Idén ősszel, két év után tért vissza új évaddal a TV2 Ázsia Expressz című műsora, melyben ez alkalommal is 7 páros bizonyíthatta rátermettségét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvan az Ázsia Expressz második évadának győztese
2019. október 05. 19:26
![]() |
eukaliptuszbogyoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 272676 ![]() |
ez az megérdemelték ők voltak a legjobbak gratulálok nekik ez az !
2019. október 06. 14:02
![]() |
Master-of-deathúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 270479 ![]() |
Bárcsak Liuék nyertek volna! Már amikor az első hetek egyikében önszántukból hazamentek, nem igazán volt kinek szurkolni... Aztán a végén Zsuzsáékban bíztam, de tessék, két nyálverőnek kellett megnyernie, akikre most biztos jó hatással lesz, hogy rájuk irányul a média.
2019. október 07. 13:07
![]() |
ianginger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.29. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 1350 Azonosító: 271029 ![]() |
Annyira sejtettem hogy ők fogják....egyáltalán nem örültem, végig bőgték az egész műsort. Eleinte nem szurkoltam senkinek csak úgy néztem, aztán Evelinéknek és Liu tesóknak szurkoltam. Amint kiestek maradt Zsuzsa és Kandi de semmiesetre sem ők...borzalmasak voltak. De most majd jó világ lesz nekik tuti kapnak majd pár borzalmas műsort amiben hozhatják ugyanezt a szintet...
Ha nem ment valami zökkenőmentesen Gréta sírt,Dávid csapkodott káromkodott, hisztizett, leültek minthogy próbálták volna megoldani.
Ha nem ment valami zökkenőmentesen Gréta sírt,Dávid csapkodott káromkodott, hisztizett, leültek minthogy próbálták volna megoldani.
Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Brenda Songgal két gyermekük van.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
Új klipje nem tetszett az egyháznak.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.