Starity

Jeremy Renner volt felesége szerint a színész megfenyegette, hogy megöli

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. október 15. 15:49 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.03.12.
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Online online
A színész és felesége pár hónap házasság után elvált, folyik a gyermekelhelyezési per.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. október 15. 18:42 #2
- törölt felhasználó -    
eddig is tudtuk, hogy renner eléggé egy trash ember, tekintve hogy miket mondott és tett a múltban, de ezt azért még én sem gondoltam volna. remélem, hogy a kislány nem kerül egy olyan férfihez, mint ő, és békés gyerekkora lehet anélkül, hogy baja esne.
2019. október 16. 07:29 #3
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 2013
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
Ezt már korábban is megpróbálta ex neje akit csak a gyerek miatt vett el 10 hónapig voltak házasok. A nő mindent kitervelt nem volt szerelmes soha Jeremybe ő maga mondta el csak a zöldkártya meg a pénz miatt ment hozzá még a házassági szerződést is megtámadta hogy több pénzt kapjon, tökéletes anya aki egyedül hagya csecsemőjét amíg ő kiugrik pár percre. Nem azt mondom hogy Jeremy nem hibás de imádja a kislányát az exe meg tisztába van ezzel tudja Jeremy bármit megad hogy láthassa
2019. október 16. 14:53 #4
Cintia99
Cintia99
 
Státuszit's a solo song and it's only for the brave
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.30.
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 0
Azonosító: 148309
Offline offline
Fylia a bizonyíték nélküli ítélkezés egyik mintapéldája. Jeremy tett és mondott bizonyos dolgokat a múltban, de akkor sem fair ilyen durva vádak alapján úgy elítélni, hogy bizonyítékot eddig még senki nem látott. Mi sem és a bíró sem. Várjunk még egy kicsit mások meglincselésével.
2019. október 17. 16:34 #5
- törölt felhasználó -    
Cintia99, ha ezért nem is szabad rögtön elítélnem, mert nincs bizonyíték, akkor légyszíves engedd meg, hogy elítéljem azért, mert nem egyszer tett rasszista, homofób és transzfób kijelentéseket; az, hogy női munkatársai ugyanolyan fizetést kapjanak mint ő, véleménye szerint egyáltalán nem az ő problémája és nem érdekli; a Scarlett Johansson által életre keltett Natashát nem egyszer tekintette tárgynak interjúkban, mintsem emberi lénynek és rendkívül szexista dolgokat mondott rá; a siket emberek felé egy csepp tiszteletet sem mutat, noha a karaktere elvileg az kéne, hogy legyen (gyakorlatilag nem az, de ez mellékes). Ha már egy ilyen súlyos dolog miatt nem is, de ezen további súlyos dolgok miatt kérlek engedd meg, hogy ítélkezzek felette anélkül, hogy engem a bizonyíték nélküli ítélkezés mintapéldájának titulálnál, köszönöm. Ha pedig ki is derül, hogy ez nem igaz, akkor is ugyanez lesz róla a véleményem, ha pedig tényleg megtörtént mindez, akkor remélem senki nem ugrik nekem:)
2019. október 17. 17:40 #6
Cintia99
Cintia99
 
Státuszit's a solo song and it's only for the brave
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.30.
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 0
Azonosító: 148309
Offline offline
Fylia, egy szóval nem mondtam, hogy a korábbi viselkedését és megjegyzéseit nézd el neki vagy hogy kedvelned kéne annak ellenére, amit tett és mondott korábban. Én sem vagyok oda érte. Viszont szerintem a gyilkossággal és/vagy öngyilkossággal való fenyegetőzés egy csöppet súlyosabb ügy, amit nem kéne csak úgy, bizonyíték hiányában elhinni. Mellesleg Sonni Pacheco-nak nem ez volt az első próbálkozása, hogy elszakítsa Jeremy-től a kislányát. Már a válásuk idején is bepróbálkozott ilyen-olyan vádaskodásokkal, de akkor sem lett belőle semmi, de majd meglátjuk, hogy ezúttal igazat mondott-e.
2019. október 18. 19:34 #7
- törölt felhasználó -    
Cintia99, azt bevallom, hogy ez hiba volt - ezért elnézést is kérek. Sonni Pacheco ezen próbálkozásairól pedig bevallom, hogy nem tudtam - ezért is elnézést kérek. Én csak annyit mondanék, hogy noha lehetséges, hogy amivel Renner-t vádolják, az nem igaz, de ettől függetlenül is egy eléggé problémás és unszimpatikus személy marad a szememben. Remélem, mégsem igaz az egész - a legfontosabb a kislány boldogsága.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok