Starity

Nagy bajban van Taylor Swift, zenésztársai segítségét kérte

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. november 15. 20:03 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.03.12.
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Offline offline
A Big Machine-nel csatározik az énekesnő, de minden hiába, tehetetlennek érzi magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. november 16. 12:25 #2
Shineformylove
Shineformylove
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.07.23.
Hozzászólás: 78
Csatolások: 0
Azonosító: 272597
Offline offline
Amúgy meg mindig nem értem, hogy hogyan lehet egy ekkora üzletet úgy lebonyolítani, hogy véletlen se szerezzen tudomást róla a 3.fél azaz Taylor. Annak ellenére, hogy felvásárolta Scooter a munkásságát még azt sem igazán értem miért ne énekelhetné el? Az a baj, hogy mindig csak Taylor szólal fel és nem tudjuk így meg a teljes történetet. Viszont tényleg nagy szemétségnek tartom ha nem énekelheti el saját dalait. Az, hogy más előadót belekever nem tartom helyesnek, mert a rajongók úgy támadják a nagyobb SB projekt tagjait Arianát, Demit, Justin, hogy valójában nekik ehhez semmi közük vagy beleszólásuk. Nyilván nem fognak saját menedzserük ellen felszólalni
2019. november 16. 12:57 #3
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég
 
StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.19.
Hozzászólás: 350
Csatolások: 0
Azonosító: 263801
Offline offline
Nem értem, miért kell a rajongóit olyan előadókra uszítania, mint Ariana vagy Demi, akiknek a karrierjükbe kerülhet, ha felszólalnak az ügyben. "Kérlek, tudassátok Scott Borchettával és Scooter Braunnal, hogyan éreztek ezzel kapcsolatban" vagyis: menjetek és támadjátok meg mindkettejüket a közösségi médián keresztül, küldjetek nekik fenyegetéseket stb. Ez Taylortól sem szép dolog. Ilyet nem lehet gyűlöletkeltéssel elintézni.
2019. november 16. 20:12 #4
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ
 
Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.04.
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Offline offline
Persze, megértem, hogy dühös. Én is az lennék ha nem énekelhetném és birtokolhatnám a dalaimat, amikbe olyan sok munkát belefektettem az évek alatt. Remélem megoldódik az ügy Taylor javára.
Én az üzenetben semmi nyomát nem láttam annak, hogy Taylor Scooter előadóira akarná uszítani a rajongóit, ezt már csak a rosszindulatúak magyarázzák bele és forgatják ki a szavait.
Persze nyilván vannak olyan rajongók akik belekötnek az élő fába is kedvencük kedvéért, de szerintem az olyan előadókról, mint Ariana, Demi és Justin, akik minden nap kapnak több száz utálkozó üzenetet és kommentet minimum, azokról ezek leperegnek majd. Mert nem ők tehetnek erről a konfliktushelyzetről. Demi még meg is dicsérte Taylor új albumát, így köztük sincs már végre ellenségeskedés.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok