcsak a szereplőválasztás miatt és, hogy a Mulan nem a Star Wars földi verziója.
2019. július 08. 09:54
Én nem kifejezetten szeretem az ilyen tipusú filmeket deezt mindenképp meg akarom nézni, égyrészt mert láttam a mesét és nagyon tetszett, másrészt Liu Yifei nagon szép, és amúgy is minden érdekel ami Kinával, Koreával vagy Japánnal kapcsolatos. Nem értem másnak mi baja ezzel...
2019. július 08. 11:13
Fzsuzsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 269850 offline |
Sehol nincs feltüntetve, hogy remake.
A Disney az original sztorit vette elő, a rajzfilm tért el a történettől anno.
Vagyis az eredeti Mulan-sztoriban nincs se Mushu, se Shang tábornok, az egyetlen, ami egyezik, az az alapsztori.
De bele is van írva a cikkbe, hogy "Maga a film egy ősi kínai történetet tár a nézők elé"....ez hol jelenti azt, hogy a rajzfilmet filmesítik meg?
Én speciel várom, mert ez azt jelenti, hogy nem a rajzfilm remake-je, hanem egy teljesen más sztorit fogunk kapni.
A Disney az original sztorit vette elő, a rajzfilm tért el a történettől anno.
Vagyis az eredeti Mulan-sztoriban nincs se Mushu, se Shang tábornok, az egyetlen, ami egyezik, az az alapsztori.
De bele is van írva a cikkbe, hogy "Maga a film egy ősi kínai történetet tár a nézők elé"....ez hol jelenti azt, hogy a rajzfilmet filmesítik meg?
Én speciel várom, mert ez azt jelenti, hogy nem a rajzfilm remake-je, hanem egy teljesen más sztorit fogunk kapni.
2019. július 08. 14:23
Azzal aki nyavalyog, hogy "jaaj, mineek, nem kell több előszereplős film Disney bácsi!" sajnálattal kell, hogy közöljem, az összes Disney által kiadott rajzfilmnek lesz egy élőszereplős párja (azért nem mondom, hogy remakje, mert ez sem egy remake), SŐT azoknak az élőszereplős filmeknek is lesznek majd reboot-jai. Azért mert a Copyright claim minden általuk megalkotott mesére egy idő után lejár, és hogy továbbra is a Disney birtokában maradjon a Hófehérke, Mulán, Ariel stb. kezdeniük kell valamit a sztorikkal. És ahelyett, hogy valami újat adnak hozzá, sokkal egyszerűbb (és nekik gazdaságosabb is) csak élő emberekkel leforgatni a már meglévő sztorikat.
Ilyen szempontból a Mulán máris érdemel egy piros pontot, mert az eredeti Mulán történetet veszik elő, nem a 'lebutított' rajzfilmes változatot.
Ilyen szempontból a Mulán máris érdemel egy piros pontot, mert az eredeti Mulán történetet veszik elő, nem a 'lebutított' rajzfilmes változatot.
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Sokakat bántalmazott a producer.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.
Szakított Taylor Swift és Travis Kelce?
Szakított Taylor Swift és Travis Kelce?
Az énekesnőt mostanában nem látták a sportoló meccsein.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.