A Riverdale sztárjai, Palvin Barbi és Dylan Sprouse is ott ragyogott a hírességek között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Óriás összefoglaló: Vanity Fair Oscar party
2020. február 11. 00:02
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Nekem személy szerint Rumer Willis, Palvin Barbi, Rosie HW, Adriana Lima, Gal Gadot, Halston Sage, Lana Condor, Shay Mitchell (mint mindig), Vanessa Hudgens, Candice Swanepoel és Jasmine Tookes ruhái tetszettek a legjobban, egytől egyig ragyogóan festettek.
Viszont szerintem páran túlzásba vitték és az ízléstelenség határát súrolták, például meglepődtem Lili és Cami ruháján, szerintem borzalmasak, pedig nekik általában tetszik a megjelenésük.
Ratajkowski...pff undorító.
Viszont szerintem páran túlzásba vitték és az ízléstelenség határát súrolták, például meglepődtem Lili és Cami ruháján, szerintem borzalmasak, pedig nekik általában tetszik a megjelenésük.
Ratajkowski...pff undorító.
2020. február 11. 08:05
![]() |
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 ![]() |
Vannak nagyon szép ruhák, de az őket viselők között is vannak kiemelkedően szépek
Na persze, Ratajkowsky esetében a kevesebb megint csak kevesebb, és nem több... annyira közönséges, hogy mindig ki kell látsszon az egész hasa/egyéb része...

2020. február 15. 20:50
![]() |
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 ![]() |
Emily Ratajkowskit egyszer már valaki igazán felöltöztethetné
A legtöbb ruha nem tetszett, de votl 1-2 szép.
A legtöbb ruha nem tetszett, de votl 1-2 szép.
2020. február 16. 10:49
Billie Eilish stílusa már egyszerűen nevetséges. Még a gálára sem volt hajlandó normálisan felöltözni, mert már megjátsza ezt az egész stílust. Cynthia ruhája egyszerűen borzalmas.
Gal Gadot csak úgy ragyog abban a ruhában, öröm nézni, akárcsak Palvin Barbi stílusát. Jó lehet egy ilyen partin részt venni, bár valószínűleg nem sokáig bírnám, mert nem vagyok egy nagy buliarc...
Gal Gadot csak úgy ragyog abban a ruhában, öröm nézni, akárcsak Palvin Barbi stílusát. Jó lehet egy ilyen partin részt venni, bár valószínűleg nem sokáig bírnám, mert nem vagyok egy nagy buliarc...
Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
Új klipje nem tetszett az egyháznak.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.

Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
A szeme és az orra lett gyanús.

Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
A színésznő korábban szintén hasonló nyilatkozatot tett.